Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro
postitati 04.10.07 16:27
A8 Handsfree
Küsin targematelt nõu,mul 2001a. a8 ja seal käetoe sees tehase poolt paigaldatud handsfree.Telefon mida sinna toppima peaks on Siemens
C45,ME45,S45.Ise rohkem nokia inimene,äkki kellegil veel autos taoline vidin nokiale näiteks?Keegi soovib äkki vahetada,müüa?Või äkki annab seda ringi
ehitada kuidagi? http://tnx100.googlepages.com/handsfree
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan
postitati 07.10.07 17:32
Tõstaks teemat,sest mul sama lugu.Või on keegi klubiliste seas autotelefonidega Sina peal ja aitab.Minu probleem selles,et kui süüte välja keeran ja
võtme eest ära võtan-jooksevad kõned edasi autotelefonile.Kuigi võtme eemaldamisega peaks autotelefoni kõned jooksma taskutelefoni.Olen sellega hädas
terve aasta jagu olnud ja ükski elektroonik pole jagu saanud (2 elektroonikut ja veel Aasta Auto teenindus).Äkki hammustab keegi pähkli katki.....
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
postitati 07.10.07 20:59
ma kasutan telefoni v2lja lylitamise funktsiooni
(ehk siis kui keegi oskab (saksakeelsest manualist v2lja ei loe) telefoni v2lja lylituma panna, siis oleks abiks ikka )
aifu
huviline
Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan
postitati 07.10.07 21:10
Kuidas välja lülitamist---kas ise lülitad välja või lülitub automaatselt kui võtme eemaldad.Kui lülitub automaatselt siis nii peabki ju .Aga kui pead
igakord kui sõidust tulema ja käsitsi telefoni välja lülitama siis on ju jama.Ja vahel unustad ära ja siis imestad,miks sulle keegi ei
helista------aga helistavad ja kõned lähevad autotelefonile,mis automaatselt vastu võtab.
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
postitati 08.10.07 04:58
Tsitaat:
Algselt postitas: aifu
Kuidas välja lülitamist
no ikka käsitsi, aga mul näitab, kui on vastamata (tegelikult on hull süsteem - 2 sim kaarti, 2 numbrit, autos on n.ö. üldtuntud nr, sealt suunab
edasi kui ma ei võta peale 4 helinat vastu, kui ei ole levi või kui on kinni).
Aga automaatne väljalülitus oleks lahe
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
postitati 08.10.07 05:16
minu teada peaks olema automaatne väljalülitus peale auto süüte väljalülitamist (minu iidvanal nokial see igatahes on ja toimib kah). ja kui teha
sinna juurde suunamine "kui number ei ole kätte saadav", siis peakski mure murtud olema. EMT pakub veel ka võimalust kaks SIM kaarti ühele numbrile.
ise kasutanud seda teenust ei ole ja rääkida sellest ei tea.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.2% - SQL: 73.8%]