ml110
huviline
Registreerunud 01.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi rs6, c5
|
postitati 09.11.07 19:43
|
|
|
1,9tdi, 81kw vibratsioon keres
Tegu küll 99a passatiga kuid usun, et ka audi omanikud on sama murega maadelnud ning palun oma murele abi ka siit foorumist. Ostetud sai siis antud
isend ning kohe hakkas häirima kere vibratsioon. Vb ei oskaks muret näha kuid olen enne sõitnud nii Passati kui A4-ga millel sama diiselmootor peal
kuid vibra pole kummagil olnud ligilähedanegi.
Viga esineb nii tühikäigul kui ka seal kuskil alla 1800 pöörde(vibra on muidudi ühtlane). Alla 1600 ei anna üldse liigelda vibra läheb hullemaks. Kui
sõita sajaga ja üle selle rahuneb asi nagu maha peaaegu. Jõu ja turbo töö üle ei kurda ning märkimisväärset tahma lonti ka maha ei jäta.
Samas tean,et vahetatud on mootori padjad - kasti padjast ei tea rääkida kuid vaevalt, et see kasti padi nii suurt rolli mängib.
Millest viga otsida? Üle pingutatud padja kinnitused? Vale hammasrihma asetus(olevat vahetatud u pool aastat tagasi) v midagi tõsisemat?
AIDAKE!!
|
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Tdi Q
|
postitati 09.11.07 20:25
|
|
|
Arvan, et tegu on summuti sukas, see vähendab vibrat.
Peksab diisli tossu sealt välja ja läheb umbe.Tavaliselt põhjustab seda see, et kat- id on umbes.Vaheta sukk ära ja lase kontrollida
katalüsaatorit.Kui need ka umbes siis vaheta ära või võta välja vahelt.Ma omal lasin suka ära vahetada ja katid välja.Bensukatel ei tohi välja võtta
siis ei tööta enam õieti.
|
|
|
ml110
huviline
Registreerunud 01.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi rs6, c5
|
postitati 15.11.07 22:19
|
|
|
Kui katt kinni olek ei käik auto ju ka edasi? ja tundub originaal ning väliste vigastusteta.
Endal tekkis küsimus - kas passatil peaks olema mootori ruumis mootori ja salongi vahel ka mingi müra tekitav "matt"? Vb aitab see müra ka kuidagi
kaasa? Sellel isendil igtahes seal müra tõket pole.
Veel võimalusi?
|
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.07 10:15
|
|
|
Kat. ei peagi täitsa kinni olema.Mul oli sama viga, kat. läbilase oli väga vilets ja siis hakkabki suka vahelt välja ajama.Ning kui see umbes siis
sukk ei anna liikuma ja hakkabki vibra keresse kanduma.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 16.11.07 15:37
|
|
|
aga kui polegi sukka all ja on ka väike vibra sees ja käima pannes viskab sealt eest kusagilt suitsu ka natuke välja.ja kas see et kui see
katalisaator on umbes segab ka käima minemist w?
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.07 14:17
|
|
|
mul oli nii, et suka vahelt ajas diisli kärssa ka sisse salongi just kohapeal kui käis.Ma arvan, et võibolla ka kat. umbes.Sinna peaks saama ka
universaalset panna.
Ma lasin, üldse ära võtta.Dislal võib võtta, nüüd on vähemalt turbo hääla ka kuulda.Enne kui umbes olid siis ei saanud aru kas turbo üldse töötab...
|
|
|
simmmmmm
huviline
Registreerunud 10.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.07 20:54
|
|
|
Aga kuidas testida kas kat. umbes, mul endal ka enam vähem sama jama, plus lisaks veel ka jõu kadumine maanteel.
On olemas ka vag-com kaabel programmiga äkki sellest abi mingit surve või midagi vaadata?
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 19.11.07 22:49
|
|
|
Küsiks selle kati vaheltvõtmise kohta. Kas mingit mõju avaldab?
Tundub, et enda omalgi see umbes, kohapeal tuksudes ajaks nagu suitsu sisse ja eks see läbisõit ole ka juba ....
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 20.11.07 19:04
|
|
|
Mõju peaks olema see et tagant tulev keemia jookseb puhtalt läbi ja ei hakka mootorit pooma. Minu autole pole tehas seda alla pannud.
|
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.07 08:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DonNiger
Küsiks selle kati vaheltvõtmise kohta. Kas mingit mõju avaldab?
