Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Ilm (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2031)
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 01.02.04 15:52 Tsiteeri
Ilm

Üle hulga aja, siis päris Q ilm, teie elamused palun siia postitada:D:D:D

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 01.02.04 17:29 Tsiteeri

Mul näiteks õnnestus täna esimest korda selle autoga kinni jääda, kuigi jah, kinnijäämise põhjus oli 1 känd, mis mind lume all varitses, aga lõpuks tungraudade ja lauajuppide abiga õnnestus masin kännuotsast alla tuua:).

Vot selline elamus oli.

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.04 18:24 Tsiteeri

Öösel ja hommikul oli ikka meeletult lahe Q ilm... sai ikka mässatud nii siin kui seal. põhiline oli ikka see et kui teised autod sõitsid kõik ettesõidetud rajas siis mina panin oma teed :) ja inimesed kes lund oma hoovisõidu teede pealt tee peale viskasid, eriti kus suured hanged olid, need sai ka siledaks sõidetud :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 01.02.04 18:42 Tsiteeri

Päev algas naabrimehe, õigemini tema külaliste hangest välja tõmbamisega. Linnavahel oli tore. Nimelt mul on kõrvalistmel aeg ajalt üks andur, mis reageerib liigsele kiirusele, kaldele, sügavusele jne. ja see siis piiksus pidevalt :). Keskpäeval nägin ühte rohelist q, mis oli Port Arturi juures ennast demostratiivselt hange parkinud. Tea, kes see küll oli...:).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.04 19:18 Tsiteeri

Sai ka ennast esimest korda quattroga põhja peale kinni sõidetud. Rattad olid praktiliselt õhus. Kaevasin lume alt ära ja rammis jälle edasi nagu vana mees:D:D
Terv, Maku!

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 01.02.04 19:21 Tsiteeri

Lund ikka tuli suht(quattro jaoks) vähe, kuigi tuisuvaalud olid ikka mõnusad:), ise sai siis hommikul maal küla vahel teed ette sõidetud.

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 01.02.04 19:47 Tsiteeri

teate teie :mad:
minu next car on Audi Q rsk
mai või enam ....
ennem tuleb praegusest lahti saada ...

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
morpheus
huviline

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.04 20:15 Tsiteeri

sai täna mütatud igasugu imeloomadega...
öösel tuttvad sõitsid opel omega lumme kinni...tavalise audi 80'ga oli ka suht raske sõita

aga siis sai mazda 626 välja aetud, millel väga korralikuda naelad all ja täitsa Q tunne tekkis :) kuskile ei jäänd kinni, igalt poolt rallis läbi :D mega lahe oli...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

postitati 01.02.04 21:02 Tsiteeri

Tõesti oli põnev päev, mis algas oma seiklustega juba eile....
Lumi on vahva, kuid seda võiks veelgi rohkem olla :D

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.04 21:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja urquattro
Keskpäeval nägin ühte rohelist q, mis oli Port Arturi juures ennast demostratiivselt hange parkinud. Tea, kes see küll oli...:).

Ei tea jah :) ju see mina ikka olin, oli vaja võimalikult ukse lähedale saada sest tööriistakohver oli vaja sisse tassida ja kuhu mujale sa ikka pargid... ikka sinna kuhu teised eriti parkida ei taha :P
Aaa... nüüd meenus, sinul on see punane coupe... ma oleks enda oma just sinu oma kõrvale parkinud, kuid üks suutis teiselt poolt tulles just selle koha hõivata :P

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.04 22:06 Tsiteeri

Ja ka mina suutsin oma Q esimest korda nii ära parkida, et enam ei saanud liikuma ilma, et kaevasin. Nimelt maal käisin ja täiega kõhu peal vedelesin siis seal - rattad maast lahti ja ei midagi :P Eks siis väike labidas ja möll aitasid asja korda ajada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
suspert
huviline

Registreerunud 15.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 avant 2,5 tdi quattro 96

postitati 02.02.04 06:57 Tsiteeri

sai lihula juures toyota land cruiser tee peale tagasi tõmmatud, mis mu silme all sinna maandus ja palju ei puudunud, et ta oleks ka külili vajunud. mingi poolsiledad talvekad olid tal all. esimese korraga katkes köis, kui teise korraga tuli masin siduri kärsahaisu saatel sealt välja. ise ka imestasin, sest masside vahe oli korralik ja kraaviperv üsna järsk. endal oli pärast ikka hea tunne küll...

ise sõitsin kinni tuisuvaalu lükkamata teel, kus oli aint paar jälgi - üks teine (jeep vist) oli sealt läbi paarutand. ei ühtegi hingelist mitte kusagil, kes käe külge paneks ja aitaks. rattad käisid üsna vabalt õhus ringi. ja siis päästis mind juba teist korda käsipidur. olin seda nõksu kuskilt lugend ja teema toimib.
kui oled quattroga kinni jäänd, siis võid veel proovida kässarit tõmmata - suunab rohkem veojõudu esiratastele. mu massin suri mõned korrad välja, kui tänu sellisele piinamisele hakkas auto nõks haaval liikuma ja sain omal jõul välja.
keerasin ta ringi ja vantsisin selle kilomeetri jala, mis sihtpunktini oli veel jäänd.

aga ega naljalt enam esi või tagaveolist ei taha...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 02.02.04 07:48 Tsiteeri

LUND- Veel rohkem lund vaja! :D

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 03.02.04 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Marko(CCE)
teate teie :mad:
minu next car on Audi Q rsk
mai või enam ....
ennem tuleb praegusest lahti saada ...

Ühinen, kui sellel liisng lõppema hakkab või kui enne 220k välp ette tiksub:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 03.02.04 09:48 Tsiteeri

Q on ilus täht küll....kuid pole pole ka sellel FWD-l midagi viga :P Senimaani pole veel kuskil kinni jäänud ja samas naudin ka täie rinnaga talvemõnusi :cool:

.....kadeduseuss :D

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 03.02.04 10:48 Tsiteeri

jep, sain kaa 4wd kinni :)

oli liht mingi rets lume hang ja selline et peal sai kõndida ja seest oli tiba sula nagu. mätsis auto kinni ja kõhu peale, rattad käisid liht ringi.

aga positiivne oli see, et tirisin peale enda välja kaevamist ühe õnnetu mitsu colt-i välja :P

anyway, selles lumes oleks vist iga tangiga kinni jäänud

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.7% - SQL: 62.3%]