Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Otsin audi coupe 901 MDE omanikku ... (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1192)
B4audi
huviline

Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 16:31
Otsin audi coupe 901 MDE omanikku ...

Audi siis tumepunast värvi ja tagaaknal suurelt kiri AUDI...

Auto algab A-tähega :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 16:38

Kirjuta ikka natuke ka mis põhjusel otsid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
B4audi
huviline

Registreerunud 24.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 16:44

täna umbes 5 paiku õhtul otepää-rõngu uuel teel sõitis audi coupe kõrvalteelt peateele ette ja jäi risti teele seisma. Ise tulin suure veokiga ja audi ei plaaninudki teelt minna... viimaselt hetkel kiirendas minema mööda kruusateed.... selliseid tegelasi ikka annab otsida...

Auto algab A-tähega :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Hõljuk
huviline

Registreerunud 28.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 17:04

Ja miks nüüd taga otsid? Füüsilise noomituse jaoks? Vaevalt seal sihilikult nii tehti, pigem juht sõitis teele välja, nägi sind, ehmatusest suretas auto välja või ei saanud kohe uuesti käiku sisse või mida iganes. Pole eriti haruldased sellised juhused, eriti vanainimeste või äsja load saanute puhul.

Ise antud auto ja selle omaniku kohta midagi ei tea, lihtsalt tundub imelik, et sellise pisiasja tõttu neti kaudu inimest taga otsid. Kas endal pole kunagi (algajana) analoogseid juhtumeid olnud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 17:21

Eestis on igasugune liiklus viisakus-kultuur kadumas ja minu arust on asi üle kätte minemas. See nii nimetatud "vanainimese pisiasjad" võivad ühel päeval maksta kellegi elu. Ohtlikel liiklejatel ja liilus eeskirju eiravaid kodanike ajab muideks taga ka politsei. Sai ka endal ühel SL500 omanikule protokoll selga väänatud kuna möödus "ketsitades" minust paremalt kruusa-haljasalalt mnt sõiduga ca 90 km/h mis oli 70 ala ja mööda sõidukeelu piiranguga. Tema aga pildus mulle klaasi kruusa millega lõhkus mu esi klaasi masinal. Ajasin taga ja keerasin julmalt ette kus ta lõpuks peatus jne. Tegemist oli kõvasti .... imenud naisterahvaga kellel polnud sõrme ilma kullast klotserita ja arvas, et võib teha mida tahab. Kohale ilmus ka politsei kes tunnistajate ütlustele ja Mesa eide ülesse tunnistusel protokolli kirjutas. Kui on olemas tunnistajaid, et rikkuti teadlikult eeskirja ja väga ohtlikult on alati lootust midagi ette võtta.
Ja mis koht on abi saamiseks parim kui mitte internett...kus palju inmesed veedavad peamise info kanali tarbimes mõttega oma päeva.
Uhh segane jutt aga loodan, et jõuab kohale.

Ise aga kaldun sinna poole, et kes ikka 100% meelega mulle keerab ette või pillub kildu maanteel näkku ja üritab siis põgeneda samas irvitades näkku, riskides minu või minu pere eluga siis meele rahu huvides on mjul autos alati rattarist käe ulatuses mis rahustuseks rändab kõrval autosse kui muidu kätte ei saa.
Vanainimesed jättame välja asjast, sest need tavaliselt ootavad 3 korda kauem ennem kui julgevad selliseid trike teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 23.10.07 17:28

Aga mina viskasin täna pudeliga teist autot ja kahjuks jäis see raibe teele.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 23.10.07 17:36

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Aga mina viskasin täna pudeliga teist autot ja kahjuks jäis see raibe teele.

Korra olen sellist teekõrvalt loopijat(tõsi, visati kivi vms'ga, mitte pudeliga) peale auto kinni pidamist üle põllu õige mitusada meetrit taga ajand aga lõpuks pidin siiki loobuma kuna liiga mudaseks läks. Oleks kätte saand oleks selle venna ilmselt hea meelega sinna samma mutta matnud. Pesuehtsad tainad sellised.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.4% - SQL: 81.6%]