damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6,Q7
|
postitati 24.11.07 19:09
|
|
|
Signalisatsioon külmaga peal pulte pole?
Nii, külmaga soomes, läks autole signa peale, mida tegelkult ei tohiksi olla, kunagi pole olnud, pulte ega midagi mul pole.
St, et seadmed on autol peal, aga aku maha võtsid või mida iganes, peale ta ei läinud. Ja nüüd autoga soomes, signa peal, tööle ei lähe.
Ainuke võimalus on signa maha korjata? Või teab keegi kust eestis saaks puldid? Signa ise on inspector 3.0.
Aitaks see kui auto ülesse soojendada?
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 24.11.07 19:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: damc
Nii, külmaga soomes, läks autole signa peale, mida tegelkult ei tohiksi olla, kunagi pole olnud, pulte ega midagi mul pole.
St, et seadmed on autol peal, aga aku maha võtsid või mida iganes, peale ta ei läinud. Ja nüüd autoga soomes, signa peal, tööle ei lähe.
Ainuke võimalus on signa maha korjata? Või teab keegi kust eestis saaks puldid? Signa ise on inspector 3.0.
Aitaks see kui auto ülesse soojendada? |
Aitaks see kui viitsiksid natukenegi infot pritsida. Külmaga läks peale? Miks? Mis autole? Auto on immoga? Siis ei ole siiski tegu mitte signa vaid
tehaseimmoga? Kuidas seni siis on hakkama saadud kui signapulti pole? St proovi viga kirjeldada ega muidu asjalikke ja tulemuslikke vastuseid ka ei
tule.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.07 19:46
|
|
|
B4
Ma arvan , et on tehase signa, mingit immot pole.
Ei tea, ostsin ei antut pulte, kesklukk võtmest toimib, signa pole kunagi peale läinud.
Akut on maha kistud sitaks ja kunagi pole signa peale läinud.
Auto seisis soomes väljas külmas, täna läksin hommiku keerasin uksed lukust lahti ja nii kui ukse lahti tõmbasin pistis lõugama.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 24.11.07 19:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: damc
B4
Ma arvan , et on tehase signa, mingit immot pole.
Ei tea, ostsin ei antut pulte, kesklukk võtmest toimib, signa pole kunagi peale läinud.
Akut on maha kistud sitaks ja kunagi pole signa peale läinud.
Auto seisis soomes väljas külmas, täna läksin hommiku keerasin uksed lukust lahti ja nii kui ukse lahti tõmbasin pistis lõugama. |
Minu endisel v8 läks tehasesigna maha originaal võtmega ukse avamisel. Mina teeksin nii: auto lohistada sooja ruumi, lasta seista mõned tunnid ja siis
võtmega proovida uuesti kui see ei aita siis elektriku juurde.
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.07 20:40
|
|
|
ise arvasin ka et võtmega teema, aga kui kinni keerata ja lahti siis kunagi ei ole signa tuli põlema läinud.
Selle elektrikuga on selline asi et soomes ei ole neid elektrikuid kuskilt võtta siia kui igapäev 7 meni tööl, soomlased töötavad kella 4 ni.
Ma ei taha soomes selle töö hinda teada, ja autoga on vaja eestisse saada neljapäeval
Kui muud üle ei jää siis tuleb ise maha arutada, samas kui keegi leiaks inspector 3.0 skeemi oleks asi natuke lihtsam kui peast hakata timmima
Aga on selline asi võimalik et eestis keegi kuskil kodeerib uue puldi?
|
|
|
taritz
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005
|
postitati 24.11.07 20:52
|
|
|
Originaal signaga oli mul selline jahu ,et kui aku klemm oli maas siis signat peale ei saanud enne puldist kui pidi võtmega kinni keerama keskluku ja
siis sai alles puldis uksed avada ja sulgeda koos signaga, prooviks enne aku klemmi maha võtta mingiks ajaks ,pole kaotada midagi ...
Aga jah originaal signa on selline huvitav asi,et see tuleb maha kui võtmest auto ukse lahti keerad , äkki juhiukse mikrolüliti ei toimi kasuta
kõrval ust avamiseks , signa tuleb ka sealt maha
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.07 20:58
|
|
|
aku klemm on päevaega maas olnud, auto seisab soojas garaazis, ikka lõugab, võtmega on proovitud igat teemat teha ei midagi.
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
|
taritz
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005
|
postitati 24.11.07 21:00
|
|
|
Aga jah originaal signa on selline huvitav asi,et see tuleb maha kui võtmest auto ukse lahti keerad , äkki juhiukse mikrolüliti ei toimi kasuta kõrval
ust avamiseks , signa tuleb ka sealt maha
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.07 21:26
|
|
|
ma ei teagi kas see on originaal signa, ma arvan nii, aga samas vist ei ole ka, on pandud nende plastik (ei oska nimetada, pmts millega juhtmeid kokku tõmmatakse, sellega on pandud armatuuri kylge.
Aga tõmbasin signa plokil juhtmed tahagant, kesklukk ei tööta, auto läks käima, seda veel ei tea kas suunad töötavad.
Nyyd oleks vaja teada kas selline asi nagu uued puldid on võimalik või siis peab uue signa peale panema et kesklukku saada tagasi toimima?
-e-
Hakkasin mõtlema, võibolla tõesti on see võtmest signa, ja juhiukse jama ei tööta.
Proovisin kõrvalistuja poolt keerata, siis kesklukk töötas kuigi signa plokil juhtmeid taga pole.
Juhipoolt keerates ei tööta kesklukk.
Signa maha ei tulnud kui proovisin, aga võibolla ei tulnud sellepärast et lõikasin selle signalisatsiooni pasuna läbi et ta ei lõugaks.
See võib ju mõjutada seda, et kui juhtmed koos pole pasunal, siis ta ei lase signat maha võtta?
|
|
|
HT
huviline
Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: üks teine VAG
|
postitati 24.11.07 22:19
|
|
|
See ei ole originaalsigna,vaid hiljem juurde pandud.Kui sa ploki küljest ära võtsid ei peagi juhiuksest kesklukk töötama,sest see on ühendatud läbi
signa ploki.Pulte sa sinna arvatavasti ei leia.Keskluku saad tööle kui auto keskluku juhtme küljest signa juhtmed lahti ühendad ja originaaljuhtme
kokku tagasi paned.
|
|
|
|