Lehekülgi: 1 2 |
coyote
huviline
Registreerunud 11.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant 2.8 q
|
postitati 19.08.07 20:10
|
|
|
2 poolse sidega autoalarm
Tervist,
Kuna sai uus masin soetatud Saksamaalt, siis otseloomulikult alarmi peal ei ole.
Silma jäi selline isend "Secure 2-way"
link alarmile
Ainus koht kust leidsin antud alarmile tagasisidet, oli biker.ee foorum, kuna sama asja väikeste variatsioonidega pannakse tsiklitele. Üldiselt olid
kiitvad hinnangud.
Kas kellegil on kogemusi antud alarmiga, või oskab keegi soovitada 2 poolseid autoalarme.
Tänud
//coyote
|
|
|
teisik
huviline
Registreerunud 19.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 200tq, S4 2,2T, S2
|
postitati 19.08.07 20:21
|
|
|
selliseid lullasid on mitmeid
2-way
Viglant
Mongose
isu algatamiseks peaks piisama
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.07 10:08
|
|
|
Lasin oma autole selle secure 2-way paigaldada, siiani olen kah rahul
mongoset serwendi mees ei soovitanud sest pult pidi jama/kehvake olema. levib asi ikka päris kaugele, kirjade järgi kuni 1000m, levikauguse katseid
pole just teinud aga avamaal levib selle 1km kindlasti ära. linnas olen pullipärast proovinud majade vahel ja 600m levis ka veel vabalt. alarm tööle
läheb siis pult teeb ka ikka korralikku lärmi ja vibreerib ka. esimene patarei kestis mul seal sees 6kuud. distants käivitus on ka tore element, eriti
sygisel/talvel/kevadel.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 20.08.07 10:13
|
|
|
omal ka 2way peal, võtab mõnesaja meetri ja pooleteist maja tagant parklast ilusti tuppa.. ja patarei on tal ka AAA mitte mingi ülikallis tablett..
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 20.08.07 11:46
|
|
|
Mongoose
Cenmax
Hinnapoliitika on neil alarmi paigaldavatel firmadel küll väga erinev...
Tsitaat: | Algselt postitas: teisik
selliseid lullasid on mitmeid
2-way
Viglant
Mongose
isu algatamiseks peaks piisama |
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 20.08.07 17:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: coyote
Tervist,
Kuna sai uus masin soetatud Saksamaalt, siis otseloomulikult alarmi peal ei ole.
Silma jäi selline isend "Secure 2-way"
link alarmile
Ainus koht kust leidsin antud alarmile tagasisidet, oli biker.ee foorum, kuna sama asja väikeste variatsioonidega pannakse tsiklitele. Üldiselt olid
kiitvad hinnangud.
Kas kellegil on kogemusi antud alarmiga, või oskab keegi soovitada 2 poolseid autoalarme.
Tänud
//coyote |
See on väga hea alarm. Lisaks päris korralikule leviraadiusele ning 2- aastasele garantiile on tal ka Eesti Sideameti heakskiit, mida paljudel, kui
mitte enamusel tagasisidega alarmidel ei ole.
Tsikli alarm on ikka päris teine asi, ainult pult on natuke sarnane.
|
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack
|
|
rt123
huviline
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 avant 2.0 66kw
|
postitati 21.08.07 05:25
|
|
|
Enda masinal ka neli kuud secure 2-way peal.Siiamaani pole probleeme olnud ja olen igati rahul.
Julgen soovitada
|
|
|
QBA
huviline
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 quattro tdi ja A6 C7 allroad Bitdi
|
postitati 21.08.07 07:04
|
|
|
tundub igati OK asi, toimib, ja ei pea alati auto juurde minema, et veenduda kas uksed said ikka lukku see on puldil näha kas on lukus või lahti.
Kui luiskan siis enda teadmata
|
|
|
|
aivo141
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TD
|
postitati 21.08.07 07:56
|
|
|
Mul näiteks on peal Magic car III - selle levi raadius peaks olema kirjade järgi kuni 1500m. kuid pole proovinud nii kaugelt. Sellel peal omaniku
kutse, eel soojenduse sisse lülitamine(mida mul peal pole küll,aga funktsioon on olemas) ja palju muudki.
|
|
|
Rockkk
huviline
Registreerunud 19.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 22.08.07 18:39
|
|
|
Hmm....päris huvitav jublakas tundub olevat, kuid kas need poola-leedu "imevigurid"(mis kõik alarmid maha võtavad), seda Secure 2-way tümaks ei
tee?
