Registreerunud 05.12.07
Kasutaja on eemal
postitati 07.12.07 21:14
jälle see rihmavahetus
TERE, selline mure - mul Tartus, TAK-is rihmavahetuseks aeg kokku lepitud.
mida te soovitate, kas osta endal rihmad, rullikud ja veepump või lasta seda töömeestel teha.
autoks A6 2,8 142kw
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
postitati 07.12.07 22:54
osta ise ja originaal osad .
dude112
klubiliige
Registreerunud 07.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B 1.8T, A4 B5, A8 D4, A6 C7
postitati 07.12.07 23:12
kui lühikese aja jooksul sull see rihma vahetus olnud on?
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
postitati 08.12.07 09:51
Tak auto asub Forssi kõrval ja nad ostavad kohe sealtsamast Forssist enda Audide jupid, niiet üldjuhul vahet pole. Forss müüb ka originaalvaruosa.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 08.12.07 10:10
Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
osta ise ja originaal osad .
Nagu meil ja paljudes muudes kohtades on oma juppidega tunnihinne kallim (just seepärast, et siis kulub palju rohkem aega uurimiseks, et kas see jupp
ikka sobib jne) ja pea iga kord tuuakse mingi vale jupp või midagi jääb puudu. Sellisel juhul maksab klient kinni ka puuduoleva seibi (näiteks, kui
seda laos ei ole) kohapeale toimetamise ja selle aja mis auto tõstukil niisama seisis.
Lisaks puudub garantii ja kui midagi peaks selle jupiga juhtuma siis on kõik kulud kliendi enda kanda.
Siin foorumis oli alles üks pikk teema sellest kuidas keegi viis kuhugi töökotta oma jupid ning sellega juhtus midagi ja kõokkuvõtteks oli asjaajamist
ja maksmist tunduvalt rohkem kui oleks töökojast jupid võtnud.
Meil on näiteks nii, et 80% omatoodud varuosadega on mingeid probleeme, nad kas ei sobi või jäetakse midagi toomata.
Loomulikult teeme erandeid omatoodud varuosadele kui sellele on mõistlik põhjus, näiteks tuuakse mingid tuuning pidurid ja siis näiteks kasutatud
käigukastid, mootorid jne.
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
postitati 08.12.07 10:33
ma ütlesin nii sellepärast, et iga töökoda ei pane originaal osi aga rihmad - rullid on sellised asjad mis minuarust PEAVAD olema A-osad. kui töökoda
on nõus hankida A-osi siis las ostavad ise kui ei ole nõus siis ma ostakas ise. koht, kus mina oma autot hooldan alati küsib kas ma tahan A või B
varuosi.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.2% - SQL: 82.8%]