Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 Q käigukast (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1079)
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 26.11.07 08:01 Tsiteeri
Audi 80 Q käigukast

Kuna kadus ära 2 ja 3 käik siis puhtalt lihtsalt huvist hakkasin ise sünkronisaatoreid vahetama - või vähemalt üritan.

Käigukasti lammutamise käigus aga olen takerdunud ning ei leia lahendust.

Võtame siis 80q käigukasti:

http://album.kvleht.ee/albums/userpics/10001/normal_01E_6speeda.jpg
Pilt on näitlik!

Emmaldatud sai torsen, ning tagumine kate tänu millele sain ligi kogu peavõllile ning kogu hamasrataste süsteemile.

Aga tekkis probleem kogu selle süsteemi eemaldamisega käigukasti küljest.

Ma arvan, et takistavad veel vaid Käigukasti poolsed esimeste veovõllide otsad (Pildil punase ringiga tähistatud)

Siit ka minu küsimus : Kuidas need eemalduvad kastist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 26.11.07 08:44 Tsiteeri

Kui ma õieti mäletan siis sellel kastil peaksid need küljest ära tulema tõmmates /lüües. Sees pool otsa küljes on nö splint, põhimõtteliselt sama süsteem nagu veovõlli otstelgi on.

Ja kui sul teine ja kolmas käik juba täiesti ära kadusid siis ainult sünkrode vahetusega sa ei pääse.

Ja veel selline asi, kui sa diffri kaane ära võtad, siis kindlasti märgi ära see kumba pidi on sees see rõngas mille pealt spido andur impulssi loeb. Mul esimene kord läks vale pidi, jahvatas kurivaim selle rõnga ära ja spido pärast enam ei näidanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 26.11.07 10:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala
...

Ja kui sul teine ja kolmas käik juba täiesti ära kadusid siis ainult sünkrode vahetusega sa ei pääse.

...

Tänud!

Aga täpsustuseks siis, et 2 ja 3 pole kadunud, vaid 3 käik ei seisa sees enam - viskab välja ning 2 käik hakkas ka juba aegajalt sama nalja tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 26.11.07 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Skeldo
Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala
...

...

Tänud!

Aga täpsustuseks siis, et 2 ja 3 pole kadunud, vaid 3 käik ei seisa sees enam - viskab välja ning 2 käik hakkas ka juba aegajalt sama nalja tegema.

Sünkronisaator on ainult käiguvahetuse hõlbustamiseks, see ei hoia käiku sees. Eeldatavasti on ikka hammasratastel hambad maas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.0% - SQL: 84.0%]