Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion
|
postitati 21.12.07 15:25
|
|
|
crossoveri sisend
sai just ostetud alpine 2way crossover koos kompodega. crossi lahtikakkumisel avastasin et seal on veel mingi sisend.
-WF+ kas keegi oskaks öelda mille jaoks see on ja kas ma saan seda kuidagi ka rakendada? ps mida ma saan muuta selle jumperiga -6db -3db ja 0db
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.07 10:37
|
|
|
Kahtlustan et see WF on woofri/midbassi väljund.
Jumperiga saab arvatavasti tweeteri suhtelist tugevust muuta bassika suhtes -0 juures kõige kõvem, -6 kõige vaiksem.
|
|
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion
|
postitati 22.12.07 12:28
|
|
|
väljundina on seal olemas woofer.. aga see konkreetne +wf- on kindlasti sisend... sest seal on juurde kirjutatud in aga naljakas asi selle juures on
see et asub crossi sees... katte all
|
|
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.08 17:32
|
|
|
Sai siis lõpuks PILT ka tehtud. Kinniselt on SELLINE. Äkki keegi oskab mu mõistmatule ajule selgeks teha mis see -wf+ in
on, mida teeb ja milleks kasutada saab?
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.08 17:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Mis seal keerulist on? Tweeter in, tweeter out, vuufer in, vuufer out (seda
siis juhuks, kui tahta kanaleid eraldi juhtida). |
pigem on in, tweeter out, woofer out ja woofer in. ja kysimus ongi et mida see woofer in mulle annab ja mis juhtmed ma sinna vedama peaks ja
kuskohast!
edit: seda ma juba tean et in tuleb makist wf out läheb midbassi ja tw out tweeterisse
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.08 17:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Originalstw
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Mis seal keerulist on? Tweeter in, tweeter out, vuufer in, vuufer out (seda
siis juhuks, kui tahta kanaleid eraldi juhtida). |
pigem on in, tweeter out, woofer out ja woofer in. ja kysimus ongi et mida see woofer in mulle annab ja mis juhtmed ma sinna vedama peaks ja
kuskohast! | Antud juhul ei pea sa sinna midagi vedama. Loe nüüd uuesti, mis sulgudes kirjas on.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.08 17:56
|
|
|
ja just sellest ma aru ei saagi. mida ma juhin ja kuidas. ja kui vedama ei pea miks siis sinna 2 klemmi on pandud kuhu juhtmed saab alla libistada?
|
|
|
|
siiim
klubiliige
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: TT
|
postitati 15.08.08 05:44
|
|
|
Kui sa tahad näiteks tweeterid ja midbassid panna eraldi võimendi kanalite tagant tööle, siis on sulle jäetud võimalus kasutada selle setupi korral ka
originaal filtreid.
24 tundi päevas ... 24 õllepurki kastis ... Kokkusattumus ???
|
|
|
|
sõber
huviline
Registreerunud 02.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2,5TDI Quattro
|
postitati 15.08.08 17:39
|
|
|
nagu ka pildilt näha koosneb ka filter ise tegelikult 2 osast. Asi mõeldud siis paigalduse lihtsustamiseks autodes kus TW ja WF eraldi näiteks ukses
ja armatuuril. Et ei peaks vedama uusi kaableid lõikad läbi kaablid mis ühendavad filtri kahte poolt ja saad paigutada pool filtrit ukse sisse ja
teise poole armatuuri. Sel juhul vaja kasutada seda peidus asuvat sisendit. Või nagu Siim mainis kui on tahtmist juhtida neid eraldi kanalite tagant
aegviidete jne. tarvis.
Rene
|
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.08 10:44
|
|
|
nüüd kõik selge! Aitäh
|
|
|
|