spark
huviline
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2001a.
|
postitati 04.10.07 21:17
|
|
|
Tsingitud kere
...lugesin foorumist ja sain enam vähem selgeks,et AUDI üldjuhul tsingitud kerega alates 85 a.
siiski usutleks veel üle,et kas kas ei ole vahepeale tekkinud mudeleid mingist aastakäigust kus seda ei esine?
...mõne jaoks vist loll küsimus-aga siiski
enda omaga olen väga rahul ja soovitasin ka esivanematel AUDI soetada ja valikusse jäi 80 91 a. oma.
AUDI juba pelgalt selle pärast,et ei viitsi selle roosteussiga maid jagada
kui kellegil on siinkohal ka miskit huvitavat pakkuda-siis ootan kiirelt pakkumist.
hind peaks jääma kuni 20000.-
...sport vedrustust jne. mitte pakkuda-nad juba pensionärid
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 05.10.07 08:52
|
|
|
Jah, on mõned uuemad mudelid, millel ei ole tsingitud kere. Tegemist A8 mudelitega, millel on alumiinium kere.
...
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.07 09:42
|
|
|
Lisaks alumiiniumile pole R8 süsinikplastist osad ka tsingitud 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 05.10.07 10:44
|
|
|
Läheb isegi teemasse siis minu küsimus:
C4 kere Avant. Kuskil roostet pole, kunagi enne värvimist oli ustel alumine serv värvist prakt. puhas, tsink haljendas aga ei roostetanud grammigi.
Aga tagumine luuk, sealt paistab et mõned kohad vaikselt mullitavad. Ei midagi hullu, aga olen tähele pannud seda, et näiteks peres olev Golf 4 ka
luuk roostetab ja sama olen kohanud ka A4 puhul..
Et kas siis luuk ei ole tsingitud, või on seal mingi muu faktor.?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 05.10.07 10:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
C4 kere Avant. Kuskil roostet pole, kunagi enne värvimist oli ustel alumine serv värvist prakt. puhas, tsink haljendas aga ei roostetanud grammigi.
Aga tagumine luuk, sealt paistab et mõned kohad vaikselt mullitavad. Ei midagi hullu, aga olen tähele pannud seda, et näiteks peres olev Golf 4 ka
Et kas siis luuk ei ole tsingitud, või on seal mingi muu faktor.? |
Pigem on see avarii tagajärg, mis halvasti likvideeritud.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
uunox
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD
|
postitati 05.10.07 17:47
|
|
|
ei pruugi olla avarii - endal roostetab sedaanil luugi alaäär samuti ja vanemate sama aasta Avandil samamoodi. Mõlemad luugid olen lahti võtnud ja ei
leia seestpoolt vähimatki jälge, et seal kunagi midagi nt kõver või muidu kannatada oleks saanud. Ilmselt... see lihtsalt on nii, samamoodi nagu ustel
liistude juurest kooruv värv
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
postitati 05.10.07 20:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uunox
ei pruugi olla avarii - endal roostetab sedaanil luugi alaäär samuti ja vanemate sama aasta Avandil samamoodi. Mõlemad luugid olen lahti võtnud ja ei
leia seestpoolt vähimatki jälge, et seal kunagi midagi nt kõver või muidu kannatada oleks saanud. Ilmselt... see lihtsalt on nii, samamoodi nagu ustel
liistude juurest kooruv värv |
Tagumistel luukidel on paha komme talviti lund ja jääd kere ja luugi vahele koguda. Autoga sõites luuk liigub tihendite ja hingede peal ja hõõrub
värvikihi vastu jääd maha, millele kevadel järgneb rooste.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 06.10.07 11:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Et kas siis luuk ei ole tsingitud, või on seal mingi muu faktor.? |
Mul olid väiksed mullid uste alumistel äärtel (allpool liistu siis). Ja tegu on 2001 aasta autoga, tunduvalt uuem kui sinul, aga täpid olid peal juba.
Kusjuures seda täpi teemat olen päris paljudel A6 märkanud. Pealt vaatad et noh on jah väike mullike aga kui vibraga metallini välja olen lasknud siis
tuleb sealt rooste laiguke välja. Enamus juhtudel pole need detailid varem ka värvitud, lihtsalt hakkab seestpoolt mulle ajama.
Mis puudutab tagaluuki, siis näiteks mul on sama jama (sedaan kerega). Luugi sisemine alumine äär roostetab kergelt. Peale selle olid mul tagaluugi
polstri kruvid nurkades kinni roostetanud :S. Tagaluuk jah selline sitt koht lihtsalt kus jookseb vesi ja talvel ka soolavesi päris tihti läbi, nii ta
pikapeale roostetama hakkab kui mõni vigastus ka veel juurde tekib.
See kui värvi tsingi pealt maha viskab, siis on tegu enamasti mingi tehase praagiga. Mingi asi on veits võssa läinud ja värv koorub maha. Ei ole
ainult audidel nii, esineb ka teistel markidel.
|
|
|