Kix
huviline
Registreerunud 03.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Q
|
postitati 06.09.07 06:47
|
|
|
Audi A4 infonupuke:)
Selline küsimus, et kas keegi äkki teab, kus võiks olla 2004. aasta Audi A4 (1.9D, universaal), see nupuke, millest ma saan kellade juures
näha/vahetada seda infot, kui palju veel sõita saan ja mis on keskmine kütusekulu
Kasutusjuhendit autoga kaasa ei saanud ja pole nagu ühtegi näppimata/käppimata nuppu ka, kust seda infot muuta saan
Aitäh targematele
Kristi
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
postitati 06.09.07 06:54
|
|
|
Kojameeste kangi otsas. Ja selle all on nupp, millega saab osa näitusi ära nullida ja seda displayd sisse-välja lülitada.
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 06.09.07 06:56
|
|
|
Kojameeste roobi (paremal pool rooli) otsal on nupp mille muljumisel muudetakse näidatavat infot. Nupul on 2 asendit, scroll up/down.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Kix
huviline
Registreerunud 03.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.07 07:20
|
|
|
selles nagu point ongi, et seal seda ei ole, selle kojameeste kangi otsas on selline kõva plastik, mida mitte kuidagi kohe ei anna muljuda ega
vajutada ja mujal ka seda nuppu näha ei ole...
teine Audi aastast '96, temal on kohe ilusti seal nupuke olemas, mida saab üles ja alla vajutada ja kojameeste kangi all nupp, millest saab nullida
neid parameetreid.. aga A4l pole seda nuppu kusagil. Näitab muudkui palju veel sõita saan.. hea, et sedagi näitab
aga aitäh teile
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.07 07:26
|
|
|
No siis võib ju olla see, et pandud tavalise roop, millel puudub see nupp?
Värske auto sinu käes?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 06.09.07 07:36
|
|
|
Lihtsalt on ilma komputa variant ja pole ette nähtud näitama seda infot.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.07 07:42
|
|
|
No aga tal on kompuga variant aga nuppu pole, kus seda vahetada mis infot näitab.
Ma pigem usun, et originaalroop on katki läinud ja pandud asemele ilma kompunuputa roop. (esiosa avarii puhul täiesti vabalt murrab roobi ära, kui
põlvega sinna panna.)
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 06.09.07 08:02
|
|
|
Ilma kompuutrita variant näitabki koguaeg, palju sa veel sõita saad, nii et see näit iseenesest ei tähenda kompuutri olemasolu.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4  Coupe 
|
|
|
|
Kix
huviline
Registreerunud 03.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.07 08:49
|
|
|
värske auto jah minu käes
aga noh, tuleb tõdeda, et ilmselt see variant ongi, et see kang on ära vahetatud vms..
ma tean küll kui kergelt see katki läheb teisel audil läks
suunatule/kaugtule kang ikka ilma suurema pingutuseta ja täitsa ise sain hakkama
aga tänud teile sellegipoolest
ma nii hommikul vara ei osanud ise selle peale tullagi, et äkki see ära vahetatud
|
|
|