Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kasti kinnitamine pagassis (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2001)
carpediem
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: a4 1,8TQ 132kw <-- A80 1.8i 66kw

postitati 09.09.07 20:54 Tsiteeri
kasti kinnitamine pagassis

ei leidnud vastust/soovitust sellisele teemal kuidas kõige hõlpsam oleks woofrikasti pagassis kinnitada nii, et ta tiba järsemal kurvivõtmisel ühest otsast teise ei lendaks samas mitte teda päris robustselt pagassi katte külge kinni naelutamata (väljavõtmise mugavuse mõttes).
müüakse äkki mingit krõpsu taolist riiet või mingeid nurga punne or smth?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
dzonny
huviline

Registreerunud 12.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6

postitati 10.09.07 06:13 Tsiteeri

jah, võimalus on "krõpsuga" kinni panna mati külge või istme seljatoe külge.
samuti võid proovida kummimati panekut woofri ja mati vahele, kui just rinkat ei sõida :D
selleks sobib kasvõi tavaline auto jalamatt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 06:21 Tsiteeri

mul avandis näiteks on kahe "kummiga" kinni.
aga noh sul sedaanis arvatavasti pole neid sangasi kuhu kumm kinnitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 10.09.07 06:48 Tsiteeri

Isegi tglt, kui ei ole neid kohti, kuhu kumme kinnitada, oleks see minu meelest vast kõige mõstlikum.
Eriti veel, kui nagunii mingate konksude v nurkade kinnitamine peast läbi käis.
Hoiab paremini, kui kummimatt, ja krõpsudega see, et jõle kehv võib seda nii kätte saada kui paigaldada olla: kipub seal, kus ei ole vaja, kinni hoidma.

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 10.09.07 06:53 Tsiteeri

Mul pagassi põhjas see originaal kummimatt, millel sai paar krõpsu riba peale kleebitud.
Sellega hoiab kasti väga eduliselt kinni ja on vajadusel kerge välja võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 10.09.07 20:42 Tsiteeri

ise kasutan ka oma avandil ära neid sangasi ja woofri käepidemeid, mul aga on kummide asemel sellised minikoormarihmad(muud nime ei oska neile panna) igaljuhul saab hõlpsalt lahti ja kinni panna.
enne seda oli igavene jama, kuna juhtmed ka suht täpselt ulatuvad, siis kummuliminnes ja ühestäärest teise hüpates katkus puru.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taivo
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 2,5 TDI (C4) QUATTRO

postitati 11.09.07 16:49 Tsiteeri

Minul ka kast väikese koormarihmaga kinni:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
uunox
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD

postitati 11.09.07 18:03 Tsiteeri

kas keegi on näinud kuskil müügil pagasivõrku (see elastne, umbes nagu bussides on taskud seljatoe küljes), tahaks c4-s selle pagasnikus oleva kõrgenduse ette tõmmata, et iga liigutamise peale sealt laviin asju alla ei vajuks

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.07 05:32 Tsiteeri

Mul on õnneks siuke pisike toru supakas, mille kinnitasin lihtsalt keskmise turvavööga :P tagumise käetoe august läbi, ümber toru, ja kinnitisse :) väga vingelt seisab paigal, pole veel kordagi lendu läinud :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 16.09.07 10:09 Tsiteeri

Aga mul ei ole millekagi kinni ja ei liigu ka kuskile:P Kusjuures ise imestasin kah, mõtlesin juba igast teooriaid välja kuidas kinni panna. Maitea kas kast ni raske vms, aga pole ta mul kordagi kuhugi lendanud.

Minu sedaanil näiteks on need haagid pagassi põrandal, sinna annab need venivad konksuedaga nöörid panna küll. Krõps jah see jama, et pärast jääb igalepoole kinni, ja peale selle kakub vaiba ka koledaks varsti.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.07 11:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Aga mul ei ole millekagi kinni ja ei liigu ka kuskile:P Kusjuures ise imestasin kah, mõtlesin juba igast teooriaid välja kuidas kinni panna. Maitea kas kast ni raske vms, aga pole ta mul kordagi kuhugi lendanud.

Minu sedaanil näiteks on need haagid pagassi põrandal, sinna annab need venivad konksuedaga nöörid panna küll. Krõps jah see jama, et pärast jääb igalepoole kinni, ja peale selle kakub vaiba ka koledaks varsti.

Mul ka avandis kast niisama ja pole kuhugi liikunud.Kuigi peaks ta ikka kuidagi kinnitama.Õnnetuse korral võib see salongis ka olla ja selle kastiga küll kuklasse ei tahaks saada.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.5% - SQL: 72.5%]