Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Järelpaigaldatavad xenonid ja kogemused politseiga? (Vastuseid: 42 | Vaatamisi: 8031)
mennu
huviline

Registreerunud 22.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 29.11.07 10:14 Tsiteeri
Järelpaigaldatavad xenonid ja kogemused politseiga?

asi järgmine kui panna 1996 AUDI A6 luupidesse xenonid kudas suhtub pollar nendese liikluses ja kas keegi on saanud nende eest saanud noomida:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 29.11.07 10:26 Tsiteeri

Sel teemal siin foorumis küll ja veel arutelusid. Kui puudub automaatne reguleerimis süsteem ja pesurid xenonitel, siis ega see politseile ei meeldi küll. Ja ka ülevaatuselt ei saa ametlikult läbi.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 29.11.07 10:34 Tsiteeri

sai ka paar kuud tagasi xenonid paigaltatud.Politseiga pole õnneks pistmist olnud-ptui,ptui,ptui üle õla kohe ;) küll aga kui läksin peale paigaldamist ülevaatus punkti,et tuled korralikult ära regullida sain sõimata nii et vähe pole ja keeldusid ka neid regullimast.
Kuid siiani pole küll ükski vastu tulev juht vilgutand ja küsisin ka tuttavalt,et kas häirib kui ta mulle vastu sõitis,tema teatel mitte sugugi.
See ei meeldi lihtsalt vana kooli meestele,kes ei jaga asjast muffigi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.07 11:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
See ei meeldi lihtsalt vana kooli meestele,kes ei jaga asjast muffigi.

selline mulje jääb küll, et xenonit kardetakse kui tuld. Fakt on see, et luuptuledega autol korralikult reguleerituna on xenontuled liiklusohutust suurendav tegur, mitte vastupidi.

Aga teemaalgataja küsimuse kohta veel niipalju, et eks politseinikud vaatavad ka selle järgi, mis autol võiks tehasest xenonid olla ning millel mitte. Kui ikka sierra reflektoritele on "moodsad" 8000kelviniga xenonlambid ette monteeritud, siis on see kaugelt näha ja äratab kahtlust.

Kasutades 4300 valgustemperatuuriga pirne vähegi uuemal/moodsamal autol ei usu, et politseiga väga probleeme tekib. Ülevaatuselt aga läbi ei saa, kui puuduvad ülalnimetet detailid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.07 11:31 Tsiteeri

Mind häirivad kõige enam needsamad 9000k lakke suunatud xenonid. Viimasel nädalal on neid lausa mitu tükki liikluses vastu tulnud. Mingi eeltalvine mood?

Samuti panin tähele, et ka mõned autod (näiteks uus CRV, Mazda 3, uus E-klass) käituvad täpselt samamoodi. Kas tulede regulaatorid ei tööta või asi on konkreetses autos? Ja pimestab konstantselt, siledal teel vastu tulles, mitte aukudest läbi sõites.

Pange normaalsed 4300K või 5000K (kõige enam originaalxenoni meenutav värv) pirnid, võimalusel vahetage reflektorid ja klaasid uute vastu, reguleerige tuled paika. Nähtavus paraneb tunduvalt ja keegi ei hakka kobisema. Kui just teil just mõni popima välimusega või 'tjuunitud' liikur pole.

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 29.11.07 11:48 Tsiteeri

Siis ma pole õnneks ainus, kelle arvates paljud originaal xenonid pimestavad. Mis selles täpselt süüdi on, kahjuks ei tea. Ehk on lihtsalt liialt piiri peale reguleeritud ja enne kui regulaator asjast aru saab, on valgusvoog juba teisel silmas.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ingvar
huviline

Registreerunud 11.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.07 12:42 Tsiteeri

Mul ka aftermarketi xenonid ja läks ülevaatuselt läbi ilma ühegi kobinata. Politsei hakkab siis norima, kui muude asjadega silma jääd. Vaevalt niisama norima hakatakse.

Audi veereb nagu hernekomm.
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 29.11.07 18:54 Tsiteeri

esimesel nädalal kui autole xenoni paigaldasin siis paar kohalikku politseinikku vaatasid küll tulesid imelikult aga siiamaani pole politsei selle kohta midagi küsinud

ülevaatusel ka kui ülevaataja pani kõik tuled ees põlema siis naha ju tegelt on et xenon põleb teistmoodi kui tava/kaugtuli (luuptuledest siis jutt), küll ta uuris ja puuris aga kapoti alla ei vaadanud plokke ei otsinud ja läbi luubi ju pirni ei näe :D ja ei ta öelnud midagi :D

pirnid on mul 4500K valgustugevusega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sada1000
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.07 19:47 Tsiteeri

