Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: A8 4,2 Quattro salongi õhu filter (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2315)
paroolaksmeelest
huviline

Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 12:53 Tsiteeri
A8 4,2 Quattro salongi õhu filter

teab keegi õpetada kus ulme kohas asub 95a. audi 4,2Q A8 selline imeline vidin nagu salongi õhu filter. õhku puhuma pannes lööb kergelt lausa tolmu välja too filter peab omadega ikka väga kinni olema.

tänud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cc2001
huviline

Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 AVANT 2,5TDI

postitati 23.08.07 13:47 Tsiteeri

peaks kapoti küljes asuma või oli tal hoopiski kojamehemootori juures

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 23.08.07 14:52 Tsiteeri

Pead võtma kummitihendi lahti ja siis saad plastikut kergitada ja selle all asub.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
paroolaksmeelest
huviline

Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 15:07 Tsiteeri

uurisin kapotti põhjalikult. seal ei tundu küll midagi olevat. puna ehk täpsustaksid millist plastikut silmas pead, kas kojameeste all olevat? tolle ärasaamiseks peab, kuramus, kojamehed maha võtma.

kunagi oli mul audi a4 - tollel oli mootori poolt sisenedes kõrvalistuja esiklaasi otsa all. aga sellel A8 loomal vaatan tolle plastiku alt vastu pesueht aju.

teisel pool ehk juhipoolse esiklaasilähedase plastiku eemaldamisel vaatab vastu kojameeste mootor aga pole nagu kohtagi kus see filter olla võiks.

järgi jääb veel keskmine plastik, sealt lammutades sain juba ventilaatori mootorini välja aga ei midagi. põhimõtteliselt olen hoolikalt avatud silmadega kõik kohad läbi tuulanud ja kui see filter just tikutoosi suurune ei ole siis jäävad alles variandid, et filter on kas ventikamootori taga (peab ventilaatori maha kakkuma). või tuleb probleemile lähedena salongist kindalaeka poolelt.

tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 23.08.07 15:13 Tsiteeri

Kindlalt ei tea kas vanema ja uuel sama,aga minu autol kapoti küljes 2tk.Mul siis 2001a. isend.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 15:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tnx
Kindlalt ei tea kas vanema ja uuel sama,aga minu autol kapoti küljes 2tk.Mul siis 2001a. isend.

Seal nad on kuni D3 mudelini, ehk siis 2003a autodeni ja neid on jah 2tk.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 15:20 Tsiteeri

Äkki on sellest juhendist kasu

paroolaksmeelest
huviline

Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 15:50 Tsiteeri

tegin foto

http://img211.imageshack.us/img211/1031/salongifiltkn8.jpg

ainsad kohad kus filter kapoti sees olla võiks on nood kaks kohta seal. kas seal peaksidki siis filtrid olema?

kui tõepoolest nood kaks seal ongi filtri kohad siis kummaline, et mul seal vanu filtreid ees pole ja veel idiootsem, et ma seda auto ostmisest siiamaani avastanud pole. täislammas 2a. salongifiltriteta ringi sõitnud. hoolduses pole kah keegi midagi maininud. seda ma vaatan, et suvel mööda eestis ringi suvitades kruusateede peal lööb lausa tolmu salongi. täisjama.

igatahes tänud senistele vastajatele.

paroolaksmeelest
huviline

Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 15:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
Äkki on sellest juhendist kasu

täpselt seda oligi vaja. skeem ühtib täielikult pildiga. mul siis lihtsalt vanad filtrid puudu. probleem tundub olevat lahendatud. tänud.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 24.08.07 06:15 Tsiteeri

Huvitav palju need filtrid siis maksavad, et eelmine omanik pole uusi raatsinud sinna panna?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cc2001
huviline

Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 AVANT 2,5TDI

postitati 24.08.07 07:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Huvitav palju need filtrid siis maksavad, et eelmine omanik pole uusi raatsinud sinna panna?

peaks maksma vastavalt kvaliteedile 350-650kr/tk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paroolaksmeelest
huviline

Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 12:22 Tsiteeri

ostsin just ära. filtrid 2tk 900.-eek. külge nad aga ei istunud, sest tegu vaid filtritega - aga selgus et kinnitusraamid kah puudu. aga need selline spetsiifiline värk vaid esindusest vist saab. tel teel uurisin oli vist mingi natuke alla 1900.-eek 2 filtri raami kokku maksavad.

ise kah imestan et puudu, sest muidu on auto osutunud mega korralikuks. eelmine omanik oli vaid esinduses hooldanud hooldusraamat eestis täidetud ja kõik. äkki tal hooldusel lihtsalt lõpp vajus ära. mõtles, et enne müüki ei viitsi enam raha alla panna autole vms.

tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 24.08.07 14:56 Tsiteeri

Soovitan kasutada söe filtreid,veits kallim on,aga hoiab haisu ka kinni:DIse vahetasin ka mingi eelmine nädal filtreid,ostsin autopartnerist,neil oli mingi komplekt pakkuda(salongi filtrid+mootori õhufilter)Komplekt maksis vist letis mingi 1100kr.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 15:22 Tsiteeri

Need raamid võid lammutusest ka osta, selle jupi juures ju vahet pole kas uus või kasutatud

paroolaksmeelest
huviline

Registreerunud 20.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 18:28 Tsiteeri

panen kõrvataha, järgmisel korral söefiltrid. raamid lammutusest ainuõige mõte.

tegelikult korraga, kui siin juba hoolduseks kätte läks siis küsiks veel sellist asja, et kerele on lisandunud nii mõnigi ebameeldiva väljanägemisega kivitäke ja ka kraaps. muidu kõik hea poleks sellele tähelepanu pööranudki, aga sõber kellega suvitan seletab mulle siin surmtõsise näoga, et kuna kere on A8-l alumiiniumist, siis peaks need täkked suht kiiresti mingi originaal spetsiaalse Audi-Lackstiftiga?? üle tegema, muidu hakkab kere oksüdeeruma või muud sellist.

teab keegi pakkuda, kas ta ajab kägu, sest filtritest ja muust sellisest ei teadnud ta midagi, või on tal õigus ja vajabki A8 kere mingit spetshooldust? siiamaani olen aru saanud, et A8 kere prakt hooldusvaba - alumiinium ju, ei roostetada ega midagi. näeb sama hea välja ka 50 aasta pärast? hetkel kui oma A8 vaatan, siis ei näe küll kuskilt vihjeid oksüdatsioonist või muust, kere nagu uus.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.09.07 12:05 Tsiteeri

Ei saa mitte mingist otsast aru, miks see teema "quattro" teema all on :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.6% - SQL: 72.4%]