Peeter82
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Q
|
|
volts27
huviline
Registreerunud 31.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi b4 2,3 aut, audi 100 c4
|
|
postitati 13.12.07 19:27
|
|
|
mul oli kunagi sama mure. vahe selles et mul oli ainult 94 aasta b4. ja minu kasti viga seisnes solenoidides. kunagi oli jahutusradikas katki läinud
ja jahutus vedelik läks käimakasti oliga segi ja solenoidid rooste. diagnostika peaks aitama ja ütlema mis viga. edu
|
|
|
|
wimms
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad C7-FL 3.0 BiTDI, Allroad C5 4.2, A4 B8 2.7TDI, A6 C4 2.6
|
|
postitati 17.12.07 22:23
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Pets4524
Seepeale olen katsetanud ja ka ühtlaselt 90 sõites ja siis nt pööramisel võtan hoo maha ja kast vahetab paar käiku alla ja siis uuesti kiirendades
umbes 30 % tõenäosusega jälle ei vaheta käiku. Vahest on aidanud järsk gaasi põhjalöömine paar korda aga viimasel ajal ei tundu eriti abi olevat
sellest AGA on üks asi mis suht 100% alati aitab - nimelt kui jätta auto seisma ja süüde korraks välja keerata ja siis uuesti auto käima panna ja
sõitma hakata siis on alati kast jälle norm.
Ise arvaks esimese hooga, et õlitase on vähenenud ja kast sellepärast jamab AGA miks siis alati aitab süüte väljakeeramine ja peale seda kõik ok jälle
ja peale õlivahetust ei muutunud midagi ? | Ilmselt avastab kast mingi veakoodi sõidu ajal. Süüte väljakeeramisel nullitakse vead mis
võimalik ära. See, et süüte keeramine 100% aitab vihjab nagu sellele, et solenoidid on siiski korras. Minule tundub see gaasisiibri jutt kahtlane, see
peaks avalduma eelkõige ikka muudmoodi kui 3-4 käigu kadumisega.
Kui ma ei eksi, saab ka sellest kastist juhtmega koode välja lugeda, seega sõida oma kast probleemseks ja mine kuhugi kus koodid maha loetakse enne
kui süüte välja keerad. Saad vähemalt aimu mis suunas edasi mõelda.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 17.12.07 22:31
|
|
|
Selle ajastu kast jätab ka peale süüte välja keeramist veakoodid kenasti alles 
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
Peeter82
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 06.01.08 12:42
|
|
|
Kas Viljandist ei leiduks mõnda klubilist kellel oleks läpakas ja juhe et mu veakoodidele pilku peale visata?
Pets4524
5223073
|
|
|
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress
|
|
postitati 15.05.08 20:47
|
|
|
kas said vea teada
mul omal u sama mure. ja ei hakanud kohe uut teemat tegema.
|
|
|
|
Peeter82
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.06.08 15:36
|
|
|
Ostsin eile 2400 eest tutika radika ja täna otsustas see tra, et tal vaja puruks minna nii, et kasti õli jahutuse alumine toru saaks välja tulla ja
oligi rahu - ei mingeid käike enam ega miskit, õli maas ja korras lugu
Kas see uue õli lisamine on niisama lihtne, et lasen mootori töösoojaks ja kallan sealt küljepealt sisse seni kuni üle hakkab ajama??? Korraga oleks
vast mõistlik ka kastiõli filter ära vahetada?
|
|
|
|
|
|
Peeter82
huviline
Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal
|