Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: S2
postitati 02.12.07 18:51
Ventikas ja kliima
Tere
Mul on küsimus ventika ja kliima koostöö kohta. Kas ventikas peab käima iga ilmaga ja olenemata kas mootor on juba soe või mitte kui kliimapaneelil
AUTO nuppu vajutada ja näiteks 23 kraadi panna? Olen nagu kuskilt kuulnud kunagi ka, et see on normaalne, kuid tundub natuke jabur ju.
Autoks on Audi S2 Avant, 1995 ja tõenäoliselt on samasugune kliima ka paljudel teistel autodel.
Karel
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
postitati 02.12.07 18:57
no kui autos oli enne miinusviis siis ja mootor külm siis ta ei anna sulle KOHE 23 kraadi ju
see asi toimib ikka töösooja konega..
ja salongivent käib mul vähemalt vastavalt salongitemperatuuri ja soovitud tempi erinevusele, mingil määral kuulates ka ise valitud levelit..
Kui jutt radiaatori ventikast siis jah,nii kui kliima "aktiveerid" lükatakse ventikas 1 sel kiirusel käima.Kui tahad ventika välja lülitada eest
siis pane kliima off
kaharm
huviline
Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..
postitati 02.12.07 19:35
ainult econi peal ei unda vent + kompressor ja kui väljas seal mingi kindel miinus kraad on.
vag i mehed on natuke mööda selle vendi värgiga pannud, teise kiiruse jaoks on kliima radikas andur aga võiks esimese kiiruse jaoks kaa olla
Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: S2
postitati 03.12.07 15:53
Ma ei ole küll proovinud, kas on erilist vahet, kuid kõigest sellest võiks vist järeldada, et kui külmalt käivitada, võiks kliima kinni panna, et
mootor kiiremini soojaks läheks. Jabur, kuid paremat lahendust nagu ei ole.
Tänan, kes vastasid.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]