Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: püsikiirusehoidja ja kompuutri paigaldus (Vastuseid: 66 | Vaatamisi: 12378)
jyrx
huviline

Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9 TDi 2003

postitati 18.09.07 11:40 Tsiteeri
püsikiirusehoidja ja kompuutri paigaldus

Kui palju cruise controli paigaldus võiks maksta? Olen igasugu numbreid kuulnud. Ja kas kompuutrit on ka mõtet panna? Mida ta siis mulle kuvama hakkab? Hetkel näitab ainult palju järelejäänud küttega sõita saan.
Ootan vastuseid;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 18.09.07 12:04 Tsiteeri

Püsikiirusehoidja kang peaks 700kr kanti maksma + siis paigaldamine. Kompuuter on su masinal juba ilmselt peal kui näitab palju sõita saad, vajuta lihtsalt kojameeste kangi otsas olevat nuppu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 18.09.07 12:14 Tsiteeri

Mõningatel polegi roobi otsas neid nuppe, kas siis roop vahetatud või siis sellisel kujul piirati kompuutri funktsionaalsust, seda ei tea, kuid võid proovida kas aitab see, kui paned teise roobi, millel kompu nupud olemas.
Püsikiirusehoidjaga on selline asi, et ajus vaja aktiveerida ka selline funktsioon, et olemas on.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 18.09.07 12:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ivar80
Kompuuter on su masinal juba ilmselt peal kui näitab palju sõita saad, vajuta lihtsalt kojameeste kangi otsas olevat nuppu.
Ei ole alati nii. Kompuutrita auto info-ekraan nimelt näitabki kui palju paagitäiega veel sõita saab. Tänapäeva autotööstuse kokkuhoiupoliitika - samasugust ekraani on odavam toota. Kompuutri olemasolu esmane reetja on siiski kompuutri kontrollklahvid (üles- ja allanool ning reset) kojamehekangi küljes.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 18.09.07 12:58 Tsiteeri

Selleks, et teada saada palju olemasoleva kütusega veel sõita saab, selle jaoks peab kompuuter selle arvutama, järelikult on olemas. Võib-olla siis tõesti, et nupud ainult puudu.

Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.07 12:59 Tsiteeri

Ka iga elektronkella sees on kompuuter.

Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
jyrx
huviline

Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.07 13:19 Tsiteeri

No nuppe mul seal kojamehe hoova küljes pole, aga mida see kompuuter mulle annab siis? Mida ta näitab? Püsikiirusehoidja peaks sama hoova küljes olema?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.07 13:25 Tsiteeri

Püsikiirusehoidja vanem versioon on suunatulekangi küljes, uuem (alates kas 2003 või midagi sinnakanti) on eraldi kangiga suunatulekangi kõrval.

Kompuuter näitab sõiduaega, keskmist kiirust, hetke kütusekulu, keskmist kütusekulu ja järelejäänud kilomeetreid.

jyrx
huviline

Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.07 13:32 Tsiteeri

Suured tänud! Kiirusehoidja panen kindlasti, aga kompu peale veel mõtlen :D

yokker
huviline

Registreerunud 12.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x1.9tdi 66&96kw+suzuki sv1000s

postitati 18.09.07 13:36 Tsiteeri

Sai siis omal paar nädalat tagasi paigaldatud püsikiiruse hoidja ja kompuuter! Pidin juurde ostma ka steering sensori (8E0 953 549 N ) et need asjad toimima hakkaksid. Püsikiiruse kang ja steering sensor läksid maksma 3047 eek`u ja kompuutri kang maksis 1497 eek´u. (avant) Paigaldamise leiad siit

Õllesõber :P
jyrx
huviline

Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.07 13:39 Tsiteeri

no vaevalt ma seda ise tegema hakkan aga huvitav lugemine oleks küll kuisellest keelest aru saaks:P

yokker
huviline

Registreerunud 12.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x1.9tdi 66&96kw+suzuki sv1000s

postitati 18.09.07 13:42 Tsiteeri

Ise ma sain hakkama võttis päris jupp aega enne kui hakkama sain , aga ka siit leiad natuke abi! :D ja üks asi jäi veel selle kompuutri installimisega, et nüüd põleb armaturi tablool vee voolamis märk (purskab nagu vulkaan :D)! Peab veel paigaldama klaasipesuri nivoo anduri vist , aga võibolla pääseb kergemalt , äkki kannatab selle anduri juhtmed kusagil kokku viia!

Õllesõber :P
kondensor
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.07 13:28 Tsiteeri

Kas B4-le (2,6 110 kw) ka püsikiirusehoidjat on võimalik paigaldada ja kui palju see maksab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.07 14:11 Tsiteeri

Loomulikult saab, nt: http://www.serwend.ee/page.php?action=show_page&page_id=81

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 09.09.08 20:37 Tsiteeri

No nii, tõstatan vanat teemat nati. Nimelt oleks soovi paigaldada oma A6-le püsikiirusehoidjat kuna päevas sõidan pikki otsi ja nii 150km hulka. Mind aga huvitab kui palju maksab selline viisaka välimusega (nagu oli Yokkeri esimeses õpetuses). Nagu aru sain siis neil autodel millel see kompuuter peal (kojamehe kangi otsas on see nupp olemas) on see paigaldamine kuidagi lihtsam. Niipalju kui mina netist leidsin, siis pidavat diiseversioonidel juba vajalikud seadmed küljes olema, vaid vaja lisada kang ja kompuutrist asi sisse lülitada.

