Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 plõksub (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1782)
marti4
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80

postitati 09.11.07 10:47 Tsiteeri
A6 plõksub

Probleem järgmine: midagi plõksub armatuuri all (kusagil navi taga tundub). Arvan, et on seotud suunatuledega, sest peale suuna näitamist hakkas pihta. Ebakorrapäraselt ja kiiresti mõnda aega plõksib ja jääb siis vait kuni järgmise suuna näitamiseni.
Millest selline jama? Autoks A6 -02.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
polluks
huviline

Registreerunud 18.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 Avant Quattro

postitati 18.11.07 11:42 Tsiteeri
Plõksub jah

Mul on A6 2001-ga sama jama, plõksutab armatuuri all suht juhuslikult. Hääl on väga sarnane suunatulede relee helile. Mõnikord plõksub ka ise ilma suunatule kangi puutumata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 20.12.07 03:36 Tsiteeri

Endal ka sama teema:(
Lähipäevadel kisun lahti ja uurin natsa...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 21.12.07 17:55 Tsiteeri

Mul plõksub kuskil spidobloki kandis. Seda just külmalt ja kui pöördeid anda veits. Midagi möötori tööga seotud vms. Kui mootor soe siis ei tee enam.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 22.12.07 11:23 Tsiteeri

Tõenäoliselt on vaja välja vahetada ohutulede lüliti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rünts
huviline

Registreerunud 25.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.07 08:26 Tsiteeri

mul oli sama jama.se on kas suuna ja ohutulede relee mis on ükssama ohutulede lülititaga või suunatulede lüliti.

wacky
huviline

Registreerunud 17.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Q 3.0TDI 180kw

postitati 30.12.07 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Mul plõksub kuskil spidobloki kandis. Seda just külmalt ja kui pöördeid anda veits. Midagi möötori tööga seotud vms. Kui mootor soe siis ei tee enam.

Täpselt samamoodi teeb minu audi, kylmalt kohe peale käivitamist andes pöördeid käib spidobloki taga plõks, panin tähele et peale plõksu kogu armatuuri (kaasa arvatud kliima) valgustus heledamaks läheb ja pöörete langedes tagasi tumeneb, samadel pööretel, kus ennem plõksatusega kõik heledaks läks

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 30.12.07 22:37 Tsiteeri

minul kusagil tahhomeetri tagant samasugune pidev plõks vahepeal. Kui tuure anda siis nagu kaoks korraks ära. Auto siis avataril märgitud.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 02.04.08 18:26 Tsiteeri

Leidsin plõksu allika:) tasuks ikka makk korralikult kinnitada:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 02.04.08 21:15 Tsiteeri

Peeglite, akende jm soojendus? Kui kliima automaatse peal, siis vastavalt välistempile lülitab neid sisse-välja. Seepärastki tuled tumedamad.

Tsitaat:
Algselt postitas: wacky
Tsitaat:
Algselt postitas: laur

Täpselt samamoodi teeb minu audi, kylmalt kohe peale käivitamist andes pöördeid käib spidobloki taga plõks, panin tähele et peale plõksu kogu armatuuri (kaasa arvatud kliima) valgustus heledamaks läheb ja pöörete langedes tagasi tumeneb, samadel pööretel, kus ennem plõksatusega kõik heledaks läks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.0% - SQL: 77.0%]