4300K on parajad ja ÜV personal ei pahanda kui just mingite aktivistide otsa ei satu ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 30.11.07 06:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
esimesel nädalal kui autole xenoni paigaldasin siis paar kohalikku politseinikku vaatasid küll tulesid imelikult aga siiamaani pole politsei selle kohta midagi küsinud

ülevaatusel ka kui ülevaataja pani kõik tuled ees põlema siis naha ju tegelt on et xenon põleb teistmoodi kui tava/kaugtuli (luuptuledest siis jutt), küll ta uuris ja puuris aga kapoti alla ei vaadanud plokke ei otsinud ja läbi luubi ju pirni ei näe :D ja ei ta öelnud midagi :D

Kas sul siis kõik pesurid-reguleerijad olemas?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 30.11.07 06:52 Tsiteeri

Sportlikust huvist lihtsalt küsin,et mul on audi 100-l 93a.tulede pesurid ja kui ma nüüd need xenonid ette kruvin,siis kuidas politsei teeb kohapeal kindlaks,kas mul on automaatne kõrguseregulaator või ei ole?Pole seda süsteemi lihtsalt oma silmaga näinud.

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 30.11.07 07:14 Tsiteeri

No seda saab ju ülilihtsalt selgeks teha:
1) kui tule juurest kuulata, kui tule põlema paned, siis käib väike kolks, kui tuli paika läheb (automaatselt paika) (vb kõigil ei käi kolksu)
2) kui tuli läheb põlema, siis on näha natuke ka, et valgusvihk tõuseb ülespoole.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 07:44 Tsiteeri

Omal ei ole ka veel politseiga sellega seoses kokkupuudet olnud ja usun, et kui kasutatakse alla 5000K xenoneid siis väga keegi ka kallale ei kipu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 08:05 Tsiteeri

Polnud ka mul politseiga probleeme ,peatuledes oli originaal xenon ja udukates 6000K ning ei huvitanud see ühtegi politseid:)

http://www.hot.ee/ummi500/tuled.jpg

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 30.11.07 12:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ummi-
Polnud ka mul politseiga probleeme ,peatuledes oli originaal xenon ja udukates 6000K ning ei huvitanud see ühtegi politseid:)

Ei huvita nii kaua, kuni märuli omad su rajalt maha võtavad. Ühel tuttaval oli BMW ka pooled, täied ja udud xenonid. Ja sai kõige eest. Kus juures lambist võeti maha aasperes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 21:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja
Tsitaat:

Kas sul siis kõik pesurid-reguleerijad olemas?

ei ole pesureid ega ka automaatset regulaatorit salongis nupust ise saan regullida :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 21:32 Tsiteeri

mingis liiklus saates rääkis ka sellest (STOP vist oli) et kuidas ülevaatus punktis seda vaadatakse et kas on automaatne regulaator või mitte

ja seal ta väitis seda et kõigepealt vaadatakse kas autos tulede regulaator on või mitte ja kui on olemas siis ei tohi xenoni olla aga ma nüüd ei mäleta mis case siis on kui ei ole salongis seda nuppu :)

Tsitaat:
Algselt postitas: vuchmann
Sportlikust huvist lihtsalt küsin,et mul on audi 100-l 93a.tulede pesurid ja kui ma nüüd need xenonid ette kruvin,siis kuidas politsei teeb kohapeal kindlaks,kas mul on automaatne kõrguseregulaator või ei ole?Pole seda süsteemi lihtsalt oma silmaga näinud.

Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.07 21:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
1) kui tule juurest kuulata, kui tule põlema paned, siis käib väike kolks, kui tuli paika läheb (automaatselt paika) (vb kõigil ei käi kolksu)
2) kui tuli läheb põlema, siis on näha natuke ka, et valgusvihk tõuseb ülespoole.

ise enesest minu autol ei ole automaatset regulaatorit aga kui ma auto käima panen ja tuled sisse lülitan siis tuled ka sõidavad seina ääres olles üles alla ja panevad oma kõrguse paika ilmselt küll sellesse asendisse mille mina salongist määrasin enne kui tuled kustu panin aga ja tuledega üles alla sõelumine toimub :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.12.07 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
ise enesest minu autol ei ole automaatset regulaatorit aga kui ma auto käima panen ja tuled sisse lülitan siis tuled ka sõidavad seina ääres olles üles alla ja panevad oma kõrguse paika ilmselt küll sellesse asendisse mille mina salongist määrasin enne kui tuled kustu panin aga ja tuledega üles alla sõelumine toimub :)

Tavalise manuaalse regulaatori korral ei toimu tulesid sisse lülitades mingit üles-alla sõitmist. Reguleerimismootor rakendub ainult salongist vastavat nuppu kruttides. See üles-alla värk käib ainult automaatreguleeringuga. Või siis on tulede korpuse või reflektori kinnitused katki ja kiirtevihk väreleb üles-alla, mis on minu arust liikluses tulede kasutamist puudutava juures üldse kõige häirivam.

