Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Automaatkast manuaaliks ? (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2845)
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 29.09.07 16:33 Tsiteeri
Automaatkast manuaaliks ?

Tervist
Küsimus siis pealkirjast juba arusaadav, et kas on väga keeruline automaatkastiga autot ümber teha manuaaliks kui kõik jupid ja asjad olemas on. Nimelt enda auto sõideti puruks ja nüüd vaatan samasugust asemele kuid see mis silmapiiril on automaatkastiga. Ma ise rohkem manuaali sõber. Kas asi piirdub ainult kasti vahetusega või koos mootoriga või on seal midagi veel. Kinnitused äkki teised ?
Tänud vastajatele

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 29.09.07 17:06 Tsiteeri

Kõigepealt mis mootor, mis veoskeem ja kas mõlemal masinal on need samad?

Nii, siia mõned lingid, ehk saad targemaks. Loe need läbi, siis küsi uuesti :).
Link 1
Link 2
Link 3

Edu !!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 29.09.07 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: athlon
Tervist
Küsimus siis pealkirjast juba arusaadav, et kas on väga keeruline automaatkastiga autot ümber teha manuaaliks kui kõik jupid ja asjad olemas on. Nimelt enda auto sõideti puruks ja nüüd vaatan samasugust asemele kuid see mis silmapiiril on automaatkastiga. Ma ise rohkem manuaali sõber. Kas asi piirdub ainult kasti vahetusega või koos mootoriga või on seal midagi veel. Kinnitused äkki teised ?
Tänud vastajatele

Enne kui ehitama hakkad sõida automaadiga ikka ka natuke. Suure tõenäosusega läheb ümberehituse tahtmine üle.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
maximuszandor
huviline

Registreerunud 25.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100

postitati 29.09.07 21:35 Tsiteeri

ma kahtlen. vennad tahtsid sama teha volvoga aga auto ei tundnud uut kasti ära... arvan et lihtsam olex sul see kast jätta , mis on asi läheb muidu väga keerulisex...

aga igal juhul edu sulle!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 30.09.07 05:29 Tsiteeri

Mootoriks 2.3 , veoskeemiks esikäpad ja mõlemal autol need täpselt samad. Ainuke vahe ongi käigukast.
Olen automaadiga sõitnud aga see ei ole päris minu teema. Talvel ka vähe mõnusam manuaaliga :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 30.09.07 10:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Mootoriks 2.3 , veoskeemiks esikäpad ja mõlemal autol need täpselt samad. Ainuke vahe ongi käigukast.
Olen automaadiga sõitnud aga see ei ole päris minu teema. Talvel ka vähe mõnusam manuaaliga :)

Olen imestanud,et tänapäeval on veel inimesi kes tahavad oma elu ise raskemaks muuta.Too mõni näide mille poolest manuaal kast parem on?Mulle isiklikult küll ei meeldi tipptunni ajal peaopesad villis seda kangi nühkida:DEks sa ise muidugi otsustad,aga lihtsam oleks osta kohe siis manuaal kastiga auto,see ümberehituse teema ei pruugi sul odavam tulla.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 30.09.07 10:02 Tsiteeri

Vägalihtne vahetad lihtsalt autot.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.07 11:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tnx
Tsitaat:

Olen imestanud,et tänapäeval on veel inimesi kes tahavad oma elu ise raskemaks muuta.Too mõni näide mille poolest manuaal kast parem on?Mulle isiklikult küll ei meeldi tipptunni ajal peaopesad villis seda kangi nühkida:DEks sa ise muidugi otsustad,aga lihtsam oleks osta kohe siis manuaal kastiga auto,see ümberehituse teema ei pruugi sul odavam tulla.

Ei nõustu sinuga ültse.....ei meeldi ka mulle automaat. Ära võrdle 4.2 automaat kooslust. Hetkel siis 2.3 mootor ja VS automaat. Igaljuhul manuaal. säästad selle mootoriga kütet ja sõidumõnugi rohkem. Mõni inimese jaoks pole ummikud probleem ja mõni inimene ei käi tallinnas sellistel aegadel. Sammuti on manuaal lolli kindel ja vastupidav. Kas mitte pole pidevalt probleemiks kus (eriti audidel) kus omanikud nutavad oma Tipronicui ja multitronicud ja ka vanemaid automaat kaste. Lisaks sellele on hooldus kõvasti kallim kasti puhul.
Olen ise sõitnud pikalt mõlemaga ja arvan, et kui pole suuri liitreid mootoril siis pole ka automaadil mingit mõtet.
Liigselt mugav inimene läheb liiga mugavaks kui ei viitsi end ültse liigutada. Ise naudin manuaal kasti "ebamugavusi".
Mis puudutab auto vahetamise juttu siis sellisest soovitusest pole vist ültse kasu. Teema algataja leidis hea kooslusega mudeli mis sümboolselt meenutaks-oleks tema vana masina sarnane. Milleks sellised abi pakkuvad soovitused. Teema algataja teab seda ka ise, et masinat vahetades saab kasti valida ka sellise mis sobib. Kuid paraku tuleb teemat lugeda, et tegemist oli avariiga ja soov masin taastada ja juhul kui taastada ei õnnestu siis valida mudel-masin millest saaks voolida samaväärse. Uue auto ostmisel pole taastamisega mingit pistmist, seega oli asjakohatu nõu.
Pole see automaadi välja vahetus midagi rasket. Natuke vaja elektrit muuta...täiesti teostatav. On ju aretatud igasugu asju kokku. V8 mootorile manuaal kuubikult, V6 2.8 automaadilt tehtud manuaaliks. Tean neid selliseid swape palju ja kellegil pole olnud erilisi raskeid probleeme. Asi vaid tahtmises ja natuke ajas.
Edu ehitamisel. Mulle isiklikult meeldivad inimesed kes midagi korda saadavad mitte ei kritiseeri teisi või õigusta kedagi...kui endal aga midagi juhtub siis muud ei oska kui autot vahetada. Midagi tuleb ka korda teha. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 30.09.07 12:25 Tsiteeri

Mulle ka hakkas oma automaat vahepeal närvidele käma. Liiga lühike 1. käik, teise ja kolmanda käigu vahe on liiga väike, kolmanda ja neljanda vahe jälle liiga pikk, kohati kerge uimasus, kui kickdowni ei tee....aga siis sõitsin päev otsa manuaaliga ja juba käivitades oleks vastu maja seina sõitnud - ei tulnud meelde, et käik tuleb välja võtta. Ühesõnaga meeldib ikka automaat rohkem.

Teemaalgatajale: Kui hakkad tõesti ümber ehitama, siis uuri ülekandearvusid. Nii saad omale mõnusalt kiire ülekande ehitada ja 100/kmh-2000rpm vms.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.10.07 09:17 Tsiteeri

OMFG, Sa pole veel autot äragi ostnud ja mõtled juba selle kapitaalsele ümberehitusele? No krt, osta manuaaliga auto, neid on turul ju sit*a moodi? Ma saan ümberehitusest kuidagi aru, kui autot on juba aastaid omatud ja auto on armsaks saanud ja oma käe järgi korda tehtud ja temaga koos on palju toredaid mälestusi tekkinud, kuid uut autot ostes on ju võimalus osta täpselt selline, nagu meeldib. Vaata mõni nädal lahtiste silmadega ringi, pole vaja isegi Saksast tooma minna, leidub siingi palju korralikke ja sobilikke masinaid!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]