Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  17
Autor:
Pealkiri: Ülemõistuse ropp liiklus (Vastuseid: 410 | Vaatamisi: 39895)
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 08.12.07 19:45 Tsiteeri
Ülemõistuse ropp liiklus

Teema siis selles, et mind juba hakkab närvi ajama igasugune uimerdamine (õppesõidu autod, nad arvavad, et linna kiirus on 30 km/h) ma saan aru , et inimene õpib, aga linnas (tln) kus on liiklus 24 h aktiivne, eriti 7.30-19.00.
Ja maanteel sõidetakse 80 ja rodu autosid taga, aga päss :mad: kes roolis ei saa aru, et ta on ohtlik teel (kuna teised ei viitsi uimerdada ja sõidavad mööda).
Siis ei oska nad parkida, tambivad ustega parklates mõlgid ustesse sisse :mad:
Ja siis muidugi rullnokad kes ei tea liikluskultuurist halligi.
Sõida eestist välja ja näed kuida asi toimib (muidugi on ka seal troppe, aga siiski pole niipalju kui meil, kõik kiirustavad kuhugi, kui peab seisma ristmiku taga 1 minuti siis on juba närvid püsti ja tõmbab oma krüsaga ette ja siis halama ''tsast kupila novuju masõnu'' [roppus] tropid

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-steve-o
huviline

Registreerunud 14.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,8Q

postitati 08.12.07 19:57 Tsiteeri

t2itsa 6ige jutt:)

AUDI AUDI ja veelkord AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:10 Tsiteeri

Kuskile peaks tegema õppesõidu platsi :D:D
Ega ma ennast ka mingiks pühakuks pea, aga ikkagi :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:12 Tsiteeri

ja selle teemaga tahad sa saavutada seda et ... ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: wannabe Mugen

postitati 08.12.07 20:14 Tsiteeri

Kuigi ma ei ole 100% veendunud antud teema otstarbekuses, siis ometi kasutan võimalust ja halan ka ise siia natuke -
nimelt ei saa ma aru, kuidas on võimalik, et kui ma sõidan rahulikult "cruisiga" oma sõitu (stabiilne 100-101 km/h kella järgi), jõuan aeglasemale järgi ja siis vahetult enne möödasõitu eesolev auto:
a) ühtlustab oma kiiruse minuga (et ometi mitte keegi mööda ei saaks) või
b) kiirendab natuke eest ära, et siis natukese aja pärast jälle ette jääda või
c) laseb mind mööda ja jääb siis ilma mingisuguse pikivaheta minu järgi sõitma :mad:

Et nagu, kui sa oled aeglasem ja jääd kellelegi ette, kas see on siis kuidagi alandav? IMO on alati keegi kellestki aeglasem/kiirem ja sellise asjaga ei tohiks olla ju liiga raske leppida.

Teada on küll selline sündroom, kus esimesena fooritagant minema "püssides" ja siis stabiilselt ees sõitma jäädes ikka kõik vihaga järgi pressivad ja jõuavad :D aga kas sellest saab tõmmata mingeid paralleele eelnimetatud käitumisega?

Kui inimesed ei taha kedagi mööda lasta hea meelega või julge ilma eessõitjata 100km/h sõita, siis too bad, sest mina neile "jäneseks" ka ei hakka. Siiamaani on aidanud enamiku selliste vastu korraks täisgaasiga eest ära kiirendamine, kuid on ka tüüpe, kes ei häbene sama kiiresti sama olematu pikivahega edasi prses istuda :mad: Siis olen hoo maha võtnud ja paremat suunda näidanud, mille tagajärjel osad:
a) võtavad ka hoo maha ja ei julge/taha/oska/suuda mööda minna või
b) lähevad mööda ja peenestavad eest ära (minu jaoks parim variant, sest mina saan siis rahulikult oma 100 km/h edasi cruisida) või
c) lähevad mööda, et jääda 30 sekundi pärast samamoodi ette uimama :mad:

Minul ei ole raske peegleid jälgida sõiduajal ja vajadusel teeservale lähemale tõmmata ja/või paremat suunda näidata, et tagumine auto saaks turvaliselt mööduda.
Seda enam tundub uskumatu, et väga paljudele käib see üle jõu...

Aitähh, hala lõpp

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
ja selle teemaga tahad sa saavutada seda et ... ?

Seda et AC kasutajad ei segaks liiklust (kuigi ma seda ei arva, aga pööran asjale tähelepanu) ;)

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M-Tuning
Minul ei ole raske peegleid jälgida sõiduajal ja vajadusel teeservale lähemale tõmmata ja/või paremat suunda näidata, et tagumine auto saaks turvaliselt mööduda.
Seda enam tundub uskumatu, et väga paljudele käib see üle jõu...

