Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 1.8 b3 1989 automaatkasti rike (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 928)
set
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b3

postitati 09.12.07 22:13 Tsiteeri
Audi 80 1.8 b3 1989 automaatkasti rike

Selline probleem, et automaatkast hakkas kolksuma(enne seda mõnda aega kahin sees). õli oli vähe, seega lisasin 2 liitrit juurde, aga ei paranenud.

Mida sellise autoga teha? Kas tasub kasti parandada või uus peale panna, vms?
Ning milline variant on soodsam?
Veidi juba uurisin, leidsin lammarist ühe automaatkasti 2000.-
Kahjuks see pole minu auto ja omanik soovib automaatkäigukasti, siis manuaali ei saa peale panna.

Tänud abi eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
set
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.07 13:24 Tsiteeri

Endiselt sama probleemi ees.

prophecy6-6-6
huviline

Registreerunud 29.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 10:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: set
Selline probleem, et automaatkast hakkas kolksuma(enne seda mõnda aega kahin sees). õli oli vähe, seega lisasin 2 liitrit juurde, aga ei paranenud.

Mida sellise autoga teha? Kas tasub kasti parandada või uus peale panna, vms?
Ning milline variant on soodsam?
Veidi juba uurisin, leidsin lammarist ühe automaatkasti 2000.-
Kahjuks see pole minu auto ja omanik soovib automaatkäigukasti, siis manuaali ei saa peale panna.

Tänud abi eest!

Pane manuaal kast (Vähem jama ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.01.08 11:31 Tsiteeri

Kuuldavasti on sellistel kastidel peaülekanne ja differ nõrgaks kohaks, kuid kuna sa pole viga eriti raatsinud kirjeldada siis ei oska ka oletada, kolksuda võib mis iganes ja kuidas iganes. Võibolla oleks mõistlik pöörduda mõne automaatkastidele spetsialiseerunud tegelase poole, kuid kuna asukohta ei tea siis ei oska soovitada ka. Soodsaim automaatkastide remondikoht paikneb märjamaal, kontakte leiad ka siit foorumist.
Manuaalkasti paigaldus ei ole küll väga arukas tegu.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
set
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 11:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kuuldavasti on sellistel kastidel peaülekanne ja differ nõrgaks kohaks, kuid kuna sa pole viga eriti raatsinud kirjeldada siis ei oska ka oletada, kolksuda võib mis iganes ja kuidas iganes. Võibolla oleks mõistlik pöörduda mõne automaatkastidele spetsialiseerunud tegelase poole, kuid kuna asukohta ei tea siis ei oska soovitada ka. Soodsaim automaatkastide remondikoht paikneb märjamaal, kontakte leiad ka siit foorumist.
Manuaalkasti paigaldus ei ole küll väga arukas tegu.;)

Tartus olen.
Seda arvan ka, et manuaali ei tasu peale panna, läheb kulukaks ja keegi eriti ei taha ilmselt seda teha ka ning kui see isegi oleks odavam või kergem siis ma ei saa seda teha, kuna auto omanik ei saa tervislikel põhjustel manuaaliga eriti hästi sõita.
Seda kolksumist kastis eriti hästi kirjeldada ei oska.
Vedamisel oli nii et kui N käigu peal slepis tõmmata ning süüde sees oli, siis ka kastis kolksus, kui aga süüte välja võtta ja korra seisma jääda siis kolksumine jäi järgi.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]