sigari 2.2 mootor (plokk; kaas) n00b hädas.
Jutt siis selline segase võitu, kuna Auto (2.2L sigar) jäänud ilmade tõttu seisma pagana pisikesse garaazi kus liikumagi ei mahu, teen natuke
eeltööd.
Antud isendi mootoril oli nuka kinni tõmmanud kaande, seega kaas kasutuskõlbmatu.(või õigemini idiootselt kallis taastada)
Teine olemas olev kaas, on saanud tosooli asemel hoopis vett, mille tõttu oli kaane tihendi augud nii kinni settinud, et kruvi keerajaga ei löönud
auku kivistisest läbi. Ei taha teadagi, mis vee kanalites toimub, kui tihendi oli juba, kui arheoloogiline leid.
Seega, kas on võimalik või pigem üldse Mõtet teise kaane vee kanaleid puhastada püüda ja oma närve rikkuda.
Või muretseda uus kaas? Kuna tegu ei ole väga haruldase mootoriga, peaks neid liikuma omajagu.
Samuti see, et ei tea ju mis olukorras plokk isegi on. (Kui suur on normaalne kolvi ja kolvi seina vaheline pilu? Mis seal veel äda võib olla, mida
vaadata?)
Seega äkki oopis kuskilt soetada komplektne töötav mootor.
Kahe viimasega häda see, et pole just väga sina peal kogu selle teemaga, ning nagu me kõik ei tahaks ka mina oma nahka lasta üle kõrvade tõmmata.
Ei oska nimelt ise otsustada mootori konditsiooni.
Kogu asja suhtes pean tõdema, et olen tudeng ja rahakott ei ole nööriga selgas, samas korras mootor ei nõua nii palju hooldust ja võtab vähem kütet:
pigem teha korralikult ära.
Et mida targemad soovitaks edasi tegutsemiseks
(tegevus akkab kevadel pihta) Kui just keegi pole nõus pakkuma garaazi, kuhu mu auto ka ära mahuks , kus midagi teha saaks, ka targutajast õlinäppude
abikäed teretulnud.
Hüva peatset pühkimist.
|
Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
|
|