ale1
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 66 kW 1988 Audi A3 1.9 Tdi 1998
|
|
postitati 22.11.07 19:13
|
|
|
soojast peast mootor puperdab
et selline jama et soojast peast hakkab mootor järsku ebaühtlaselt tööle jõud kaob tagant ära... tühikäigul sureb välja ja siis ei taha enam tööle
minna siis kui käivitada siis jääb selline mulje nagu paar pütti üldse ei löö...et mis võiks viga olla
|
|
|
|
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 1999 1,8T
|
|
postitati 22.11.07 20:31
|
|
|
Kontrolli ära lamda. Diagnostika näitab arvatavasti ära mis sul seal viga on!
|
Kui on diagnostikat teha vaja siis saan aidata,teen seda Kuressaare Revalis
|
|
|
|
|
ale1
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.11.07 20:45
|
|
|
mul lamdat ei ole kuna mul on karpa
|
|
|
|
Haldex
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B2
|
|
postitati 03.12.07 08:48
|
|
|
Mul sama lugu, mootor kah 1,8 66kW karpa, tahaks asjale jälile jõuda, aga kuidagi ei saa jagu.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
postitati 03.12.07 09:31
|
|
|
Kas teie 1,8 66kw pole see monopritsega? Kui on monopritsega, siis neil on see haige kummipadi mille peal pmst see gaasisiiber koos oma 1 pihustiga
asub, kui see kummipadi on katki (mureneb kergesti) siis on ka samad sümptomid.
Kui aga on ikka karburaatoriga, siis karbussi spetse külastada.
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
|
Haldex
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.12.07 10:32
|
|
|
Karpat saand juba mitu korda lapata, pole keegi sealt midagi leid. Soojade ilmadega on aga OK. Aga kui on kuskil alla +10 kraadi, siis hakkab jama
pihta, seisab paar minutit, siis kõik korras. Sõidan mingi 30 km ja hakkab jälle pihta. Ma kahtlustan neid temperatuuriandureid seal kohal, kus
ülemine tosooli lõdvik blokikaande läheb. Kas need võivad mõjuda ja palju see takistus neid külast peast olema peaks? Mõlemad andurid on valge
plastikuga, 2 juhtmega.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
postitati 03.12.07 16:52
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Haldex
Karpat saand juba mitu korda lapata, pole keegi sealt midagi leid. Soojade ilmadega on aga OK. Aga kui on kuskil alla +10 kraadi, siis hakkab jama
pihta, seisab paar minutit, siis kõik korras. Sõidan mingi 30 km ja hakkab jälle pihta. Ma kahtlustan neid temperatuuriandureid seal kohal, kus
ülemine tosooli lõdvik blokikaande läheb. Kas need võivad mõjuda ja palju see takistus neid külast peast olema peaks? Mõlemad andurid on valge
plastikuga, 2 juhtmega. |
Karburaatorile soe õhk tuleb ikka peale väljalaske kollektori pealt.See vaakumklapp seal õhufiltris kipub lekkima,ja siis läheb karbuss paarikümne
kilomeetriga jäässe.seisad 5 minutit ja kõik jälle korras.
Karpamootoril pole nendest tembi anduritest sooja ega külma,käib ka ilma nendeta.
Üks andur annab salongikellale ilmselt infot ja teine on tõenäoliselt see andur mis paneb tule põlema kui temp liiga kõrgeks ronib.
|
|
|
|
|
|
Haldex
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.12.07 06:59
|
|
|
Soe õhk tuleb ja viimati tegi selle sooja õhu klapi ka lahti, aga peab üle vaatama, sest enam ei saa üldse sõita 
|
|
|
|
ale1
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.12.07 17:48
|
|
|
ma pean ka selle õhu klapi üle vaatama äkki ongi selles viga et ei avane
|
|
|
|
Haldex
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.12.07 19:11
|
|
|
Täna õhtul avastasin, et üks vaakumi voolik oli õhupuhasti alt lahti tulnud, torkasin tagasi, nüüd saab sõita, aga alguses ikka puterdab. Külmalt
töötab ilusti ja siis umbes mingi 30 kraadi, siis hakkab puterdama ega hoia vabasid pöördeid. Hoian gaasi natuke peal, puterdab veel mõnda aega, siis
tõstab pöörded uuesti üles ja korras, temp. siis peaaegu 70. See alguse puterdamine on tal juba algusest peale. Külmas ei taha näppida ja soojaga kaob
see jama ära. Arvan, et vaakmiga ikka mingi jama. Nädalavahetusel vahetan kõik voolikud välja ja kontrollin klapid üle, eks siis annan teada, kas
mõjus.
|
|
|
|
Haldex
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.12.07 10:51
|
|
|
Vaatasin kõik vaakumklapikesed üle ja kõik korras, vahetasin ka vaakumi voolikud, sest mõni lasi ikka läbi ka, aga muutust mitte midagi, karbussi padi
ka uus. Kõik töötab tip-top, kui näpin. Aga hommiku käima pannes ikka jamab samamoodi. Aga vähemalt see viga kadus ära, et max. kiirus 100 km/h. See
kadus juba siis, kui lahtise vooliku oma kohta tagasi panin. Jäi veel selline asi silma, et kui mootor töötab vabadel pööretel ja käsitsi teha teine
lõõr lahti, siis hakkab samamoodi puterdama.
|
|
|
|