Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Ajab ikka meele kurvaks küll (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2601)
Põta
huviline

Registreerunud 29.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: D3, B2 CQ, B1 80 73a.

postitati 12.11.07 09:13 Tsiteeri
Ajab ikka meele kurvaks küll

:(Täna hommikul sain huvitava kõne sõbralt kes mu autot remondib...et mingi vennike oma kolmesega oli mu audi 200le(kameleon värviga veel) selga sõitnud...läksin siis kohale arvasin et kui hull ikka asi olla saab...ja tõesti nutt tuli kurku...terve auto külg totaalselt mõlkis:o kõige hullem veel see et minu autol üv puudub...küsisin siis venna käest et mis juhtus...too sellepeale et suvekummid all veel...niiet kallid klubilised kui soovite et te auto terveks jääb siis palun ostke korralikud talverehvid...see võib päästa nii teie auto kui ka elu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 09:17 Tsiteeri

See, et ülevaatus või isegi kindlustus puudub ei tohiks asja muuta... kui ikka sinu masin töökojas seisab ei peagi teda ju kindlustama, nt makstakse ka kindlustuse poolt kinni kui peaksid autoga kellegi aia maha sõitma. Peaasi, et otsa sõitnud vennikese masinal kindlustus olemas on.
Tuttavatel oli siin pool aastat tagasi täpselt sama jama, auto oli töökoja juures ja sõideti otsa, õnnetuseks pani mehike veel kohapealt minema kah. Küla aga liialt väike ning mees oli järgmise päeva lõunaks juba käes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 12.11.07 09:28 Tsiteeri

Kindlustuse või ülevaatuse puudumine ei muuda tõesti midagi kui vaid süüdlane õnnestub kätte saada. Probleem võib tekkida kinnistel territooriumitel (ntx asutuse õu) tehtud avariide kahjude hüvitamisel.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Põta
huviline

Registreerunud 29.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 09:34 Tsiteeri

Noo Õnneks vennike jäi ikka seisma..oli niipalju kohusetunnet või midagist...kutsusime mendid vormistasime paberid jne...käisin kindlustuses ja asi vist saab korda...aga kuramus see värv on ju nii kallis...ei tea palju nad maksavad mulle kindlustusest...suht vana auto kaa...äkki tahavad ära osta mult autot...müümisele ütlen kategooriliselt EI....parem maksan kasvõi enda taskust juurde.:(
To ferndinand see auto seisis tänavl teeääres.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 12.11.07 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kindlustuse või ülevaatuse puudumine ei muuda tõesti midagi kui vaid süüdlane õnnestub kätte saada. Probleem võib tekkida kinnistel territooriumitel (ntx asutuse õu) tehtud avariide kahjude hüvitamisel.

Kinnisel või lahtisel mingit vahet ei ole.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 09:46 Tsiteeri

Eks oota jah kalkulatsioon ning kindlustuse poolne otsus ära ning eks siis mõtle edasi. Mina nt valisin ka selle tee, et võtsin kindlustuse pakutud raha ning tegin asjad ise korda ära. Ja ära kohe kindlustuse pakutud summaga küll lepi, minule pakuti esialgu ainult 30K, hiljem 35K ning kokkuvõtteks sain neilt 40K.

Põta
huviline

Registreerunud 29.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 09:52 Tsiteeri

Eks ma üritan jah:)

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 12.11.07 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: nokia7650
Eks ma üritan jah:)

Oleneb väga kindlustusfirmast kah. Võin praktiliselt 100%-liselt sulle öelda, et neid absoluutselt ei huvita, et su auto oli korras ja et su autol oli kallis värvkate. Minu auto hinnati madalaima turuhinnaga - ja kindlasti oli mu auto korralikum tol hetkel müüdavatest, juba välimuselt oli see näha - aga neid ei huvitanud. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 12.11.07 16:51 Tsiteeri

Eks siis tuleb võtta sõlumatu ekspert, kes tuleb ja hindab su auto ära. Et äkki annab mõjutada. Lynx oli ka ju oma S2-ga hädas, kui kindlustus ei tahtnud maksta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 12.11.07 23:07 Tsiteeri

Eesti tingimustes on vist ainus võimalus autot väljastpoolt puutumatuna säilitada garaazhish seistes ilma välja ajamata. Kui olin ühe päeva jooksul Tlnas saanud erinevates parklates kolm ilusti silma riivavat mõlki ilma, et oleks kellelegi väga külge pressinud vm. siis tekib juba suhtkoht suva tunne ja tahtmine lihtsalt mõlgi tekitanud isendil jalaga midagi sisse lüüa (parimal juhul hambad). Aga üldiselt sellest aru ei saada, kuna autosid kasutatakse üha enam AINULT tarbeesemetena ja sellest, et keegi hoolib auto välimusest pole sellistel kodanikel küll sooja ega külma :( Samas pole vist eriti vahet, kas kõrval seisab ZAZ või 56.a. Cadillac, uks virutatakse ikkagi täie P*SAGA lahti :(

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 13.11.07 07:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Eesti tingimustes on vist ainus võimalus autot väljastpoolt puutumatuna säilitada garaazhish seistes ilma välja ajamata. Kui olin ühe päeva jooksul Tlnas saanud erinevates parklates kolm ilusti silma riivavat mõlki ilma, et oleks kellelegi väga külge pressinud vm. siis tekib juba suhtkoht suva tunne ja tahtmine lihtsalt mõlgi tekitanud isendil jalaga midagi sisse lüüa (parimal juhul hambad). Aga üldiselt sellest aru ei saada, kuna autosid kasutatakse üha enam AINULT tarbeesemetena ja sellest, et keegi hoolib auto välimusest pole sellistel kodanikel küll sooja ega külma :( Samas pole vist eriti vahet, kas kõrval seisab ZAZ või 56.a. Cadillac, uks virutatakse ikkagi täie P*SAGA lahti :(