Tundub, et enda omalgi see umbes, kohapeal tuksudes ajaks nagu suitsu sisse ja eks see läbisõit ole ka juba .... |
Alusta kõigepeal suka vahetusest, mul tehti Laki tn. summutitöökojas.Seal mees ütles, et katid ka umbes.
|
|
|
simmmmmm
huviline
Registreerunud 10.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.07 09:17
|
|
|
Aga kuidas saada kinnitust, et KAT umbes.
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.07 14:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simmmmmm
Aga kuidas saada kinnitust, et KAT umbes. |
Kui suka vahelt läbi ajab siis on umbes,
|
|
|
simmmmmm
huviline
Registreerunud 10.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.07 15:42
|
|
|
Kui suka vahelt välja ajab siis vast asi õige hull. Mul aga sealt vist midagi välja veel ei aja, aga minek suht kinni ja peale väikest peenestamist
mille käigus väljub jube pahmakas musta tahma, minek tiba parem. Ni mõtlengi , et äkki jama sumpsis kuskil, aga ei oska kuidagi sellele kinnitust
saada (tõõkojas aeti ka sellist ümmargust juttu). Äkki vag- commiga saab mingit väljalaske survet või midagi vaadata??
|
|
|
GT1
huviline
Registreerunud 30.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.07 17:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simmmmmm
Kui suka vahelt välja ajab siis vast asi õige hull. Mul aga sealt vist midagi välja veel ei aja, aga minek suht kinni ja peale väikest peenestamist
mille käigus väljub jube pahmakas musta tahma, minek tiba parem. Ni mõtlengi , et äkki jama sumpsis kuskil, aga ei oska kuidagi sellele kinnitust
saada (tõõkojas aeti ka sellist ümmargust juttu). Äkki vag- commiga saab mingit väljalaske survet või midagi vaadata?? |
|
|
|
simmmmmm
huviline
Registreerunud 10.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.07 20:27
|
|
|
?
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 26.11.07 20:51
|
|
|
kui mina kiirendan siis jääb kaks musta jutti maha eriti siis kui auto on kohapeal seisnud või vaikselt tiksunud aga mul vist jama hilises süütes
|
|
|
fred.koppel
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1997
|
postitati 27.11.07 13:28
|
|
|
Mul selline mure, et ülevaatusel ei läinud läbi, kuna heitgaasid liiga suured. Samas on juba pikemat aega tunda käiguvahetusel siduris vibratsiooni.
Kas saaks äkki need kaks viga kokku viia ja äkki ka mingis sukas asi. Vibratsioon tuleb vaid sooja mootoriga, ning autoks on 97. a A4 1,6 74kW.
|
|
|
fred.koppel
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.07 13:50
|
|
|
Või on see suka asi vaid diislitel?
|
|
|
dan.d
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan
|
postitati 27.11.07 16:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ml110
Tegu küll 99a passatiga kuid usun, et ka audi omanikud on sama murega maadelnud ning palun oma murele abi ka siit foorumist. Ostetud sai siis antud
isend ning kohe hakkas häirima kere vibratsioon. Vb ei oskaks muret näha kuid olen enne sõitnud nii Passati kui A4-ga millel sama diiselmootor peal
kuid vibra pole kummagil olnud ligilähedanegi.
Viga esineb nii tühikäigul kui ka seal kuskil alla 1800 pöörde(vibra on muidudi ühtlane). Alla 1600 ei anna üldse liigelda vibra läheb hullemaks. Kui
sõita sajaga ja üle selle rahuneb asi nagu maha peaaegu. Jõu ja turbo töö üle ei kurda ning märkimisväärset tahma lonti ka maha ei jäta. mina pakkuks
veaks kahemassilist hoorattast.
Samas tean,et vahetatud on mootori padjad - kasti padjast ei tea rääkida kuid vaevalt, et see kasti padi nii suurt rolli mängib.
Millest viga otsida? Üle pingutatud padja kinnitused? Vale hammasrihma asetus(olevat vahetatud u pool aastat tagasi) v midagi tõsisemat?
AIDAKE!! |
|
|
|
dan.d
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan
|
postitati 27.11.07 16:22
|
|
|
seda vibra võib tekkitada kahemassiline hoorattas.
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 20.05.08 23:03
|
|
|
Kas said probleemile lahenduse?
|
|
|
fred.koppel
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.08 13:11
|
|
|
Jah, ma sain lahenduse peale siduri ja andurite vahetust
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 13.06.08 09:20
|
|
|
B-osa käigukasti patjadega pidi ka hakkama vibreerima. Seltsimees Berg vahetas oma A6 diislil käigukasti padjad ära ja peale seda tuli suurem vibra
sisse.
|
|
|