Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a8 kuup2eva seadistamine (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1388)
TuRiK
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI

postitati 15.12.07 14:01 Tsiteeri
a8 kuup2eva seadistamine

kas keegi teab mis moodi saab A8 2000 asta omal! kuup2eva paika panna! kella jaoks nupud on aga kuup2eva n2itab 1998 aasta!

ettetänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 15.12.07 15:36 Tsiteeri

Kas kässari juures nn. karbis "nupud" on? Kui on,siis menüü lahti ja kellaaeg paika,kohe selle all,ka kuupäev ,mille saad siis vastavalt paika panna. GPS netu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TuRiK
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI

postitati 15.12.07 17:55 Tsiteeri

on kyll! gps on kah!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
allar208
huviline

Registreerunud 24.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: 1993 Audi 80 - B4 - 66 kw

postitati 20.04.08 18:09 Tsiteeri
Kuupäev

Endal sama jama.Aku vahetusega viskas kella ja kuupäeva valeks kella sain paika armatuuris olevate nuppudega,aga kuupäeva ei oska - ka seda menüüd ei oska käivitada. Audi omanik alles mõni nädal olnud ja samuti käib selle vebasto seadistamine selle menüü kaudu,mis mulle samuti tundmatu. Äkki keegi targem oskab rumalale seletada asja.ettetänades Allar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tuvi66
huviline

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: a8 3,3 02.a

postitati 20.04.08 18:34 Tsiteeri

jah seal käsa juurest saatki kella ja kuupäeva muuta. Vajutad menu nupule siis edasi vaatad näidikute vahele sinna tekkisid kirjad ning sealt valid selle teise ümmarguse nupuga mida saab keerata ja peale vajutada ja mis asub menu nupu kõrval. Valid siis kõige viimase asja ehk set kellade vahelt ja siis tulevad uued kirjad sealt valid teise asja ehk clock ja oledki kohal ja sealt edasi juba lihtne ma usun. Set ja clock võivad sul teised olla kuna ma ei tea mis keeles sul menüü on, aga selle järgi mitmes on menüüs peaks hakkama küll saama.
Ehk oli midagi abi sellest

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allar208
huviline

Registreerunud 24.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.08 06:11 Tsiteeri

Selge sain aru et käskari juurest nuppudega,aga ei saa sellest aru kuidas seda menüüd aktiveerida,olen proovinud igasuguseid kombinatsioone aga mida ei tule on menüüpilt.ehk keegi viitsib tumedale natuke tetailsemalt seletada.Tänud ette Allar

tuvi66
huviline

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: a8 3,3 02.a

postitati 21.04.08 13:00 Tsiteeri

muidu keskmist kütusekulu jne näed? Kui ei siis kojameeste kangi alumises küljes on nupp, kui korraks vajutad seda siis saad kompuutri displeid välja ja sisse lülitada.

allar208
huviline

Registreerunud 24.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.04.08 14:46 Tsiteeri

Kompuutri displei on nähtav ja kõiki teisi asju ka näen ja oskan vahetada ainult ei oska seda vebasto menüüd aktiveerida käskari juures olevate nuppudega ei tee midagi.Kas seal olevat menüü nuppu tuleb korraks vajutada või peab teda pikemalt all hoidma,et ta tuleks kompuutrile nähtavale,kuigi ma tean,et tatöötab,sest kui auto ostsin siis kutt näitas,et sealt saab asju vahetada,aga mina ei oskateda kuidagi aktiivseks teha.olen vist saamatu veits.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]