Aitähh, hala lõpp

Just seda minagi, et inimesed kasutavad suht vähe tahavaate peeglit (ise lasen ka alati kiirema mööda, las tõmbleb mujal) ja tänamine on ka läinud maanteepeal suht raskeks (vahest ikka pannakse ohukaid) aga ise kasutan ikka vasakut suunda tänamiseks (et ei jääks mulje vigasest masinast :D )

M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yepi
Just seda minagi, et inimesed kasutavad suht vähe tahavaate peeglit (ise lasen ka alati kiirema mööda, las tõmbleb mujal) ja tänamine on ka läinud maanteepeal suht raskeks (vahest ikka pannakse ohukaid) aga ise kasutan ikka vasakut suunda tänamiseks (et ei jääks mulje vigasest masinast :D )

Minu arust 100 km/h sõites kellestki möödumine küll tõmblemist ei väljenda ja tänamise kohapealt olen täheldanud seda, et pigem ikka tänatakse (kui on, mille eest tänada).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Minu arust 100 km/h sõites kellestki möödumine küll tõmblemist ei väljenda ja tänamise kohapealt olen täheldanud seda, et pigem ikka tänatakse (kui on, mille eest tänada).

Kas sinuarust 100 km/h pole piisav??
Ma arvan, et kui on liiklus piirangud ettenähtud, siis peaks neid järgima :) kuigi 100 pole vaid 90 +10 on lubatud :D

eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:35 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja maanteel sõidetakse 80 ja rodu autosid taga, aga päss :mad: kes roolis ei saa aru, et ta on ohtlik teel (kuna teised ei viitsi uimerdada ja sõidavad mööda).

Mine jaluta 15min metsa all või joo üks kohvi kuskil tanklas ja pärast jätka oma sõitu ilusti 90km/h ja jõuad selle pässiga ühel ajal sihtpunkti

Tsitaat:

Minu arust 100 km/h sõites kellestki möödumine küll tõmblemist ei väljenda

Oleneb hetkelisest liikluse kiirusest. Kui kõik teised sõidavad kellal 90km/h ja sina 100 km/h siis sa teed möödasõite ja kiirendad kohati ma arvan mingi 130-140km-ni tunnis...ja seda ma kutsuksin tõmblemiseks.

Tegelt mõtetu teema

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:38 Tsiteeri

OK, ma sain esialgu aru, et see teema on liikluses valitseva kaose ja segadusega seoses tehtud. Nüüd selgus aga, et hoopis moraalilugemiseks...my bad siis.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 08.12.07 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Teema siis selles, et mind juba hakkab närvi ajama igasugune uimerdamine

Paraku ühinen selle väitega. Tunduvalt rohkem on liiklejaid, kes sõidavad lubatust aeglasemalt, ei suuda kiirust ülesse saada ja muidu jalus koperdavad kui neid n.ö. "hullunud kihutajaid" keda meediast serveeritakse.

Ise sõidan maanteel ca. 95-100km/h kella järgi. Minu autol on 95km/h kella järgi kontrollitud "turvaline" kiirus, sest politseile on niimoodi korduvalt radarisse sõidetud ja kinni pole kunagi peetud. Sellisel kiirusel minust praktiliselt mööda ei sõideta, aga ise pean pidevalt möödasõite tegema 70-80km/h vahel loksujatest, kes maanteel kulgevad. No lihtsalt ei saa selliste tegelaste järgi sõita.
Samuti ei saa kuidagi aru autojuhtidest, kellel läheb maanteel peale 70 ala lõppemist 90-ni kiirendamiseks 1km või rohkem. Nagu ila veniks mööda maanteed... müstika.

Liikluse toimimiseks pole ju palju vaja - arvestage teistega ja asi toimib. Paljud kahjuks ENDAST kaugemale ei näe.

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:41 Tsiteeri

ega ma mõtlegi moraali lugeda, point oligi selles, et inimesed võiks natukene kohusetundlikumat liigelda

damc
huviline

Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6,Q7

postitati 08.12.07 20:42 Tsiteeri

ma ei ütle muud kui et meil siin soomes(hetkel viibin soomes) ei anna liikluskultuuri võrreldagi eesti omaga!
Samas siin on teed, liikluskorraldus ka juba omaette klass!
Tallinnas ma ei tea, kes see vend oli kes selle ülemiste risti välja mõtles!
Ja tallinna inimestest ei saa ma üldse aru, mida kuradit sa signaalitad koguaeg!?? järgmine kord kui kuskil signaali kuulen(ala kollane põleb ja tuleb juba signaal) tuleb keskmine näpp pikalt aknast välja! tegelikult peaks vapsee peale signaali piduri nii peale lükkama et signaali vend nii rõvedalt närvi läheks,et enda signaali pasuna ära kulutaks või mida iganes:D
Ring teed, kurat kui mul on suund sees, et hakkan ringilt väljuma siis nahhui ei ole vaja ennast kuskile vahele pressida ja siis signaalitada:D