Selle ustega vehkimise peale olen tihti mõelnud. Eriti, kui istud kuskil autos tagaistmel ja kõrvale pargib teine auto ning kes samas sind ei märka, siis tavaliselt juba tead, et nüüd käib kõks. No mis sellest, mõni vaatab isegi, et kas tal endal juhtus midagi, kuid suurem osa lööb lihtsalt ukse kinni ja jätkavad teed.
Aga põhjendus sellisele teguviisile on ju olemas, sest autod lähevad koguaeg laiemaks ja inimesed paksemaks ning ega ei olegi võimalik puhtalt sealt väljuda.
Kas oli see vist Peugeot 106, kes mõtles lükanduksed välja. Unikaalne variant pensionäridele ja lapsega emadele, kel küljeuksest turvatoolist oma võsukest välja vaja saada. Isegi mu õde, kes lapsega pidevalt poes käis, väitis, et lükanduks oleks hea lahendus-saaks rahulikult lapsega toimetada.
Ise olen küll nn.tehnika-mees ja välimus nii väga ei huvita, kuid proovi sa hiljem oma masinat müüa, kui see igaltpoolt mölgitud/kriibitud on. Mõnele auto-kaugele inimesele on ju välimus see kõige olulisem. Mis siis, et see sile masin järgnevate nädalate jooksul niikuinii ära mölgitakse.
:(

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 13.11.07 07:35 Tsiteeri

tegemist on vist nokk-kinni-saba-lahti olukorraga: kui parklas kasutada "kaugeid servi" (noh, need kohad kuhu tavaliselt keegi parkida ei viitsi, sest sealt on sissepääsuni kõva maa jalutada) siis ilmselt ustega ära ei mõlgita ja nurkasid maha ei rihita, kuid sellised kohad on jällegi pikanäpumeestele maiuspalaks.

Kui teemaalgatajal on vähemalt põhjustaja teada siis on tegemist poole võiduga. Kui antud isik oleks leebet lasknud siis oleks jäänud ainult mõlgitud auto ja ilus mälestus, praegu on võimalus mingigi raha liikluskindlustusest kätte saada.

PS. lugesin kusagilt (Tarbija24 foorum vist), et kui põhjustajal on QBE liikluskindlustus, siis oled omatega suht p*rsses. Tasub loota, et põhjustajal on kindlustatud kusagil tuntud firmas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 13.11.07 09:00 Tsiteeri

Ma jätan oma auto eemale, kui võimalik. Kristiines näiteks kolmas korrus ja kõige kaugemale. Kuna ma niikuinii iga päev umbes 3 kilti jala vehin käia, siis on see minu jaoks köömes ja vargaid ma ei karda, sest võtta pole autost midagi. Küljed on ilusad ja sirged siiani, ptuiptuiptui. Abiks asjad on ukseliistud muide. Kätte saada pole vist kedagi võimalik, kui just ise peale ei satu, aga see võimalus on väga väike. Mul pole enamasti auto juurde naastes meeleski, mis marki, isegi mõnikord mis värvi autod mul külgedel seisid.

Ja see sõna on MÕLK, mitte mölk ;).

lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 13.11.07 09:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort

Ja see sõna on MÕLK, mitte mölk ;).

Vähemalt saarlastel on mölk :)

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 13.11.07 09:20 Tsiteeri

Offtopic: kõnekeeles küll jah, aga kirjakeeles on meil ikka kõigil sama keel :).

Põta
huviline

Registreerunud 29.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.07 10:17 Tsiteeri

sellel 3mese vennal oli kindlustuseks If niiet ei tohiks palju jama tulla....ja pealegi lasen paaril auto keretöödega tegelevatel firmadel hinnapakkumise teha:)

jetLine
huviline

Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 4,2 V8 q

postitati 28.11.07 11:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Eesti tingimustes on vist ainus võimalus autot väljastpoolt puutumatuna säilitada garaazhish seistes ilma välja ajamata. Kui olin ühe päeva jooksul Tlnas saanud erinevates parklates kolm ilusti silma riivavat mõlki ilma, et oleks kellelegi väga külge pressinud vm. siis tekib juba suhtkoht suva tunne ja tahtmine lihtsalt mõlgi tekitanud isendil jalaga midagi sisse lüüa (parimal juhul hambad).

täitsa nõus!

kraabin vana teema üles, kuna nädal tagasi sõideti autol tagatuli puruks kuskil parklas :( rahakott 1100 krooni võrra õhem. selle eest oma kukrut kergendada, et mingi idioot sõita ei oska, on see summa üüratu!

kuna süüdlast pole, siis liikluskindlustus ei taha sellest midagi kuulda, kaskoga pole mõtet tegeleda, kuna tuli on odavam omavastutusest...

lihtsalt luftitame aga sajaseid pervode pärast, kes ei või isegi oma kontakti kojamehe vahele panna, kui midagi juhtub... elementaarne viisakus ja austus minu arust. ju mõni siis peab ennast teistest paremaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 28.11.07 16:00 Tsiteeri

ka nõus kps-iga.endal on nyyd vastu talve auto mõlemalt poolt ära rihitud.juhipoolne esiporitiib.täiesti mahakandmisele,põhjustajat ei tea kuna leidis et parem oleks minema sõita.ja kõrvalistuja poolsed mõlemad uksed alt täiesti ära rihitud.põhjustaja sain kätte ja maksis ka nagu vaja.ja noh uste vastu nühkimistest jne ei hakka rääkimagi....kurvaks teeb selline asi:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.2% - SQL: 62.8%]