jyrx
huviline
Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9 TDi 2003
|
postitati 09.11.07 11:00
|
|
|
Symphony stereo heli
Tere!
Autos on olemas symphony 2 stereo koos Bose süsteemiga. Muidu kõik on tore ja kena, kuid olen tähelepannud et supakas ei taha eriti bassi mängida.
Teatud basse mängib, teatuid mitte. Kas see peabki nii olema, et teatuid sagedusi mängib ja teatuid mitte? Kas ta ei peaks koguaeg müdistama? Ja
helikvaliteet on ka norm kuni umbes volüümi 15 peale keeramiseni, edasi läeb selliseks kriiskamiseks juba(test on tehtud originaalplaadiga, mitte
isekirjutatud käkiga). Et kui keegi mingit inffi omab siis andku teada
Tänud
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 09.11.07 14:04
|
|
|
Mul täpselt sama teema.. olen ka mõeld mõne tehniku poole pöörduda, aa võibolla meil ongi siis selline säästu-bose?
-Konrad
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 09.11.07 14:45
|
|
|
minumeelest bose sound ei olegi mingi eriline bassitaja,pigem mängib suht kvaliteetselt kuid mitte mingi mega bassiga.mina lahendasin selle mure
supparite lisamisega pagasnikusse
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 09.11.07 16:07
|
|
|
Bose woofer on tõesti suht nadi bassiga. Muus osas on aga heli minu arust väga ok. Pärast orig soundiga E39 Bemmi orig Bosega A8-ga sõitma hakkamist
oleks nagu kõrvadest vatitropid välja võetud. Raadiogi kõlab Audis paremini kui Bemmis CD.
|
|
|
|
board
huviline
Registreerunud 12.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4
|
postitati 15.10.12 18:51
|
|
|
Kust kohast härrad pagasis sub. võimule signaali võtavad?? kohti on mitmeid aga originaal süsteem ju võtab ise passi maha kui heli tugevamakas läheb
:s
|
|
|
Greger
huviline
Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D2 4.2 Quattro
|
postitati 15.10.12 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Bose woofer on tõesti suht nadi bassiga. Muus osas on aga heli minu arust väga ok. Pärast orig soundiga E39 Bemmi orig Bosega A8-ga sõitma hakkamist
oleks nagu kõrvadest vatitropid välja võetud. Raadiogi kõlab Audis paremini kui Bemmis CD. |
Kuid BMW e39 lisasound süsteem(mitte tavaline heli mis seal on ehk siis woofer ja kast mis tehasest pandud). Mängib Audi A8 Bose süsteemi ikka väga
väga mitmekordselt üle.
Tegemist siis pagasnikus oleva sellise seadmega Pilt
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.12 20:49
|
|
|
5a tagasi, kui see kirjutatud sai, pärines mu kogemus BMW Business stereoga E39-st. See on siis niiöelda tavaline standartvarustuse stereo, mis
mõeldud ostjale, kel pole helisüsteemi kohta erinõudmisi. Samas päris saasta ei saa premiumklassi autode tootja ka endale lubada, nii et eks ta
selline keskpärane ole. Sellega võrreldes kõlas Audi Bose süsteem oluliselt etemini. Samas on ka BMW lisavarustuse hulgas tõesti Business
Professional, mis peaks Business'ist omajagu etem olema.
|
|
|
|
Greger
huviline
Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D2 4.2 Quattro
|
postitati 16.10.12 03:56
|
|
|
5a tagasi, kui see kirjutatud sai, pärines mu kogemus BMW Business stereoga E39-st. See on siis niiöelda tavaline standartvarustuse stereo, mis
mõeldud ostjale, kel pole helisüsteemi kohta erinõudmisi. Samas päris saasta ei saa premiumklassi autode tootja ka endale lubada, nii et eks ta
selline keskpärane ole. Sellega võrreldes kõlas Audi Bose süsteem oluliselt etemini. Samas on ka BMW lisavarustuse hulgas tõesti Business
Professional, mis peaks Business'ist omajagu etem olema. |
Seda kindlasti. Eks kõigil mudelitel ole miskit head sees. Minupuhul oli tegemist 95 aasta E39. Lihtsalt ma imestasin, et A8 s ei ole nii head helises
ning ka samuti salongi müra on tunduvalt suurem kui E39.
Kuid mida A8 Symphony stereo sisaldab ? Palju kõlareid, mõni võimendi, parem makk jne. Oskab keegi selle kohta infot jagada ?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 16.10.12 04:58
|
|
|
BTW, Bemarile pakuti sarnaselt Saabiga ka Harmann Kardoni süsteemi (ehk said enamvähem tähed õigesti ritta), aga pole vist väga levinud, tavaline
business bosele väärilist konkurentsi vist ei paku jah. Kuna siin aga muusika võrdluseks juba läks, siis lisaks veel paar head sõna audi poolele:
2002a a4 nn võimendiga concert süsteem (suht tavaline asi, ei ole mingi bose) on tuntavalt parem, kui 2005 a Lexus GS300 oma, kuidagi helipilt ja
midbass on paremad, esikõlarid vist tegid audis oma tööd väga hästi.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 08:31
|
|
|
Bemmi Business'i kohta on ka muide öeldud, et konkreetselt juhtseade on s*tt. Asendatakse mingi aftermarketiga ja orig kõllid teevad kohe hoopis
paremat häält (võrrelduna muidugi teiste juhtseadmes oleva lõppvõimendiga süsteemidega). Audil on juhtseade (Delta, Concert, Symphony) nii odavas kui
ka Bose süsteemis sama, Bose re˛iimis lihtsalt kasutatakse liiniväljundeid, integreeritud lõppvõim on välja lülitatud.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 16.10.12 09:10
|
|
|
Bemmi Business'i kohta on ka muide öeldud, et konkreetselt juhtseade on s*tt. Asendatakse mingi aftermarketiga ja orig kõllid teevad kohe hoopis
paremat häält (võrrelduna muidugi teiste juhtseadmes oleva lõppvõimendiga süsteemidega). Audil on juhtseade (Delta, Concert, Symphony) nii odavas kui
ka Bose süsteemis sama, Bose re˛iimis lihtsalt kasutatakse liiniväljundeid, integreeritud lõppvõim on välja lülitatud. |
Kas selle lõppvõimu peaks kuidagi välja lülitama? Mul signaal võetud tava deltal (mitte bose seadistus) nii ette kui taha sellest kollasest pistikust,
seal kenasti kõik olemas või mis sa selle välja lülitamisega mõtled?
|
|
|