Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tühikäik 2,3 ng l (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1121)
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 21.12.07 07:01 Tsiteeri
Tühikäik 2,3 ng l

Tere.

Mure siis selles et tühikäigul natuke puterdab. Sai vahetatud küünlad (originaalid) ikka sama lugu. Kui hoida gaasi umbes 2000 pöörde juures siis täpselt selline tunne nagu üks pütt kaoks tagant vms. ISegi sõiduajal on tunda neid väikseid jõnkse. Mida teha?
Kuna auto nii vana siis ei saa ka talle läppi järgi panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karuh
huviline

Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.07 07:18 Tsiteeri

probleem võib olla pihusti tihendites! muidugi ei pruugi ,kuid mul oli viga selles. ja et teada saada kas viga on pihustiotsa tihendis, mine osta pudel (aerosol) karburaatori puhastus vahend. pane mootor tööle ja pihusta pihustitele. kui aga mootori käimine muutub (pöörded muutuvad),siis võid kindel olla et viga on seal!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 21.12.07 09:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karuh
probleem võib olla pihusti tihendites! muidugi ei pruugi ,kuid mul oli viga selles. ja et teada saada kas viga on pihustiotsa tihendis, mine osta pudel (aerosol) karburaatori puhastus vahend. pane mootor tööle ja pihusta pihustitele. kui aga mootori käimine muutub (pöörded muutuvad),siis võid kindel olla et viga on seal!

Julge soovitus sul. Kujuta nüüd pilti, et mees on ninapidi seal kapoti all, küünlajuhe taob üle ja aerosool võtab leegi üles?

Taolist asja võib soovitada vaid diisli puhul, et tuvastada kõrvalt õhu võtmist... Ja sedagi väga ettevaatlikult, sest on ju ka väljalase päris kuum koht...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 21.12.07 09:17 Tsiteeri

Dia autodiagnostis tehakse eetriga sama protseduuri lekete avastamiseks.
Minul öeldi, et raudselt sisselaskekollektori tihend, vahetasin ära aga mure ikka alles, et tühikäik lonkab täiesti lambist.
(300 eeku 10 mindi eest täiesti mahavisatud)

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
karuh
huviline

Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.07 09:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A-kaheksa
Tsitaat:

Julge soovitus sul. Kujuta nüüd pilti, et mees on ninapidi seal kapoti all, küünlajuhe taob üle ja aerosool võtab leegi üles?

Taolist asja võib soovitada vaid diisli puhul, et tuvastada kõrvalt õhu võtmist... Ja sedagi väga ettevaatlikult, sest on ju ka väljalase päris kuum koht...

kui ei julge ära proovi! ega sa seda kraami liitritekaupa sinna lase!

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.07 10:48 Tsiteeri

Tsitaat:

Olen seda isegi korra mõelnud et viga võib ka seal olla. Võtsin maha selle suure lõdviku, seal olid ka osad praod sees aga need sai riide teibiga üle tõmmatud ja ujutatud super liimiga üle et see peaks nüüd ok olema. Kõik lõdvikud vaatasin üle ka ja kõik ok. Vahetasin ära ka veel jagaja kaane ja rootori sellest kasu ka ei olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karuh
huviline

Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.07 11:58 Tsiteeri

aga tee proovi aerosoliga! pane veitsa pikem voolik otsa ja lase kõik pihusti otsad ükshaaval üle! seda ära karda ,et õhku lendad! tuleb hästi natukene lasta sellest juba piisab ,et arusaada kas on tihend või ei (pöörded peaksid kõrgemaks minema kuitihend läbi)! mul oli samuti 2,3 ng mootor!

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.07 14:21 Tsiteeri

Tsitaat:
aga tee proovi aerosoliga! pane veitsa pikem voolik otsa ja lase kõik pihusti otsad ükshaaval üle! seda ära karda ,et õhku lendad! tuleb hästi natukene lasta sellest juba piisab ,et arusaada kas on tihend või ei (pöörded peaksid kõrgemaks minema kuitihend läbi)! mul oli samuti 2,3 ng mootor!

proovin järgi!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.0% - SQL: 77.0%]