Sa räägid hetkel oma profiilis olevast B4-st? Võibolla on keegi sinna automaatregulaatorid paigaldanud?

Teema algatajale nii palju, et eks liiklusjärelvalvega tegelejatel on autodega seoses mõningad kogemused tekkinud. Nad teavad enamvähem, millistele mudelitele on tehasest xenone paigaldatud ja millistele mitte. C4 kerega A6 laveerib suht piiripeal. Minu teada sel ajal A6-le xenone ei pandud, neid sai ainult S6-le, mis on väliselt väga sarnane. Pealegi ei torka luubi taga see xenon nii väga silma, nagu näiteks C4 100 suure reflektortule sees. 100 kohta on neil vast teada, et sellele pole xenone tehasest paigaldatud ja et sellel pole kindlasti ka automaatregulaatoreid. Samas sõidab Tallinna mööda siniseid xenonsilmi volksutades rõõmsalt ringi helesinine (või oli ta heleroheline, ei mäleta enam täpselt) maanteemuhk (ZAZ 965), mis peaks ju kohe silma torkama. Ei kujuta ette, palju selle omanik sellise privileegi eest kuskile maksnud on. :)

darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 01.12.07 21:45 Tsiteeri

Oskab äkki keegi lähemalt rääkida kui palju maksavad need automaatsed reguleerijad ja pesurid (oletame A4 95)? Kas need reguleerijad käivad selle sama süsteemi külge, mida salongist reguleerid või on oma kaadervärk nendega?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 01.12.07 23:37 Tsiteeri

Ka mind lihtsalt sportlikust huvist huvitab, kas on neid automaatseid reguleerijaid üleüldse võimalik paigaldada ja kust neid saab. Tuledega jama. Samas on mul 90-nel pesurid olemas. Avatarilt ka näha:cool: Kui selle ka saaks ja hind üle jõu ei käi, siis võib ju paigaldada selle xenoni komplekti.

Mõistvat suhtumist oodates
Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 02.12.07 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Ka mind lihtsalt sportlikust huvist huvitab, kas on neid automaatseid reguleerijaid üleüldse võimalik paigaldada ja kust neid saab. Tuledega jama. Samas on mul 90-nel pesurid olemas. Avatarilt ka näha:cool: Kui selle ka saaks ja hind üle jõu ei käi, siis võib ju paigaldada selle xenoni komplekti.

Mõistvat suhtumist oodates
Kivitare

Terv.

Lugasin mingi aeg tagasi kusagilt, et Keisei Racing pakkus Hella pesurite ja automaatsete reguleerijate komplekte... Uuri sealt, võibolla saad abi... Kuigi hinnad olid vist suht soolased :P

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 02.12.07 10:35 Tsiteeri

Hella hinnad on jah krõbedad:P
otsisin sealt sellised asjad üles!

tuledepesurid+veepump on hinnaga:
212+51 eur
Part no.: 8WS 008 549-011 + Part no.: 8TW 007 540-211

http://b2c.hella.com/b2c_assets/images/large/8WT%20008%20549-101a.jpg

automaatregulaator on:
219 eur
Part no.: 8XX 008 614-011

http://b2c.hella.com/b2c_assets/images/large/8XX%20008%20614-011a.jpg

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 02.12.07 11:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Mul üks tuttav tõmbas poliisi nii,et keeras enne tulede süütamist tulede asendi teiseks ja sisse lülitades liigutaski tulede kõrgust. Igaltahes tookord läks õnneks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Driver

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.07 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black

Tavalise manuaalse regulaatori korral ei toimu tulesid sisse lülitades mingit üles-alla sõitmist. Reguleerimismootor rakendub ainult salongist vastavat nuppu kruttides. See üles-alla värk käib ainult automaatreguleeringuga. Või siis on tulede korpuse või reflektori kinnitused katki ja kiirtevihk väreleb üles-alla, mis on minu arust liikluses tulede kasutamist puudutava juures üldse kõige häirivam.

Sa räägid hetkel oma profiilis olevast B4-st? Võibolla on keegi sinna automaatregulaatorid paigaldanud?

räägin jah oma profiilis olevast B4-st ja ise olen talle paigaldanud luuptuled ja seoses mootori vahetuse ja konditsioneeri paigaldamisega tuli välja vahetada ka juhtmestik ja uue juhtmestiku sain sellise auto pealt millel oli salongist reguleeritavad tuled ma väga kahtle et mingi automaatika kuskil seal on

aga ometi kui tuled sisse lülitan siis tuled mingil määral liiguvad üles alla või tõusid nad lihtsalt kõrgemale kui tuled sisse lülitan (?) kui meeles on siis ükspäev vaatan täpselt järgi
aga tulede kõrguseregulaatori mootor teeb häält kui tuled liiguvad

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.5% - SQL: 55.5%]