Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: millist lõpupütti soovitate??? (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1734)
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2.8

postitati 02.01.08 10:06 Tsiteeri
millist lõpupütti soovitate???

tere ,plaanis osta enda audi 80 le 128 kw lõppu sportpütt aga siinkohal ei oska pimesi midagi osta et millise firma oma ja kuidas see üldse häält teeb?siinkohal paluksin abi,et kas kellelgi on soovitusi anda või on kellelgi müüa mingit korralikku sportpütti?? siinkohal mainiks et soov ei ole saada väga lärmakat häält.

Ise ma olen siin selliseid linke vaadanud:

http://www.ostuauk.com/detailviewpage.php?&indexnumber=11
http://ladu24.ee/index.php?p=2&kat=23119&search=1&x=2136#plist
http://ladu24.ee/index.php?p=2&kat=23119&search=1&x=2141&s=25#plist
http://www.drewsauto.ee/default.asp?s=1&p=3&lng=0&id=3 (kahe otsaga 1350.-)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
C20XE
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525TD

postitati 02.01.08 10:30 Tsiteeri

Ega ainult lõpupüti vahetusega see hääl nii väga ei muutugi. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 10:32 Tsiteeri

samas võtan katid kah alt ära,keegi seda osakb öelda mis mõõtudega resonaatorid peaks ostma???

Andres5
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8TQ

postitati 02.01.08 10:36 Tsiteeri

ainult lõpupüti vahetusega muutub hääl kindlalt, ta ise seda oma eelmise auto peal kogenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
C20XE
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525TD

postitati 02.01.08 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Andres5
ainult lõpupüti vahetusega muutub hääl kindlalt, ta ise seda oma eelmise auto peal kogenud.

No seda ma ei väitnudki, et üldse ei muutu. Mingit suurt helimuutust ei ole sellest lihtsalt küll mõtet loota.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 12:51 Tsiteeri

nii sai muretsetud see EUS sport pütt ja sport resonaatorid eks paistab kuidas asi muutub:D

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 03.01.08 20:03 Tsiteeri

mis selle asja mõte on? Kui vana pütt läbi on, siis pane uus originaal. Ja vabalthingaval kattide asemele resoka panemine ei anna ka mitte midagi peale paari osooniaugu juurde.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
romm
huviline

Registreerunud 23.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2.6 avant aut

postitati 03.01.08 20:14 Tsiteeri

arvan,et suht mõtetu tegevus,kas linnavahel pläristada ja penskareid öösiti ärritada aga kui pikkamaad sõita sööb endal see mürin närvid ära. see on puhtalt minu arvamus

zaazk
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004

postitati 03.01.08 21:00 Tsiteeri

Nii palju kui siin jutte kuulnud olen, siis ei pidavat 2.6 2.8 V6 moto resode ja torudega minek päris õige olema..., kattidega ainult õiges seadmes töötama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: äss
mis selle asja mõte on? Kui vana pütt läbi on, siis pane uus originaal. Ja vabalthingaval kattide asemele resoka panemine ei anna ka mitte midagi peale paari osooniaugu juurde.

mõte oli selles et saada hääl veidi muhedamaks ning samas sportpüti lõputorud mudavad autot kah välimuselt sportlikumaks ja resokate mõte oli selles et universaalsete kattide jaoks ma ei hakanud raha raiskama ,siis läksidki resod selle asemel et panna tavaline vahevlants

ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 17:07 Tsiteeri

nii,resod ja lõpupütt on nüüdd vahetatud.Ise olen tulemusega väga rahul kuna hääl on selline mõnus madal ja mitte mingi käre hääl ning kusjuures see pole kah mitte vali!!!.Ja nagu keegi siin pakkus et hakkan mutte ärritama siis seda ei juhtu kuna ma tean millist häält on selle jaoks vaja aga minu autol sellist tulemust õnneks ei tulnud,tuli selline nagu ma lootsin.MIneku poolest on auto väga pro praegu aga bensu kulu ei oska öelda praegu ....

ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 17:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: romm
arvan,et suht mõtetu tegevus,kas linnavahel pläristada ja penskareid öösiti ärritada aga kui pikkamaad sõita sööb endal see mürin närvid ära. see on puhtalt minu arvamus

ei mees,sinu arvamusega minu auto hääled ei kattu!!!! muide ma olen ise kah selliste plärinate vastu,eriti kus hääl on kõvem kui minek ise:D

Lauri2
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 80

postitati 05.01.08 09:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ammerinius
nii,resod ja lõpupütt on nüüdd vahetatud.Ise olen tulemusega väga rahul kuna hääl on selline mõnus madal ja mitte mingi käre hääl ning kusjuures see pole kah mitte vali!!!.Ja nagu keegi siin pakkus et hakkan mutte ärritama siis seda ei juhtu kuna ma tean millist häält on selle jaoks vaja aga minu autol sellist tulemust õnneks ei tulnud,tuli selline nagu ma lootsin.MIneku poolest on auto väga pro praegu aga bensu kulu ei oska öelda praegu ....

Ja originaaliga vorreldes on juurdetulnud hobuseid kui palju? Kas ainult "madala haale" ja "uhke kroomitud taguotsast paistva toru" jagu voi midagi reaalset kah?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 05.01.08 10:01 Tsiteeri

Irw nu jah need sportsumpsi teemad :P
Ma ise sõitsin eesti rooste sport sumpsiga, eriti häälega poldki midagi aru saada.. oleks ka paar aastat oodanud, oleksid mitu tuhat krooni säästnud.
On ka kiirem võimalus. lööd kruvikaga pütti paar auku sisse ja siis ostad poest 200 eest kroomitud otsa. Muide üks müüd oma mitsu 1k kallimalt maha väites, et sportsumps.
Nüüd veel vaja autole siniseid lede alla, kuulsin, et need pidid ka oma 20 kw juurde andma. =)

Ise ka eriti seda lihtsalt plärinat ei poolda. kui juba midagi olla, siis palju parema effekti annab välja mootor, nagu suures V8-d seal pole vahet mis sumps on, möire on ikka mõńus. Aga vähemalt ei pea naabrid selle pärast kannatama.
Ja kui reaalselt mingit jõudu tahaks väljalaskest, siis sa peaksid pigem alustama kollektorist ja nõnda edasi minema ja kogu selle rõhkude jne raketiteaduse läbi tegema.
Lihtsam mootori kruttida, sealt palju kergemini ja rohkem tuleb juurde. praegu pakun, et hea, kui sa 1kw juurde said.
Aga nu kui laps tahab lärinat ja raha on, siis laps peab selle saama. Peaasi et ei nuta ja ise rahul on :)
Üks sõitis terve Tallinn-Tartu, pea aknast väljas, peale püti vahtust, makk vait, kuna talle nii meeldis, mis häält teeb ja tahtis seda kuulda.

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.08 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja originaaliga vorreldes on juurdetulnud hobuseid kui palju? Kas ainult "madala haale" ja "uhke kroomitud taguotsast paistva toru" jagu voi midagi reaalset kah?

mineku poolest ma mõtlesin seda et auto läheb nüüd sama hästi edasi nagu siis kui autol katid kenasti töötasid,hobuseid vaevalt niimodi lihtsalt juurde tuleb:D ma ise arvan et tänu resodele/sport) on see müra vaiksem kui oleks otsetorud läbi löönud

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.0% - SQL: 84.0%]