Lehekülgi: 1 2 |
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Aastalõpu kampaaniad liikluspolitseis
Nonii, tõmmati siis peale paljusid aastaid eeskujulikku liiklemist ka tee äärde turvavöö lahti ja trahv kampaaniakorras 3000. Pärast protesti summa
üle ja läpakas pattude mitte leidmist langes summa poole võrra.Sellega ma ka nõus polnud ja asja otsustab nüüd komissar. krt. kuu aega tagasi tehti
sõbrale ainult hoiatus. Ma ei usu ,et selliste meetmetega kampaaniakorras liikluses midagi paraneb. Kas kellelgi on kogemusi teemal kiirmenetlusega
mittenõustumine ja kuhu poole trahvisummad liikuda võivad? Tegelikult on asi lihtsalt põhimõttes, et täitku oma riigirahakotti teistsuguste
meetoditega.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
tegelikult on asi veel lihtsam: sina täida seadust
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
Ma ei usu ,et selliste meetmetega kampaaniakorras liikluses midagi paraneb. |
Paraneb, usu mind. Mulle aitas ca 5a tagasi 600.- trahvist, pärast seda on alati vöö peal. Enne oli ka vahel nii, vahel naa.
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
tegelikult on asi veel lihtsam: sina täida seadust | Tänan soovituse eest, aga ma eeldan et meist keegi pole paadunud rikkuja ja
väikseid apse juhtub kõigil.
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma ei usu ,et selliste meetmetega kampaaniakorras liikluses midagi paraneb. |
Paraneb, usu mind. Mulle aitas ca 5a tagasi 600.- trahvist, pärast seda on alati vöö peal. Enne oli ka vahel nii, vahel naa. |
Täpselt, mulle aitas ka 900 kroonist ja vöö on alati peal, oli ka enne aga too päev oli ringi tõmblemist kõvasti ja tõesti unustasin..
Seega ei olegi mõtet 3000 väänata, see tekitab juba põlgust pollari suhtes.. Ja samas tõestab ka seda, et kampaaniakorras on vaja aastaplaan täis
teha, mis jällegi tähendab et Eesti Politsei on karistav organisatsioon, mitte kodanikke abistav organisatsioon 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
tegelikult on asi veel lihtsam: sina täida seadust | Tänan soovituse eest, aga ma eeldan et meist keegi pole paadunud rikkuja ja
väikseid apse juhtub kõigil. |
ja herr politseinik on siis see hiromant, kes iga sellise jutu peale suudab välja raalida, kas sa ajad talle käru, või tõepoolest elus esimest korda
ununes?
PS! ja et teid veel rohkem äksi täis ajada, siis minu arvates on trahvid eestis liiga väikesed!
PS2! jah, ka mina olen trahvi saanud, aga ikkagi arvan, et liiga väikesed on trahvid
|
|
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
|
Ise kunagi kauplema ei hakka, kuna kui olen seadust rikkunud siis ma tunnistan seda ja maksan trahvi ära, aga vöö on mul ikka alati peal, kiirus
kurivaim kipub üleminema 
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
|
Ei ole küll turvavööta sõitmisega seotud aga tuttav ületas linnas +28km/h. Kohapeal öeldi et umbes 600.- ehk siis miinumum sest eelnevaid rikkumisi
polnud. Komissar Weber arvas aga et 600,- + veel 2-ks kuuks load sahtlisse .
Targem oleks olnud kiirmenetlus teha ja jama vähem.
|
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Auditehh
Ei ole küll turvavööta sõitmisega seotud aga tuttav ületas linnas +28km/h. Kohapeal öeldi et umbes 600.- ehk siis miinumum sest eelnevaid rikkumisi
Targem oleks olnud kiirmenetlus teha ja jama vähem. |
See on ka üks põhjus, miks asjaga leppida
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Auditehh
Targem oleks olnud kiirmenetlus teha ja jama vähem. |
Eelmise aasta suvel peeti Kuressaares streetrace seltskonnale politseis loeng. Kui ma õieti mäletan, siis sel hetkel õeldi meile, et lube saab hoiule
võtta alates +40km/h.
12.301@181km/h
|
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
|
Tänapäeval 20+kmh ja juba esimesel korral vist... Üldjuhul esimesel korral ei lähe, aga teisel kindlasti..
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
et siis... mäletad nagu kumbalt poolt... inimeste v reisserite?
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Mõtle enne, kui midagi kirjutad. "reisserid" on samapalju inimesed, kui kõik teised ja seda praegust lauset võtan ma vägagi isikliku solvanguna.
12.301@181km/h
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Hea, et politsei tublit tööd teeb. Sel nädalal pidavat fookuses olema kiiruseületamised.
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
Ise pole vöö eest laksu saanud, aga käib ikka kinni.
