Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: suuremad meh. pihustid ? (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1386)
kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 200TQ

postitati 27.11.07 21:29 Tsiteeri
suuremad meh. pihustid ?

Tere, mul audi 200 KG mootoriga ja mõtlesin, et kas suuremaid pihusteid ka sellele oleks, tean et kõik vist kasutavad samu pihusteid, nii ford mersu kui audi ja pisi erinevustega, kuid sobivad ikkagi ja läbilase neil ka vist sama ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 28.11.07 16:11 Tsiteeri

Kõige suuremad meh.pihustid on Mersu (W126) suurtel mootoritel - 420, 500, 560. Boshi kataloogi väitel on samad pihustid ka Lancia Thema 3l mootoritel.

Aga üldiselt ei võida Sa pihustite vahetusega midagi. Pritsepea saab ennem takistuseks. Pritsepea asenda samuti eelpool mainitud Mersu pritsepeaga ja siis lisaks ka pihustid.

Et nendest vahetustest oleks kasu, tuleks plokikaan portida, paigaldada võimsam kütusepump, avaram väljalase, jne, jne, jne... Muidu jääb mõni järgmine "lüli" takistama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kahesajane
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 200TQ

postitati 29.11.07 18:42 Tsiteeri

ma hakkasin pihustite peale sellepärast mõtlema, et mul sõbral on aero saab ja ta proovis suuremaid pihusteid ja ütles et poleks uskunudki et nii palju juurde sai, ma siis ka mõtlesin proovida :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.9% - SQL: 84.1%]