Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus Quattro õli kohta (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1528)
puudel
huviline

Registreerunud 29.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.07 23:43 Tsiteeri
Küsimus Quattro õli kohta

Tere!

Kas on mõni tark inimene kes oskaks öelda mis õli läheb 2005 aasta Audi a6 3,2 quattro (automaat) vahekasti. Esindus ütles et sinna läheb seda kõigest 0,5 L ja maksab mingi 1200.- liiter. Kas keegi teab mis õliga on tegemist ja kus seda veel osta saaks.
Samuti oleks vaja käigukasti lisada õli- samuti siis missugune õli sinna sobiks?????

Tänud!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.10.07 00:08 Tsiteeri

Oled Sa kindel, et 2005 a. auto juures on mõnisada eeku odavamalt saadud tundmatu õli kasutamine tuntav kokkuhoid? Investeering tulevikku?

VIN-koodi järgi võid muidu vaadata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puudel
huviline

Registreerunud 29.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.07 09:32 Tsiteeri

Asi polegi selles et tahaks odavamat panna. Tahan lihtsalt minna õlipoodi ja osta vajalik õli. Miks ma peaks seda Audi esindusest ostma.
Vin koodi järgi sellised anmed:

Transmission oil specification 6 gear 01X SAE 75 W 90

Automatic gearbox Multitronic 01J, Amount to change 4,75 Litres

Automatic gearbox Multitronic 01J, New filling 7,50 Litres

Automatic gearbox oil specification Multitronic 01J G052180

Front axle differential Multitronic 01J 1,30 Litres

Front axle oil specification Multitronic 01J G 052 190

Loen sellest infost välja liitreid aga mis õli sinna läheb automaati ja vahekasti seda mina oma lolli mõistusega aru küll ei saa!!!
Äkki aitate????!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 13.10.07 10:01 Tsiteeri

Need G052180 ja G052190 ongi numbrid,mille järgi õli otsida.
Kahtlen ainult,kas neid letilt leiad.
Minu auto aut. kasti läheb näit G052162.See on Audi-WW grupi õlide kodeering vms.Seda minu auto kasti õli näit. on võimalik poest osta.
Need andmed sul on ju multitronic kasti kohta,kuna sul on quattro,siis multitronic kasti ei saa ju olla.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.10.07 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puudel
Asi polegi selles et tahaks odavamat panna. Tahan lihtsalt minna õlipoodi ja osta vajalik õli. Miks ma peaks seda Audi esindusest ostma.

Küsisid küll vahekasti kohta, mida ma konkreetselt öelda ei oska, mis sinna läheb ja kui palju jne, aga küsimusele "Miks sa peaks seda esindusest ostma" vastan lihtsalt, audile manustatav automaatkastiõli ehk siis esso oem toodang vag grupile lt 71141 maksab näiteks esinduses gxxxxxxx koodi kaudu vähem kui sa seda eraldi õlipoodi Esso sildi all ostma lähed ;)
Mina ei saa inimestest aru, kes suhteliselt uute ja veel hinnas olevate liikuritega ei suvatse minna esimeseks liigutuseks esindusse ja küsida umbkaudset pakkumist tööle ja õlile+tihenditele jne., mis tuleb sama töö käigus ära vahetada. Seejärel otsida alternatiive, kui neid üldse on võimalik tuvastada tavakodanikul ja õlipoodide kataloogid on samuti andnud nii vastandlikke tulemusi, mida ma enam kohe kindasti ei usalda. Selle jama peale kulutada aega ja ringi joosta ja lõpuks "kokku hoida" mõni tühisada eeku kui sedagi. Aga noh kui oma aeg mitte midagi ei maksa siis ...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.1% - SQL: 80.9%]