Õnneks ma sõidan tallinnas niipalju, et kui soome tulen, aga no seal on ikka hullumaja see liiklus!
Leidub valgaski mõni 90 aastane surmale võlgu hea tsaariaegse siugliga 20-30km/h mööda linna sõitmas, aga selle kannatad ära, Valga suht väike linn et kaua ta ikka ees ei sõida:D

Möödaminekud, nii kui tee on libe ja tee keskel on suht suur lörtsi/lume/pasa vall siis ma nahhui ei ole vaja mööda minna sellise suhtumisega ala aa sealt keegi tuleb, aga mul on nii püss masin et ma jõuan napigaga ära mööda minna! Siis kui auto seal lörtsi vallis natukene drifti läheb on enamusel mõistus otsas!

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 08.12.07 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: damc
Ring teed, kurat kui mul on suund sees, et hakkan ringilt väljuma siis nahhui ei ole vaja ennast kuskile vahele pressida ja siis signaalitada:D

Ringteed on eestimaalaste jaoks tõsiseks müsteeriumiks ja see on fakt. Teinekord võid enne ringile minekut ennast halliks oodata vaadates kuidas ringilt tulijad enne sind ringilt maha keeravad - ILMA SUUNDA NÄITAMATA! Ja kõigil neil on pohhui, et sina nende järgi ootad (+rivi sinu taga), sest nemad ise ju teavad kuhu keeravad.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eroz
Tsitaat:

Mine jaluta 15min metsa all või joo üks kohvi kuskil tanklas ja pärast jätka oma sõitu ilusti 90km/h ja jõuad selle pässiga ühel ajal sihtpunkti

ja siis maanteele minnes satud järgmise sellise klouni taha ja teed jälle 15min peatust?

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 08.12.07 20:55 Tsiteeri

Suhteliselt närvilised kasutajad siin:D
Ise ennast küll sellistest asjadest häirida ei lase.
Peaksite ilmselt rohkem linnas liiklema ja seda päevade kaupa siis harjute ära ega lase enam häirida ja elu kohe ilusam.
Soomes on kah ikka liikluses suht perverte.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 08.12.07 20:56 Tsiteeri

Tuleb osta piisava võimsusega auto ja 2 sekundiga möödasõit ära vormistada ja pole mingeid probleeme.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 20:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: damc
ma ei ütle muud kui et meil siin soomes(hetkel viibin soomes) ei anna liikluskultuuri võrreldagi eesti omaga!
Samas siin on teed, liikluskorraldus ka juba omaette klass!
Tallinnas ma ei tea, kes see vend oli kes selle ülemiste risti välja mõtles!
Ja tallinna inimestest ei saa ma üldse aru, mida kuradit sa signaalitad koguaeg!?? järgmine kord kui kuskil signaali kuulen(ala kollane põleb ja tuleb juba signaal) tuleb keskmine näpp pikalt aknast välja! tegelikult peaks vapsee peale signaali piduri nii peale lükkama et signaali vend nii rõvedalt närvi läheks,et enda signaali pasuna ära kulutaks või mida iganes:D

Õnneks ma sõidan tallinnas niipalju, et kui soome tulen, aga no seal on ikka hullumaja see liiklus!
Leidub valgaski mõni 90 aastane surmale võlgu hea tsaariaegse siugliga 20-30km/h mööda linna sõitmas, aga selle kannatad ära, Valga suht väike linn et kaua ta ikka ees ei sõida:D

Möödaminekud, nii kui tee on libe ja tee keskel on suht suur lörtsi/lume/pasa vall siis ma nahhui ei ole vaja mööda minna sellise suhtumisega ala aa sealt keegi tuleb, aga mul on nii püss masin et ma jõuan napigaga ära mööda minna! Siis kui auto seal lörtsi vallis natukene drifti läheb on enamusel mõistus otsas!

Soome sadamas oligi mul samalaadne juhtum. kui alguse töötas kaks tollikontrolli ja üks jäi järele.
miskipärast olid ees soomlased ja tagapool eestlased.
Eespool toimis asi ''tõmbluku süsteemina'' aga kui tuli eesti autode kord siis hakkas signaalitamine jne.
Kui ise sai siis julmalt vaheletõmmatud (tegelikult naisevend oli roolis ja ta nii ''põkk'' välimusega ) hüppas kohemingi mats välja ''kurat kuhu trügid'' ja kui nägi kes roolis tõmbas oma parsaani tagasi :D
Siin ongi vahe , kui oled välismaal, siis arvesta nendel iiklusega mitte ära aja oma kultuuri taga ( mis on suht bullshit)

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 21:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puna
Peaksite ilmselt rohkem linnas liiklema ja seda päevade kaupa siis harjute ära ega lase enam häirida ja elu kohe ilusam.

