Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 Handsfree (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 985)
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 04.10.07 16:27 Tsiteeri
A8 Handsfree

Küsin targematelt nõu,mul 2001a. a8 ja seal käetoe sees tehase poolt paigaldatud handsfree.Telefon mida sinna toppima peaks on Siemens C45,ME45,S45.Ise rohkem nokia inimene,äkki kellegil veel autos taoline vidin nokiale näiteks?Keegi soovib äkki vahetada,müüa?Või äkki annab seda ringi ehitada kuidagi?
http://tnx100.googlepages.com/handsfree

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 07.10.07 17:32 Tsiteeri

Tõstaks teemat,sest mul sama lugu.Või on keegi klubiliste seas autotelefonidega Sina peal ja aitab.Minu probleem selles,et kui süüte välja keeran ja võtme eest ära võtan-jooksevad kõned edasi autotelefonile.Kuigi võtme eemaldamisega peaks autotelefoni kõned jooksma taskutelefoni.Olen sellega hädas terve aasta jagu olnud ja ükski elektroonik pole jagu saanud (2 elektroonikut ja veel Aasta Auto teenindus).Äkki hammustab keegi pähkli katki.....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 07.10.07 20:59 Tsiteeri

ma kasutan telefoni v2lja lylitamise funktsiooni :P

(ehk siis kui keegi oskab (saksakeelsest manualist v2lja ei loe) telefoni v2lja lylituma panna, siis oleks abiks ikka :) )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 07.10.07 21:10 Tsiteeri

Kuidas välja lülitamist---kas ise lülitad välja või lülitub automaatselt kui võtme eemaldad.Kui lülitub automaatselt siis nii peabki ju .Aga kui pead igakord kui sõidust tulema ja käsitsi telefoni välja lülitama siis on ju jama.Ja vahel unustad ära ja siis imestad,miks sulle keegi ei helista------aga helistavad ja kõned lähevad autotelefonile,mis automaatselt vastu võtab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 08.10.07 04:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aifu
Kuidas välja lülitamist

no ikka käsitsi, aga mul näitab, kui on vastamata (tegelikult on hull süsteem - 2 sim kaarti, 2 numbrit, autos on n.ö. üldtuntud nr, sealt suunab edasi kui ma ei võta peale 4 helinat vastu, kui ei ole levi või kui on kinni).

Aga automaatne väljalülitus oleks lahe :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 08.10.07 05:16 Tsiteeri

minu teada peaks olema automaatne väljalülitus peale auto süüte väljalülitamist (minu iidvanal nokial see igatahes on ja toimib kah). ja kui teha sinna juurde suunamine "kui number ei ole kätte saadav", siis peakski mure murtud olema. EMT pakub veel ka võimalust kaks SIM kaarti ühele numbrile. ise kasutanud seda teenust ei ole ja rääkida sellest ei tea.

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.2% - SQL: 73.8%]