Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Soovitage võimu (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1742)
Rockkk
huviline

Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 20.09.07 08:42 Tsiteeri
Soovitage võimu

Kuna ise auto soundi alal veel pädev pole, siis sooviks abi targematelt.

Autoks siis 80 B4, makiks on vana nässakas Pioneer DEH-1630R. Taga aknalaual on Pioneeri 330w ovaalid.
Kuna hetkel rahhi pole, et veidi parem makk osta, sooviks võimu vahele panna, sest see makk ei toida neid kõlle ära.
Kuna rahhi pole ka just ülearu, võtaks esialgu vähe tagasihoidlikuma võimu(kasvõi firma suhtes). Mida soovitate v.mida kohe kindlasti ei tasuks osta.

Küsimus kui mul juba Pioneeri makk ja ovaalid on,siis kas on mõtet üldse vaadatagi teiste firmade võime?

Kuna tegu amatööriga siis ärge pahandage.

:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 20.09.07 12:41 Tsiteeri

On küll mõtet vaadata teiste firmade võimendeid. Kui uut tahad, siis näiteks see sobib sulle hästi, piisab küll sellest: http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=2109 . Eks see 300w ole sul maksimaalne võimsus nendel ovaalidel ma oletan, rms on kuskil 80w vast. Osta mingi enamvähem tuntud firma 2x50.....2x100 rms võim ja asi korras. Muide, minumeelest pole sellel makil midagi viga ja isegi kui ta parem oleks, siis uutel makkidel see 4x50w ei tähenda nominaalvõimsust, vaid maksimaalvõimsust. Järelikult jääks sul makist nende ovaalide jaoks niikuinii väheks.

Edit: Mina peast ei mäleta, mis nende makkide nominaalvõimsus on, aga huupi lahmides mingi 4x15w umbes. Nüüd kui sul on kõlarite nominaal 80w, siis on selge, et 2x50w rms võimu otsas teevad nad väga normaalset häält võrreldes praegusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.09.07 13:35 Tsiteeri

Kõllid too enda ette, kui Sa autos tagurpidi ei istu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.07 13:58 Tsiteeri

Seda ei küsitud :D. Eelmises autos olid mul DLS-i kompod (audisse pole jõudnud veel ehitada), aga ei hakanud siin soovitama, kuna ei küsitud ja see ehitus on tükkmaad tülikam (ja kallim, rahapuudus oli teemaalgataja põhiprobleem), kui võimu lisamine ovaalidele aknalaual.

Rockkk
huviline

Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.07 16:32 Tsiteeri

Black kuule, räägi sellest ettetoomisest nati lähemalt. Sa mõtled esiuste sisse?

oooo
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.09.07 16:47 Tsiteeri

Jah, viska need 3000W ovaalid metsa ja investeeri parem kvaliteetsesse helisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rockkk
huviline

Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.07 19:02 Tsiteeri

Kval.heli maksab kõvasti üle 50 000.- Nii,et antud teema puhul pole see lahendus.

oooo
OOOO
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.07 19:19 Tsiteeri

Autost kallimat heli pole ka mõtet installida.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.07 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rockkk
Kval.heli maksab kõvasti üle 50 000.- Nii,et antud teema puhul pole see lahendus.

Ole nüüd. Korralikud 2-ribalised komponentkõlarid filtritega, võim ja juhtmed jäävad kaugelt alla 10k (kes mida muidugi korralikuks peab). Konks on korralikus paigalduses. Uste katmine pigimatiga lisaks. b4-le kiputakse midbassidele kaste tegema, olen tähele pannud. Selle kohta ei oska ma midagi rääkida, kui hädavajalik see on, sest ma ei tea, mis seal ustes toimub. Kui b4-l on kõllid armatuuris ja ustes auke pole, siis oleks kastid mõistlikud. Jutu point on see, et mõõduka rahaga teeb väga hea heli omale. Ma ei tea, kust sa selle 50000 võtsid üldse. Kui sa küsid, et millist võimu kahele ovaalile vaja on ja kas see peaks ka Pioneer olema, nagu kõlarid ja makk ise, siis siit tuleb välja, et 50000 on selgelt üle pakutud sinu puhul (ja ka minu puhul). Ega sa võistlema ei lähe.

Sellised näiteks: http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=726

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 20.09.07 21:21 Tsiteeri

Tegelikult saab ka nende komponentidega väga hea heli autosse :
Hertz HV 165L elementideks
+
tweeter Space1
pluss kaheribaline filter.

Tsitaat:
Algselt postitas: Rockkk

Ja selle 50000.- võid sa hakata ehitama omale SQ (sound quality) autot ...mitte enam tavainimese kõrva jaoks.
Tegemist puhtalt minu arvamusega ...palun mitte näkku peksta !

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.1% - SQL: 69.9%]