Just ma liiklengi päevade kaupa ja see mida ma näen ei ole normaalne

damc
huviline

Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6,Q7

postitati 08.12.07 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:

ei tea, suht harva näeb soomes perverte!
aga samamoodi soomes ma olen poole aasta jooksul näinud ainult 3 soome numbriga audit, ainult ma ei tea mis neil audi vastu on:D

Ja mind härivadki kõigerohkem sellised vennad kes eestis mulle maantepeal vastu sõidavad, kellesti möödasõitu tehes ja koguaeg nii et mina pean pidurdama et ta raisk ära mahuks, ja kõige parem on siis kui tal auto ära tõmbab natukene.
Viimane juhus oli kus keegi bmwga mees arvas et on jube äge vend kui läheb rekkast mööda täis libedal teel, keskel lörtsivall ja niimodi et kui mina ei oleks pidurdanud siis oleks ta mulle kümpi littinud, ja vähe sellest, üle lumevalli sõites läks nagu bemari perse ka natukene käest ära.
oota kurat ära niikaua kuni keegi sulle vastu ei sõida ja vali endale selline koht möödasõidu tegemiseks kus ei ole see lumevall kõige suurem!

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 21:05 Tsiteeri

päevast päeva tallinna liikluses olla siis harjub köigega.:D
inimene valgast kes laseb end igast signaalist häirida ei ole lihtsalt harjunud selle "suurlinna käraga":D
pole see asi nii hull midagi, üksikud probleemid aga küll need ka viisaastaku käigus lahendatakse.:)

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 08.12.07 21:33 Tsiteeri

yepi: peaksid rohkem sõitma siis harjuksid ära lõpuks.
Damc: soome perv ei jõua audit osta vaata mis see seal maksab, perv sõidab seal Mondeoga rind vastu rooli ja klots gaasipedaali all.
Käin suht harva soomes, aga satud ikka igasuguste otsa.

Tel +3725654585; +358445654585
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 21:37 Tsiteeri

Tsitaat:
yepi: peaksid rohkem sõitma siis harjuksid ära lõpuks.
Damc: soome perv ei jõua audit osta vaata mis see seal maksab, perv sõidab seal Mondeoga rind vastu rooli ja klots gaasipedaali all.
Käin suht harva soomes, aga satud ikka igasuguste otsa.

Teema siis selline, et soomes sõidab soomlane enamasti volvoga ja siis muud parsaanid, aga audit kohtab seal küll vähe.
Usu ma olen küllalt sõitnud

VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 08.12.07 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuigi ma ei ole 100% veendunud antud teema otstarbekuses, siis ometi kasutan võimalust ja halan ka ise siia natuke -
nimelt ei saa ma aru, kuidas on võimalik, et kui ma sõidan rahulikult "cruisiga" oma sõitu (stabiilne 100-101 km/h kella järgi), jõuan aeglasemale järgi ja siis vahetult enne möödasõitu eesolev auto:
a) ühtlustab oma kiiruse minuga (et ometi mitte keegi mööda ei saaks) või
b) kiirendab natuke eest ära, et siis natukese aja pärast jälle ette jääda või
c) laseb mind mööda ja jääb siis ilma mingisuguse pikivaheta minu järgi sõitma :mad:
...

a) Ta ei taha olla tropp (takistus liikluses). Seega tõstab kiiruse normaalseks, et mitte segada teisi. Kuna edasi sõidate võrdse kiirusega, siis ongi ju mure murtud. Enam pole sul ju vaja mööda saada!?!
b) Kas sa kasutad iga ilmaga udutulesid? Kui mingi udutuletuuningu vend mulle sappa tuleb ja piisavalt kähku oma möödasõitu ära ei tee, siis need udutuled hakkavad üldjuhul mind häirima. Mingi aja möödudes tahan silmi puhata ja olen sunnitud vahe sisse sõitma. PS. Alati ei pruugi asi just udutuledes olla. Kui keegi pikalt seljas istub, siis see väsitab mõnikord ära ja puhkuse mõttes tuleb vahe sisse sõita.
c) Tema autol pole "cruisi" ja kuna te kiiruste vahe on ilmselt väike, siis tema sõidab oma arust sama kiirelt kui enne ja mõtleb "kuradi jobu sõitis mööda ja nüüd jääb sama kiirusega siia ette passima" :D

Endal pole midagi kurta seoses möödasõitudega. Kui jõuan järgi, siis lähen mööda ja kui keegi teine jõuab järgi siis lasen mööda. Sõidan pea iga päev üle 100km mnt-l. Ainuke asi, mis häirib on tulede vale kasutamine. Olgu selleks siis mõttetu udutuli või valesti reguleeritud mis tahes tuli.

Lehekülgi:  1  2  3  ..  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.3% - SQL: 76.7%]