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.07 18:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rockkk
Hmm....päris huvitav jublakas tundub olevat, kuid kas need poola-leedu "imevigurid"(mis kõik alarmid maha võtavad), seda Secure 2-way tümaks ei
tee?
|
Nende vastu aitab nagunii ainult mingi nupp kavalas kohas või immo kusagil mujal kui tavaliselt
|
|
|
renx112
huviline
Registreerunud 24.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4 169kw 2,2 turbo
|
postitati 25.08.07 08:09
|
|
|
endal on 2 poolne alarm peal ja olen väga rahul mingeid jamasi pole olnud töötab kui kella värk põhimõtteliselt võid auto puldist käima panna
soovitaks kõigile hind oli kuskil 4500 krooni ja lasin panna peale mustamäel alarm.ee.see jääb auto turgude juurde
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.07 19:09
|
|
|
Oskab keegi öelda, kuhu paigaldada see sidemoodul, et ta maksimaalselt kaugel toimiks?
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.07 19:57
|
|
|
Nii nähtava koha peal?? Ma arvasin, et ehk a-posti(piilari) sisse...On nagu varjatud ikkagi.
Mis asendis ta on? antenn püsti või pikali?
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.07 20:10
|
|
|
Miks ta peaks peidus olema....ja antenn on ikka allapoole kuna ülevalt tuleb laepolstri ääre alt ju juhe taha sinna.
When turbos start spinning, the face starts smiling
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.07 20:24
|
|
|
pmst raadiolainete levimise seisukohalt oleks parem, kui antenn oleks püsti, aga ju ta siis allapoole suunatuna toimib samuti...
Ja kui hästi ta sul levib?
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.07 21:02
|
|
|
Sellel ei ole küll nüüd mingit vahet kas ta on püsti või pikali
No sõltub milleks sul seda signat vaja on. Kui sa oled 1km kaugusel ja see pult sul hakkaks käes karjuma (mida ta muidugi sellise vahemaa pealt ei
tee) siis mis kasu sul sellest oleks, teadmine ainult, et keegi on su auto kallal ja see oleks ka kõik. Distantskäivitust sa vaevalt kasutama hakkad
suure vahemaa pealt
Reaalne elu on see, et ei ole mina kuskil veel avastanud, et pult ei saa autoga ühendust (mõistuse piires muidugi). Näiteks kristiine keskuses kui
mina olen prismas siis pult leiab auto parkast üles küll, see on siis juba teisest keskuse otsast. Seega ei näe põhjust kurtmiseks Kodu, kontor, mis iganes muu ehitis või siseruum....autoga on siiani alati
üehndust saanud.
Ei näes siin mingit küsimuse kohta, et kas on mõtet panna seda signat või mitte...ilmselgelt on, kui tahad normaalset asja
"Mis siis kui" võimalus on alati kuid usun, et need poisid kes seda signat maha mõistavad võtta selliseid autosi küll ei varasta
When turbos start spinning, the face starts smiling
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 04:07
|
|
|
Raadolained levivad minu teada ringikujuliselt. St. et kui on ringantenn(nagu tavaliselt on), siis see peab olema vertikaalses asendis, et lained
leviks maapinnaga paralleelselt. Näiteks wifi antennide puhul on see nurk suht väike - umbes 6-8 kraadi. see tähendab jälle, et antenni all olles levi
ei pruugi olla(kui antenn ise on kõrgel masti otsas). Sama on ju ka GSM mobiiliga.
Seda pidasin silmas, kui küsisin, mis asendis ja kus see sidemoodul olema peaks. Ma ei tea, võibolla selle lained levivad kerakujuliselt igas
suunas sagedus on küll hoopis teisest vahemikust muidugi...
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 07:04
|
|
|
Panin veel tähele, et kui panna tavalisest puldist alarm peale, siis kahesuunalisel puldil seda ei kajastatagi(Mongoose EMS 1.7). Ning oleku
kontrollimisel ei toimu ka midagi, näitab, et alarmi peal pole. Oskab keegi kommenteerida?
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.07 08:49
|
|
|
Paigaldasin ise ikka. Olekut kasjastab niipalju, näitab reaalajas, kui ukse või mõne luugi avad või suled. Aga just see, millest kirjutasin...nuppe
vajutades peaks tegema kontrolli, aga ei tee.
|
|
|
qqopp
huviline
Registreerunud 14.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2.0 66kw, audi a4 quattro 1.8t 110kw
|
postitati 03.11.10 07:29
|
|
|
Tahaks ka enda autole kahepoolse sidemega alarmi ,aga ei tea millist valida tahaks sellist millel oleks pult vastupidav ja patarei või aku kestaks
normaalselt
|
|
|
Aht0
huviline
Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3Q
|
postitati 03.11.10 09:05
|
|
|
Minul selline Eaglemaster E5, millegi üle kurta küll ei ole. Suurde pulti käib AAA patarei, peab kaua vastu ja kerge vahetada.
Oli autol peal ostes.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |