Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Soovitused (ettevaatust?) 034motorspordist tellimisel. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1582)
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 21.12.07 16:41 Tsiteeri
Soovitused (ettevaatust?) 034motorspordist tellimisel.

See teema ei tule kerge südamega, kuna mitme aastane kogemus subj. Samas on viimasel ajal tekkinud palju arusaamatusi, mille tõttu ka käesolev teema.

1. Kõige tähtsam. 99% ei kehti tellitud toodetel mingit garantiid. Kõige lihtsam var. asi on ise paigaldatud, mitte volitatud esindaja juures (st. toote). Sellest täiesti piisab, isegi siis kui toode ise tegelikult defektiga on.
Ainuke võimalus midagi saavutada on teema suure kella külge panna!

2. Kui tellid, telli täpselt! Ära kunagi ütle mida soovid saada, a' la turbot ca. 500hp, või sidurit ca. 500hp. Viimase kohta oskan öelda ainult seda, et tellitud 500hp sidur läks väiksema jõuga lihtsalt ringi. Turbo kohta 1:1 näidet tuua ei oska, kuna düno tulemusi pole.
Lisaks näide. Ära kunagi telli näiteks t04 turbot mis neil tootevalikus on. Ütle täpselt mida koda, mis trim jne. Olen sealt neid korduvalt tellinud ja saanud vähemalt 4 eri versiooni, nii kompressori, kui turbiini poolt.

3. Võimaluse korral ära kasuta krediit kaarti maksmisel.
Olen korduvalt neile pangast raha kandud ja kohale on väiksem summa jõudnud (isegi kui KÕIK kulutused ise kanda). Siis võetakse (kui on krediit kaardi info olemas) lihtsalt seda puudu olev summa juurde, ilma luba küsimata!
Kui raha pole võimalik ise juurde võtta, pole kaupa võimalik saada, enne kui kõik võlgevused on klaaritud!

4. Transpordi raha pannakse täiesti ümmarguselt. Raskemate pakkide puhul eriti. Täiesti tavaline, et arvel on see ca. 300$, hiljem kulleri dokumenti vaadates ca. 2x väiksem.

Kindlasti on midagi veel, kuid ei meenu hetkel. Need on peamised punktid imo. millele tasuks tähelepanu pöörata.
Nii, et asi polegi nii roosiline kui alguses paistab. See summa mis alguses ilusana tundub, võib lõpuks hoopis kordades oma kahjuks kujuneda! Mõelge enne kas asi on ikka seda väiksest säästu väärt, või mitte!

Tark inimene õpib teiste vigadest/kogemustest! :)

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 21.12.07 18:47 Tsiteeri

See on igati tänuväärne, et sa hoiatad inimesi. Eriti kui see firma on meie mail peamiselt sinu esindatud olnud.
Ise olen kaks väiksemat asja probleemideta tellinud ning ka kätte saanud makstes krediitkaardiga. Aga see võib siis olla pigem erand kui reegel?

Ehk siis kes tahab sealt midagi tellida, konsulteerigu esmalt Lynxiga.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 21.12.07 19:39 Tsiteeri

Alguses ei olnud ka mul mingeid probleeme, need tekkisid kui tellimus list hakkas pikemaks venima ja tellimused tihenesid.

Eelmine kord jäi lisamata, et inimesed olgu valmis saama valesid asju. Olen ise saanud korduvalt ja hiljem on väga västitav neid asju korda saada, kuna vahemaa on kauge ja inimesed ei ole nõus ootama.

Ma ei ütle, et ära tellige sealt, lihtsalt hoiatan et selliseid asju võib juhtuda. Kui vähegi võimalik, proovige leida juppe lähemalt, et probleemide korral lahendus kiirem oleks. Mingi 5-10-15% ale ei ole küll seda jama väärt.
Lisaks proovige hoiduda igasugustest hübriididest mis pole originaal tootja kokku pannud. Turbo, sidur, jne. - elu on näidanud, et need asjad ei kesta, või mis veel hullem, lagunevad enne kui neid korralikult kasutada saab.

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]