Rockkk
huviline
Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 15.12.07 18:34
|
|
|
A4 iluliistudel kleebised
On kellegil sellist kogemust, kus a4le oleks iluliistude peale kleebitud mingi muu muster. Sain täna endale sellise, kus org. liistude ja
kesk-konsooli peale on kleebitud puitdekoori imitatsioon. Ausalt öeldes väga kole näeb välja. Sooviksin kleebised siis eemaldada, kuid kardan, et
jäävad mingid koledad plekid järgi. On kellegil kogemusi?
oooo
|
|
|
|
kaimagk
huviline
Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 1,4 tsi vag
|
postitati 15.12.07 19:26
|
|
|
Noh kleebiste liimi eemaldamiseks on olemas vahendeid küll , päris tõhusad.Kas ka plekid jäävad , seda ei usu .Kleepeka eemaldamine nagu ikka. Tee
proovi.
|
|
|
Rockkk
huviline
Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 15.12.07 19:30
|
|
|
Oskab keegi mingit konkreetset vahendit pakkuda?
White spirt on liiga vänge?
oooo
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.07 22:35
|
|
|
on mingi spets vahend kleepsude eemaldamiseks,nime mäleta.Väikses purgis ja pihustatav.Toimis küll.
White spirit võib võib laigud jätta või pinna tuhmiks tõmmata.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro
|
postitati 05.05.12 14:28
|
|
|
Oli plaan siis eemaldada A4 ja 1.8T Quattro märk tagant luugilt, märgid sain maha, aga liimi mitte. Sai proovitud igast aineid, Q10, white spirti, jne
jne jne.
Eelnevalt teemas mainitud White Spirit ka ei aidanud.
Oskab keegi soovitada mingit tõhusat ainet mis toimiks, aga ei kahjustaks auto värvi, lakki.
Tänud.
Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
|
|
|
|
karla
klubiliige
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 14:37
|
|
|
Mina kasutan LABEL OFF
Siiani on abiks olnud pea kõikidel juhtudel, päris numbrimärke/sümboolikat pole küll eemaldanud. Üldsielt toimib asi kenasti, tuleb peale pihustada ja
lasta natukene aega mõjuda, vajadusel protseduuri korrata.
OOOO
|
|
|
|
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 15:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mr.E
Oli plaan siis eemaldada A4 ja 1.8T Quattro märk tagant luugilt, märgid sain maha, aga liimi mitte. Sai proovitud igast aineid, Q10, white spirti, jne
jne jne.
Oskab keegi soovitada mingit tõhusat ainet mis toimiks, aga ei kahjustaks auto värvi, lakki.
Tänud. |
Mind aitas nende liimijälgede puhul lakibensiin.
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 18:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Chips
jne jne.
Tänud. |
Mind aitas nende liimijälgede puhul lakibensiin. |
Kas see võtab selle liimi ka sealt ära ? Mul pole nagu need kleepsude ääred, vaid paks liimi kiht.
Hea ruudus = parim |
|
|
|
|
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 19:26
|
|
|
jne jne.
Tänud. |
Kas see võtab selle liimi ka sealt ära ? Mul pole nagu need kleepsude ääred, vaid paks liimi kiht. |
Kõik mis seal oli, kõik sealt maha tuli. Loomulikult pidi natuke ka kaasa aitama nühkimisega, kuid siiski suht lihtsalt tuli maha. Samas järele
mõeldes, mul mingit konkreetset liimi nagu seal polnud, mingi must, kleepuv, kummjas jura oli, ei tea.
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 19:32
|
|
|
jne jne.
Tänud. |
Kas see võtab selle liimi ka sealt ära ? Mul pole nagu need kleepsude ääred, vaid paks liimi kiht. |
Kõik mis seal oli, kõik sealt maha tuli. Loomulikult pidi natuke ka kaasa aitama nühkimisega, kuid siiski suht lihtsalt tuli maha. Samas järele
mõeldes, mul mingit konkreetset liimi nagu seal polnud, mingi must, kleepuv, kummjas jura oli, ei tea. |
See kummjas asi oli enamjaolt numbrite ja tähtede küljes,kui neid ära kiskusin. Auto külge aga jäi mingi kivikõva liim, mis seal arvatavasti juba 12a.
tehenenud on Siiani ei võtnud seda ükski aine maha, aga eks ma siis
proovin lakibensiini kah, kui leian seda kuskilt
Hea ruudus = parim |
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 05.05.12 19:54
|
|
|
See kivikõva asi oli minu autol miskit super attack vms, ilmselt eelmisel omanikul ära kukkunud ja sellega asemele pannud, seda ei saa mitte kuidagi
mõistlikult kätte, minu masinal lahenes asi nii, et avarii tagajärjel värvis kindlustus tagaluugi nagunii üle
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 20:00
|
|
|
Lakibensiin on tõenäoliselt liiga leebe. Kui autol on originaalvärv või vähemalt värvitud õigete matrejalidega, siis võid vabalt ka nitrolahustiga
proovida.
Kui lahusti ei aita, siis pole muud kui liimi jäägid maha lihvida ja luuk poleerida.
|
|
|
|
wilba
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 05.05.12 20:40
|
|
|
Zippodes käiv kütus eemaldab ka päris hästi igasuguseid liime. Kollane pudelike on, nime ei mäleta. Paberil oli eestikeelne juhis külge kleebitud, et
eemaldab. Ise suuremaid pindu pole proovinud aga katsetamise mõttes sain kleebised metallilt ja plastikult kätte.
|
|
|