Kas bensiinimootoriga masinal on ka see nii?

Seletage nati seda asja mulle ligemalt, nimelt mida vaja juurde osta ja mis nende maksumus võiks olla, kust neid kõige mõistlikuma hinna eest saaks.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
carputer
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 2.4 V6 121kW

postitati 10.09.08 05:24 Tsiteeri

Ise tahaks ka oma A6-ele panna cruise controli. Jagage näpunäiteid palun.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 06:37 Tsiteeri

Bensiinimootoriga autodele ei saa seda nii lihtsalt panna, et kang ja ajust aktiveerida.
Bensukale on hetkel kõige lihtsam paigaldada mõni järelturu toodetud seadeldis. Paistab, et minu enne antud link on vana, lisan nüüd siia uue: http://www.audiodesign.ee/et/Car/LISAD/LITE-ON-Kiirushoidik

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 09:25 Tsiteeri

No kui lugeda siit samast eespoolt siis ütleb kasutaja "jaakk" ka et kang külge ja aktiviseerida. Ei saa küll aru selle õpetuse keelest aga seal paistis et ta muretses kangi ja midagi veel (ei saanud aru hästi mis see nüüd oli) ja aktiveeris selle.

Oleks hea kui kasutaja "yokker" natuke siinkohal seletaks mida ta täpselt tegi ja kust vajalikud tarvikud sai.

Lisaks kuskilt lugesin et mingi skoda kang pidi ka sobima

carputer
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 2.4 V6 121kW

postitati 10.09.08 10:57 Tsiteeri

Aga samas kui nüüd võtta sellises perspektiivis, et osadel bensukatel on juba püsikiiruse hoidja tehase poolt olemas. Aga kui lihtsalt vajalikud osad ümber tõsta (avariis olnud autolt) ning panna oma soovitud autole, siis peaks ju ideepoolest sobima või ma eksin ?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 11:16 Tsiteeri

Eksite jah. Nimelt on bensiinimootoriga autodel gaas trossiga, diislil aga elektrooniline. Nüüd kui bensiinimootoriga autole püsikat tahta, tuleb veel peale elektroonika lisada ka vaakumklapid ja vardad ja paagid jne jen jne mis seda gaasi seal liigutama hakkab, diisilil pole seda manti vaja ja sellepärast ainult kangi ja aktiveerimisega hakkama saabki.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 10.09.08 12:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Eksite jah. Nimelt on bensiinimootoriga autodel gaas trossiga, diislil aga elektrooniline. Nüüd kui bensiinimootoriga autole püsikat tahta, tuleb veel peale elektroonika lisada ka vaakumklapid ja vardad ja paagid jne jen jne mis seda gaasi seal liigutama hakkab, diisilil pole seda manti vaja ja sellepärast ainult kangi ja aktiveerimisega hakkama saabki.

Päris üldistada ei maksa. Uuemad bensukad on kah elektrilise trosselklapiga.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tsitaat:
Algselt postitas: ranz

Päris üldistada ei maksa. Uuemad bensukad on kah elektrilise trosselklapiga.

Jah seda küll, aga arvestades seda, et otsitakse odavaid alternatiive siis eeldasin, et tegu on vanemate masinatega.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 13:47 Tsiteeri

Asi ei ole nüüd selles et ma tahaks kõige odavamat lahendust vaid rohkem nagu selles, et asi jääks normaalne ja ma ülearu selle eest välja ei käiks. Muidugi uurin ma ennem asja kui lähen huisapäisa kuskile seda tegema. Ja kui lugesin et saab enamvähem nii et kang külge ja siis kuskile programa, siis olin ma muidugi asjast huvitatud. Ei näe ma lihtsalt põhjust ülearu maksta asja eest ja pärast kanda silti "Loll".
No nii tagasi teemasse. Lugedes asjast siis sai välja loetud et vanematel mudelitel oli see püsikiirusehoidja kohe kojamehe kangi küljes, aga siinkohal huvitab mind kas sellel oli see kompuutri juhtimine (bensiinikulu, km sõita jäänud vaatamine) küljes ja kui kellegil on, siis võiks näidata pilti sellest kangist. Ja kui panna mingi süsteem peale, kas sellega saab seda juhtida ?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 13:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
No nii tagasi teemasse. Lugedes asjast siis sai välja loetud et vanematel mudelitel oli see püsikiirusehoidja kohe kojamehe kangi küljes, aga siinkohal huvitab mind kas sellel oli see kompuutri juhtimine (bensiinikulu, km sõita jäänud vaatamine) küljes ja kui kellegil on, siis võiks näidata pilti sellest kangist. Ja kui panna mingi süsteem peale, kas sellega saab seda juhtida ?

Püsikiiruse hoidja nupud on suunatule kangi küljes ning kompu omad kojameeste kangi küljes. Need on kaks teineteisest täiesti sõltumatut süsteemi.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 14:03 Tsiteeri

No näed sinna maani ma tahtsingi jõuda lõpuks, sest eelnevatest juttudest sain aru et ta kojameeste kangi küljes (ise sõitnud fordiga kus see oli seal pool). Aga jäi vastamata kas seda suunatulede kangi saab siis vahetada nii et see püsikiirusehoidja ka tööle hakkaks. On ültse tehases bensiinikatele ültse seda funktsiooni mõeldud?

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.0% - SQL: 71.0%]