raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3 Trend Edition
|
|
postitati 12.11.07 13:15
|
|
|
Sillastendi tulemus
Käisin siis täna Audiga (80; 91 aasta; 1,8; 66kw) sillastendis. Mulle anti sillastendi kohta ka paber, mida saab vaadata siit: http://www.speedyshare.com/408349207.html
Kuna all on uued ja suhteliselt kallid talverehvid ning ise silla reguleerimise kohta midagi tarka öelda ei oska, siis küsin siit nõu. Ehk keegi oskab
paberit vaadates öelda, milline on reguleerimise tulemus ja kas nüüd on sild OK?
Tänud ette!
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.11.07 13:38
|
|
|
Kas sa tõesti arvad, et kellegi pole muud teha kui 25MB faili alla sikutada ?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 12.11.07 13:41
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
Kas sa tõesti arvad, et kellegi pole muud teha kui 25MB faili alla sikutada ? |
Jep, inimeste uudishimul pole piire: This file has been downloaded 7 times 
|
|
|
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.11.07 13:44
|
|
|
Ei no seda ma kohe kindlasti ei arva. Lihtsalt kui keegi viitsib vaadata. Ja kiirema neti puhul ei tohiks asi hull olla. Nii suur on see fail selle
pärast, et skänneriga arvutisse lastud! Ehk peaks lihtsalt pilti tegema?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 12.11.07 13:49
|
|
|
Ma usun, et selle sama infi oleks saanud edasi anda 25 kB-se gif-failina. Kui suur on mahtude erinevus? Kõigest 1000x? Võrguressursse tuleks ka osata
mõistlikult majandada! Ei ole nii, et maksad aga kuumaksu ära ja pumpad, nagu jõuad.
|
|
|
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.11.07 14:13
|
|
|
Ok sorry, ei mõelnud tõesti suuruse peale, tahtsin, et kvaliteet oleks lihtsalt parim!. Tegin faili siis 10 korda väiksemaks . Rohkem enam ei osanud väiksemaks teha, aga see selleks. See suurus peaks nüüd
enam vähem talutav olema. Faili saab siit: http://www.speedyshare.com/290914554.html
PS. Vana link ei tööta enam
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
postitati 12.11.07 16:09
|
|
|
Plää. Peab ikka monitor olema, et seda asja vaadata 
|
12.301@181km/h
|
|
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.11.07 17:21
|
|
|
Ei ole siin mingit erilist monitori vaja. Kui lingi lahti võtad siis on jah pilt pisut udune aga siis tuleb teha "Save Image As..." ja paigutada see
fail kusagile oma arvutisse (kõige lihtsam deskdopile) ja seal saab seda näiteks Windows Picture and Fax Vieweriga vaadata sellises suuruses, nagu
vaja!
Aga iseenesest hakkab teema natuke läbuks ja mõttetuks kätte ära minema. Ehk on kellegil ikka konkreetselt asja kohta midagi tarka öelda?
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 12.11.07 17:32
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: raiz80
Ehk on kellegil ikka konkreetselt asja kohta midagi tarka öelda? |
Tarka öelda? Keegi siinsetest peaks teadma konkreetse mudeli sillaandmeid peast? Küsi järele firmast, kes teostas silla reguleerimise või külasta
selle paberiga Reval Auto nimelist ettevõtet
|
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.11.07 18:11
|
|
|
Tegelikult on ju paberi peal tehase väärtused antud. Miks sa ei küsinud reguleerija käest milline number mida tähendab. Ees parem ratta kalle on
piiridest väljas, miks? Seda peaksid ikkagi nende käest küsima.
|
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.11.07 19:54
|
|
|
Ok, tänud! Uurin siis järgi! Tegelt oleksin seda kohe küsinud aga paberit kätte saades ei saanud eriti midagi aru. Reguleerija endaga ei saanud ka
rääkida. Põhimõtteliselt sain rääkida "klienditeenindajaga" ja temalt küsisin, et kas oli siis ka midagi paigast ära. Tema vaatas paberit ja ütles,
et vist ikka oli! Selle peale küsisin mina, et kas nüüd siis on korras? Selle peale vastati, et ikka on.
Siiski on tegemist tuntud firmaga, mille kohta vähemalt mulle räägiti häid sõnu ja vaevalt, et nad julgevad kätte anda paberit, mille peal selgelt
näha, et töö poolik!
Võibolla muretsen liialt palju, aga see sillastend tundub minu jaoks küll müstika olema. Endal tekkis ka hiljem neid punaseid numbreid vaadates
kahtlus ja seepärast küsisingi siit nõu! Parem ikka targematelt järgi küsida, kui oma lolli peaga tegutseda. 
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
|
postitati 13.11.07 06:58
|
|
|
Käinud minagi nii esinduses, kui ka Rehvieksperdis... Alati pärast sillaregulli on selline karvane tunne, et kui oskaks siis kontrolliks üle. Miks?
Kuna mõlemas asutuses on "juhtunud", et masin ,millega tööd tehakse on katki. Samas raha kasseeritakse ja midagi ei öelda. Rool peal nii viltu, kui
viltu. Hullem ,kui ennem. Siis ootan 3 nädalat, kuna nad suudavad teha remondi oma seadmele..Masin mul sõidus pidevalt ja rehvi kulumine
garanteeritud.
Lõpuks on saanud asi küll korda ja ma ei ole pidanud enam maksma, aga no kurat, kui sa tead, et masin on peetis, siis ütle. Muud halba pole nagu
miskit öelda, aga kõhklus jääb alati hinge, et kas seekord oli ikka masin korras?!
Eks tegijatel juhtub ja olen väga arusaaja inimene. Siis ajab küll vihaseks, kui helistatakse, et auto on valmis ja tulge järgi..Jõuad kohale, maksad
ja istud autosse, mille rool on viltu Alati olen öelnud, et kontrolli
ikka töö üle, aga nendel vist liialt kiire...
|
|
|
|