Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 2,8 aut. tühikäik (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1681)
q3
huviline

Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro 2,5 TDI `04

postitati 22.08.07 19:56 Tsiteeri
A4 2,8 aut. tühikäik

Mure siis selline,et 2,8 (142kw) tiptronicul,tühikäigupöörded kõiguvad 500-650 vahel. Remonditöökojas öeldi, et automaadil ongi madalad tühikäigu pöörded. Kerge vibra ka nagu sees. Lisaks töösooja mootoriga käivitub aegajalt teisel kolmandal korral. Külmalt kõik OK. Ehk on kellegil kogemusi samalaadse asjaga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kärnakas
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4 2,3

postitati 22.08.07 20:06 Tsiteeri

mul oli sama asi ainult manuaaliga ja sis aittas pumba vahetus. lõpuks oli asi nii hull et soojalt enam üldse käima ei läinud. boch ütles et pritsungi pea on läbi aga kui manomeetri vahele panin siis näitas hädised 5 bar. rõhkku.
abx uus pump ja siis peax see mure kaduma( soovitan muidugi enne pumbarõhu ära mõõta. pump pole odavate killast )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
q3
huviline

Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 02:31 Tsiteeri

Tänud sellegi eest, homme lähen mõõtma!

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 03.10.07 09:11 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema, kokkuhoidlik eestlane, nagu ma olen :D. Küsimus selline, et kui kõrged peavad olema v6 2.6 110kw tühikäigupöörded? Mul kuskil 600-700 kandis. Kõik on hästi, läheb ilusti käima ja edasi lippab auto ka kenasti. Ainult et tühikäigul auto tudiseb veidi ja on natuke rahutu. Et kas see on v6 eripära või peaks hakkama viga otsima?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 04.10.07 11:13 Tsiteeri

filtrid + bensiinijaama ja margi vahetust proovi kõigepealt

jalgratturid jalgrattateele
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 04.10.07 12:27 Tsiteeri

Bensiinijaam on Statoil ja kütuseks 95. Minu mõistuse järgi oleks nagu mingi süütepuudujääk, näiteks küünlad. Samas maanteel on kulu 6,5-7 l/100km. Peetis küünaldega peaks see suurem olema ju. Kui filtrijama oleks, siis ju ei saaks ka kõrgematel pööretel kütet kätte, aga seda jama ei ole. Lendab nagu rakett :). Äkki keegi kommenteerib veel, kas see v6 tudisebki "teistmoodi" kui r-mootor.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 04.10.07 12:51 Tsiteeri

Natuke madalad on need pöörded sul, 750-800 oleks normaalne. Vaheta küünlad ära ja proovi vahelduseks ka 98 kütet tankida.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
q3
huviline

Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.08 14:43 Tsiteeri

mul nüüd siis vahetatud klapikambri tihendid, bentsu pump, küünlad, termostaat, jms. Pöörded ikka all, võbiseb väheke, käivitub aga normaalselt. Tühja kah, las võbiseb, võtabki tühikäigul vähem kallist bentsu:P

erikhi
huviline

Registreerunud 12.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,8 quattro aut

postitati 15.06.08 14:53 Tsiteeri

Mul samad sümptomid, käisin diagnostikas, öeldi et mingi õhutoru katki-milline ei öeldud, paluti remondi aeg kinni panna. Kodus otsisin, ei leidnud katkist kohta, peab siis tõesti teenindusse viima. Toru maksvat 900eegu kandis. Kahtlustan seda jämedat plastmass õhutoru, mille kinnitused mootori ja tagaseina vahel. Raskesti ligipääsetavad. Mootor 2,8. Minul kõiguvad pöörded 800-900 vahel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 15.06.08 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erikhi
Mul samad sümptomid, käisin diagnostikas, öeldi et mingi õhutoru katki-milline ei öeldud, paluti remondi aeg kinni panna. Kodus otsisin, ei leidnud katkist kohta, peab siis tõesti teenindusse viima. Toru maksvat 900eegu kandis. Kahtlustan seda jämedat plastmass õhutoru, mille kinnitused mootori ja tagaseina vahel. Raskesti ligipääsetavad. Mootor 2,8. Minul kõiguvad pöörded 800-900 vahel.

Teemaalgatajal on üks plastmass õhutoru vahetatud ja see jookseb üle mootori, kuid ei ütleks, et väga jäme see toru oleks(paar cm ehk). Hinna järgi pakuks sama toru, kuid mine tea võib-olla mõni suurem ka siis sama hinnaga.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.8% - SQL: 88.2%]