Arvan ka, et trahvid eestis naeruväärselt väikesed ja selle eest kepitakse kõiki pisiasju millepuhul saaks ka meenutustega hakkama.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
tegest pole ju raske vöö peale panna ja kiirust piirangus hoida.. need pole mõeldud meie kiusamiseks 
alati on tore vaadata kui ntx pirita teel hundaid, fordid ja hondad mööda rallivad aga audi jääb sappa!
|
|
|
|
C20XE
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 525TD
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Hea, et politsei tublit tööd teeb. Sel nädalal pidavat fookuses olema kiiruseületamised. |
Nõustun sinu arvamusega. Politseinikud teevad seda lihtsalt meie enda ohutuse tagamiseks, mitte mingil juhul ei tehta seda kellegi tagakiusamiseks.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: C20XE
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Hea, et politsei tublit tööd teeb. Sel nädalal pidavat fookuses olema kiiruseületamised. |
Nõustun sinu arvamusega. Politseinikud teevad seda lihtsalt meie enda ohutuse tagamiseks, mitte mingil juhul ei tehta seda kellegi tagakiusamiseks.
|
Yeah right.
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
|
Ka mina sain suvel üle pika aja trahvi kiiruse eest (36 üle) trahvi 1200.- Ma tõesti võõras kohas ei märganud asula märki. Ja järgmine kord aasta
jooksul saan kiiiruse eest maxi + load hoiule. Vöö aga samuti on kinni alati. Mina võin ju sõita normaalselt, aga see ei tähenda, et keegi teine sisse
ei võiks kütta. Ja selline hoiatus järgmise korra suhtes pani küll mõtlema. Praegu sõidan väga aeglaselt. Seega vöö peaks alati peal olema ja see on
normmalne trahv. Ära virise, vaid õpi sellest.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Võib ju lõputult vaielda selle üle, et kas trahvid on väikesed või mitte, selget vastust sellele ei saagi olla kuna inimeste võimalused trahvide
maksmiseks on ju äärmuslikult erinevad. Kehtivate rikkumisteta kodaniku puhul võiks siiski hoiatuse või minimaalse trahviga piirduda seda enam, et
militsionäärid pole tihtilugu ka ise päris kindlad kas oli ikka rikkumine või mitte. Mina arvan ka et sellised kampaaniameetodid on täiesti käest
lastud korra uuesti taastama hakkamiseks nii valed kui üldse olla saab. Ka miilitsaseaduses on üteldud, et miilits peab olema ennekõike rahva
abistaja.
Piisaks täiesti sellest kui paisata mõned miilitsapatrullid tänavatele ja rahvas hakkaks kohe kui võluväel korralikumalt liiklema. Enam ei saa rääkida
ka vaesest riigist, et raha ei jätku jms joga.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Lähen annan kommi onu politseidele, nüüd, ennem aastalõppu, "kampaania" korras .
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
|
see on juba teine liiklusteemaline vaidlus meil siin. vaatan ja imestan, et ikka veel viitsitakse jaurata sel teemal 
nii palju, kui mina neid teemasid näinud olen, siis inimesed pigem vaidlevad ja sõimavad üksteist ning kuhulegi ei jõuta ikka. ei saagi jõuda, sest
arvamused ja vaated on liiga erinevad. kellele ema, kellele tütar!
mõistlikum oleks ilmselt iseenda sõidustiil üle vaadata ja naabri "kapsaaeda" mitte nii väga vaadata. kedagi suurt ümber nagunii ei kasvata, igaüks
õpib oma vigadest ükskord nii või naa (ma loodan)...
Häid saabuvaid pühi! 
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
Alles eelmine nädal nägin,kuidas ühe kooli ette vuras pollar,(autos 3 politseinikku),võtsid ühe lapse peale ja minekut.Ei märganud,et võõd oleks peal
olnud ja laps ka seda kohe peale ei pannud.Kuna mind ka suvel puhtalt kiusati pollari poolt(sellest oli siin ka teema) tekib küll tahtmine tellis
tagaaknasse saata rsk.
Varem austasin politseid kui ametnikku,suvest alates on nad minu jaoks saast.Midagi pole teha,kurb.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Alles eelmine nädal nägin,kuidas ühe kooli ette vuras pollar,(autos 3 politseinikku),võtsid ühe lapse peale ja minekut.Ei märganud,et võõd oleks peal
olnud ja laps ka seda kohe peale ei pannud.Kuna mind ka suvel puhtalt kiusati pollari poolt(sellest oli siin ka teema) tekib küll tahtmine tellis
tagaaknasse saata rsk.
Varem austasin politseid kui ametnikku,suvest alates on nad minu jaoks saast.Midagi pole teha,kurb. |
Ehk teeksid endale enne mõne seaduse selgeks? Uuri välja, et kes peab turvavööd kasutama ja kes mitte...
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
Et kui enne politsei tegi miinimumtrahvi, siis jõulukampaania korras pannakse maksimum ja preventatiivsuse mõttes peatatakse ka juhtimisõigus.
On teil siis üldse vaja siin ringi sõita, kulutate kütust, lõhute teid, tekitate ummikut, lisatööd politseile..
Menetlejale on antud võimalus lisaks väärteomenetluse algatamisele ka hoiatamismenetlus, seda nii suulises kui kirjalikus vormis. Kui varasemad
(samaliigilised) karistused puuduvad ja süü ei ole suur, tulekski seda rakendada tegelikult. Nii on seaduseandja ette näinud.
Aga see ei too ju raha sisse, mille eest maksta kui teised tänavale külmetama saadetakse...
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |