Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: Meh. pritse/õhulugeja puhastus (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2336)
argos
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.5TDI 96'

postitati 04.11.07 12:15 Tsiteeri
K: Meh. pritse/õhulugeja puhastus

Tervist.
Olen kõik need otsingud siis läbi lapanud ja lugenud igasugu niitide puhastamisest ja lihtsalt pintsliga üle tõmbamisest jnejne, ent lahenduseni pole kahjuks siiani jõudnud.

Küsimus siis järgmine, et kuidas või kust peaks toda isendit puhastama? Pritsepea õhulugejaga maha ja kuhu siis suunduma peaks? Võtsin maha ja alt ei pääse kuhugi ligi, niipalju kui sain puhastasin õrnalt ära pintsliga, ent see oli kõik täiesti meh. osa seal, mis eriti mustusekartlik ei tohiks olla. Panin peale tagasi ja asi läks kordades hullemaks. juhhei. Üleüldse on see teine pritsepea, mille nädal tagasi soetasin(kasutatud muidugi), mis töötas kenasti, ent mõni päev tagasi korralikult töötamast lakkas. Nimel annab kütust metsikult peale ja pool ei põle isegi ära.
Nagu ma aru olen saanud, siis õhulugeja liigutab mingisugust puksi/silindrit/pulgakest, mis siis pritsepeas liigub ja küttehulka reguleerib. Niisiis, kuidas seda puhastada saaks ja kas sellest võib kasu olla?

Argo.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 04.11.07 14:18 Tsiteeri

Kui sull juba teine pea kini jai siis vaata et sul paagis vet ei ole. Mina muidugi kuulen esimest korda et meh.pritsel on ohulugeja, ei pruugi ka koike teada.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
argos
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.07 18:36 Tsiteeri

(Vee olemasolus paagis kahtlen - ütleme, et selles pole viga)
http://argos.own.ee/info/pildid/Audi%20mootor/Image00001.jpg
No see vist nagu ikka on seal õhulugeja või olen mina pime? Muidugi võisin vabalt mõnes teises kohas lauses eksida..
Igatahes, on veel kellelgi infot, oleks väga tänulik?

Täna ostsin ka seda "Break Cleanerit", mida soovitati taoliste asjade puhastamiseks.
Et kas selle "Control plunger'i" puhastamine võib ka aidata? Ning kuidas selleni pääseda? Kas nii, et võtan need kaks tähikpeaga kruvi/polti sealt välja, need mis peal kohe pildil näha on ja saangi asja lahti?

"never crash on understeer, it makes you look like an amateur.."
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 05.11.07 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: argos
Et kas selle "Control plunger'i" puhastamine võib ka aidata? Ning kuidas selleni pääseda? Kas nii, et võtan need kaks tähikpeaga kruvi/polti sealt välja, need mis peal kohe pildil näha on ja saangi asja lahti?

Niipalju kui mina olen kuulnud, siis neid tähik peaga polte mitte mingil juhul näppida. Ei pidavat enam kokku saama. Aga võib ka vale info olla.

vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 05.11.07 19:13 Tsiteeri

Tähikutest keerates tuleb pritsepea selle alumise jama küljest lahti.Seal all on väike ümmargune kummitihend,mis võib välja venida,kui korduvalt seda lahti-kinni kakkuda.

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
argos
huviline

Registreerunud 31.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.07 19:15 Tsiteeri

Olen ka lugenud, et pärast peab väga korralikult kokku laduma.
Ent ühesõnaga kui see peaosa maha tuleb, jõuangi "Control plunger"ini? Sest alt õhulugeja plaadi poolt ei saa teda eriti just puhastada.. ( Ning ei tea, kas sissepritse pesuvahendit, võiks sinna üldse panna või toob asjatult jama peasse?)

"never crash on understeer, it makes you look like an amateur.."
vanapagan
huviline

Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Cherokee; Astro;... Ex 200turbo

postitati 06.11.07 05:05 Tsiteeri

Ja lõppeb see jant alati uue teemaga... O: pritsepea

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 06.11.07 05:30 Tsiteeri

Ühulugejal saab pm puhastada ainult poteka rada. Õhulugeja külje peal on väike karp, kuhu läheb 1 juhe. Selle sees on väike potensiomeetere, mida liigutab see võll, millel kiigub plaadiga hoob. Üldiselt ei soovita ise seda näppida.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.1% - SQL: 80.9%]