Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Sigariga jälle probleem. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1002)
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 30.10.07 11:52 Tsiteeri
Sigariga jälle probleem.

Tahaks lihtsalt teada kas selline probleem on genekas. kui sõidan ja pööre üle 3000 läheb hakkab aku tuli põlema ja mootor hakkab jukerdama. Nüüd on juba probleem suuremaks läinud et kohapeal ei saa enam ka ültse pööret anda, umbes 2500 pööret hakkab aku tuli põlema ja mootori pööre ei taha üle 3000 minna, tahaokas hakkab ka segast paneme, läheb kuni 3000 siis kukub alla ja siis üles ja jälle alla, lased gaasi maha siis on normaalne. Samas mõnikord on salongi mingit vilinat ka kuulda, ta ei ole rihma vilin vaid nagu Turbo vile, aga turbot mul kahjuks pole. Sai siis jälle segane jutt natuke, aga ehk oskate kuidagi aidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tagakumm
huviline

Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C3Q ,C4 s4 V8,C5,C6Q,A6 C4 TDI,Q7

postitati 30.10.07 18:21 Tsiteeri

no aga vaheta geneka harjad ära või proovi mõnda teist genekat ja vaata ka geneka ja starteri juhtmed üle ,et kas ikka korralikku massi saavad ja mõni neist katki pole läind.Omal oli ka kunagi analoogne probleem aga peale geneka vahetust nagu probleem õnneks kadus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 30.10.07 18:48 Tsiteeri

Sai siis kiiresti probleem lahendatud, sain sõbralt keneka millelt võtsin tableti, endal oli üks hari läbi ning nüüd asi funkab, vile mis oli tuli kõlaritest kuna laadimine oli paigast ära:) Aga masin puterdab ikka kui sisselaske teine klapp avaneb ja alles 3500 hakkab normaalselt liikuma, järgmisena proovin teist aju, kuna mina ega mu tuttavad pole ajuga sigarit veel näinud võtan ma 2,3 aju ja vaatan mis saab:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.9% - SQL: 84.1%]