Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 83 kw Coupe mootor jupsib (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 924)
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6

postitati 16.11.07 17:57 Tsiteeri
83 kw Coupe mootor jupsib

Otsisin otsingust, sain mitte sittagi... Jutt väga segane. et siis vahepeal käib nagu kellavärk, ja siis äkki, puterdab, paugub kuskilt õhukoguja juurest hirmsasti, jõud absoluutselt kadund, läheb ainult siis pöördesse, kui gaas kohe täiesti põhja vajutada...no nii ju ei sõida et koguaeg piirajas... vahetasin kyynlad, ja teadjamees sättis syydetki.. ei midagi sama laks, vahepeal on nii ka et sõidan mingi 120km/h ja siis jõud kaob nagu, tõmmab saja peale jasiis jälle kogub jõudu no... CO ka liiga kõrge, lamda näit oli korras...muidugi oleks tark mina diagnostikasse, aga äkki keegi midagi oskab öelda...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maitz
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.07 18:02 Tsiteeri

Mul kunagi oli sama asi Coupel ja sama mootoriga,aga viga ei leidnudki:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.07 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maitz
Mul kunagi oli sama asi Coupel ja sama mootoriga,aga viga ei leidnudki:o

Väga julgustav.....:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.07 17:41 Tsiteeri

Nyyd siis kadus tyhikäik ka ära, muidu oli olemas...ka puterdamise ajal... no keegi oskab midagi öelda???

m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.07 21:12 Tsiteeri

nyyd tegin nii, et võtsin õhukoguja juurest mingi pistiku lahti ja kae imet, käib soojalt nagu kell...kui keegi teab mis pistik see on siis öelge, mina ei tea...nimelt see pistik on selline, millel on 2 juhet, asub ta siis sellest pritsungi jurakast(voolikud ja asjad peal) paremal pool. Aga probleem nyyd selline, et ega ta käima kyll ei taha kylmalt minna, kui see pistik lahti on... :D käima paneku ajaks panen pistiku kokku hommikul, käib, purtsub, turtsub, kuidagi ja siis võtan jala gaasilt maha, sureb muidugi välja...ja lippan pistikut lahti võtma, ja siis soojana läheb käima, jõud olemas...käib nagu uus auto. :D mis teema on? kolmapäeval siis läheb diagnosti kaa..

argos
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.5TDI 96'

postitati 19.11.07 21:17 Tsiteeri

See "karbike" seal paremal on rõhuregulaator... Võid ta maha kruttida ja läbi puhuda õrnalt.. tal on mingisugune membraani mehhanism seal sees(et õhk siis vist nagu läbi ei tohiks eriti minna).. et võimalik, et see on puru. Lihtsalt üks võimalus.
Mul ka mootor praegu jamab, tühikäik hüppab... ja oma 20/100L umbes.. õhulugeja potesiomeeter on vist pees... aga kui rõhukal juhtme ära võtan, siis soojalt käib ka ilusti.. siis toimib pritse täis-mehhaaniliselt vist. Et ei regulli aju kaudu.. Vast olen õigesti aru saanud.

"never crash on understeer, it makes you look like an amateur.."
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
m2its
huviline

Registreerunud 14.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.07 14:53 Tsiteeri

niii....käisin diagnostikas, seal sätiti süüde õigeks, vahetati kutu lamda ära, krutiti seda pritsungi peal olevat segu polti...ja kae imet...näidud kõik korras ja mootor täitsa ilusti käib kohe...nii et KORRAS

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.7% - SQL: 77.3%]