roger22
huviline
Registreerunud 08.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4
|
|
postitati 14.09.07 20:34
|
|
|
Passat vs A6
Plaanis siis autot muretseda ja silmapiiril on autod 2002 aastast. mis oleks õigem valik kas Audi A6 1,9 TDI 96 KW või VW Passat 1,9 TDI 96 KW .
Ootaks kasutajate kogemusi !!!
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.09.07 20:38
|
|
|
mootorid neil ju ühed.
audi klubi foorumis öeldakse ikka et a6 aga tee selgeks et milline sulle endale meeldib ikka.
EDIT: aa, sorry ei ole kasutaja olnud nii et siis mötetu post minu poolt.
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
postitati 15.09.07 07:07
|
|
|
mootor sama... sillaehitus ka kuulukse sama olevat...
siis edasi on juba maitse küsimus:
A6 veidi ruumikam
Passat veidi kergem
nelikveolist automaat passatit olen proovinud... täitsa pädev elukas oli linnas liikumiseks.
sama kehtib 2,5 A6 disla kohta...
täiesti maitse asi... isiklikult vist vaataks passati poole... minu jaoks sobivamas suuruses auto.
|
|
|
|
peep
klubiliige
Registreerunud 03.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
|
postitati 15.09.07 07:43
|
|
|
See mis paremas korras on. Ja kui samaväärsed, siis mina võtaks Audi, kallima auto feelingu tõttu. Mul on mõlemad olnud pikka aega
(bensiinimootoriga).
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
postitati 15.09.07 07:44
|
|
|
Mulle meeldib A6 jälle.
Lähed vaatad sisud üle ja kumb rohkem meeldib selle võtad
|
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 15.09.07 08:27
|
|
|
Passat on täpselt selline A4 ja A6 vahepealne auto. Et kui kumbki neist Audidest ei peaks sobima, võiks ju vabalt ka Passatiga sõita. Sõitsin just
mõni päev tagasi linnas mõnikend km sõbra 2.8 Syncro Passatiga ja pole tal häda midagi. Mootor ja veoskeem sama, mis A6-l. Kui sama hinna ja
korrasolekuga autode vahel valida oleks, valiks ikkagi Audi.
|
|
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 15.09.07 22:26
|
|
|
Mõlemaga sõitnud ja mulle tundus passat lärmakam olevat. Ilmselt oli konkreetse isendi tragöödia, aga audi värises palju vähem ja salongis oli samuti
vaiksem. Passat oli automaatkastiga ja a6 manualiga. Mootor igati OK, väänet ja jõudu on piisavalt. Mis automaadi puhul passati juures häiris oli see,
et automaadi "stall" oleks võinud natuke allpool olla. Üldjuhul käis mõlema puhul närvidele ühemähkija poolt tekitatav krudin esiratastes, (paadunud
Q omaniku tragöödia) no ei saa vedama kui vaja.
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
|
postitati 16.09.07 10:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Mõlemaga sõitnud ja mulle tundus passat lärmakam olevat. Ilmselt oli konkreetse isendi tragöödia, aga audi värises palju vähem ja salongis oli samuti
vaiksem... |
Passat ongi lärmakam, vahet pole kas diisel -või bensiinimootirga. Maantee müra ja muu selline tuleb rohkem sisse. Ise sõitnud ja kogenud, kusjuures
auto ei olnud vana vaid täiesti uus(eelmise mudeli passat siis), ja juba algusest peale häiris see. A6 on veits parema siseviimistlusega, vaiksem ja
minumeelest ilusam ka 
|
|
|
|