Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 100 TDI'l kadus neljas käik/Otsin abi parandusel (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1125)
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.07 22:20 Tsiteeri
100 TDI'l kadus neljas käik/Otsin abi parandusel

Kõigepealt paar päeva läks väheke raskemalt sisse. Nüüd sõidu ajal enam üldse sisse ei saa, kohapeal mingi nipiga aegajalt õnnestub. Siit ka küsimus, et kas kellelgi on kunagi ette tulnud sellist asja? Milline oli lahendus? Teretulnud on ka head ideed.

Auto on Audi 100 TDI aastast 1993, käigukast 5-e käiguline manuaal.

Ettetänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 11.12.07 14:16 Tsiteeri

Eks ta sünkronisaatori vahetuse järele lõhna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.08 12:27 Tsiteeri

Nüüd hakkab minema ka kolmas käik. Uut kasti kuskilt saada tundub täitsa lootusetu, helistasin igale poole - kellelgi pole tavalist 5-käigulist manuaalkasti. Ühes kohas pakuti 2.4D oma. Kas keegi on kursis selle sobivusega 2.5 TDI'le? Kas ülekannete arvud on samad?

Kui ei ole samad, kas leidub kuskil pädevat tegelast kasti korda tegemiseks või oskab ehk keegi soovitada head firmat.

T.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ralf
klubiliige

Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6c6q,2*c4tdi,b4,a5,SQ5

postitati 01.03.08 18:34 Tsiteeri

tere.olen ka audil käigukasti probleemiga kokku puutunud.mul nimelt kadus neljas käik ära.naine suutis hammasratastest jagu saada.teadmiseks sulle,et audi kasti ramont on väga kallis lõbu.mina sain abi pärnust.tüüp ise otsis jupid ja hind oli poole soodsam kui tallinas.kahjuks mul hetkel selle töömehe telefoni numbrit pole aga saan lähiajal kui huvi on.ma ise kasutasin vahepeal 2.6 bunsuka kasti.see sobis dislaga küll,aga üle saja sõita ei kannatanud-pöörded olid laes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.08 10:13 Tsiteeri

Tänan vastuse eest. Seda ma tean, et kastiparandus kallis lõbu on, aga kuna Mitte Ühtegi kasutatud käimakasti pole müüa, siis tuleb lihtsalt raha välja käia. Bensuka oma esialgu küll sinna panna ei plaani.

PS. Endiselt on õhus küsimus 2.4D ja 2.5TDI käigukastide erinevuse kohta. Kas tõesti ei tea keegi ?

Motorist
huviline

Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.08 20:25 Tsiteeri

Remontida saad meie juures.

Audide remont Tartus. 509 7478.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.08 22:34 Tsiteeri

Tore kuulda nii paljudest abistajatest. Kas keegi pealinnast ka pakub midagi? Ise asun Tallinnas.

!Endiselt on ülimalt oodatud käigukast! (ja ka vastus küsimule kas 2.4D ja 2.5TDI käimakad on erinevad?)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.03.08 08:15 Tsiteeri

http://www.elcats.ru peaks aitama ülekandearvude tuvastamisel. Kõige olulisem on diisli puhul just peaülekanne mis peab olema bensuka omast oluliselt kiirem. Kui 2,4 kast mootori otsa istub (idee poolest peaks ju r5 kastid omavahel vahetatavad olema) siis peaks ta ka muude omaduste poolest sobima. Ise ilmselt üritaks esimese asjana tuvastada kas peaülekannet bensuka kasti sisse ei õnnestu toppida. Kui peaks sobima siis saaks sel moel ju üsna odavalt kasti korda.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 03.03.08 09:29 Tsiteeri

Peaülekanded on c4 kerega autodel enamustel samad- 37/9 ehk 4.111. Kastide loetelus figureerib ka mingi 41/9 ülekandega, aga see on ilmselt mingi 2.0 bensuka oma.
Kiiremaid ülekandeid nagu näit. 35/9 ehk 3.889 c4 kerega manuaalidel pole.(automaadil küll). Seega kiiremat peaülekannet diislil eraldi ei leia.
Nüüd ei ole muud, kui eelpool lingitud elcatsist kasti koodi järgi hammasrataste arve võrdlema.
Kõik c4 kerele mõeldud 5-käigulised manuaalkastid peaksid mootori otsa ja autole kõhualla sobima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eiron
huviline

Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.08 14:56 Tsiteeri

Kuna ei leia kuskilt teist kasti, siis tuleb ikkagi parandusse viia. Millist kohta soovitaksite kiire, kvaliteetse ja soodsa töö tegemiseks? Äkki keegi teab rääkida midagi omadest kogemustest või teeb pakkumise paranduseks. Hea oleks kui Tallinnas.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.4% - SQL: 80.6%]