Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Vajan vene keelt valdavat inimest auto ostul (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1169)
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 15.08.07 09:39 Tsiteeri
Vajan vene keelt valdavat inimest auto ostul

Jäi silma selline kuulutus

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/321/auto_php-id=393321-www_auto24_ee.html

inimene räägib ainult vene keelt ja tahaks teada kliima olukorda,talvekummide olemasolu,läbisõit(kas on reaalne?),kuidas uksed käivad ja kas roostet ka esineb.Ning kas väike tingimisvõimalus ka oleks.Kui leidub keegi nii hea inimene ja uuriks asja.Müüja nr 56479192 Oleg

Kontakt u2u või 5086610.Kaspar
Tänan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mann
huviline

Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 15.08.07 12:38 Tsiteeri

Kas Sa tahad,et keegi Sinu eest auto ostaks...müüja number ka antud.Auto 24-s ju kõik omadused eesti keeles üles loetud,ega keegi oma autot maha tegema ei hakka,kui müüa tahab.Otsi parem keegi,kes asja jagab ja auto üle vaataks enne ostu.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 13:26 Tsiteeri

saad sa aru et ma ei jaga vene keelt.ega ma ilma asjata ei paluks.ja küll ma võtan inimese kaasa ka auto ostule.lihtsalt need oleks laias laastus huvi pakkuvad küsimused millele ootan vastuseid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mann
huviline

Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 13:38 Tsiteeri

ära nüüd ärritu.saan ikka aru,isegi vene keelest saan aru.aga kuna ma autost suurt ei jaga,see rohkem isaste inimeste rida...siis ei saa sind kahjuks aidata,kuigi vene keel on suus.ja ikkagi soovitaks...mine vaata ja katsu autot.ja muide,venelased saavad väga hästi kehakeelest aru.näita rehvide peale ja küsi...zima.ja vaevalt,et hinda alla lastakse.niigi ju soodukas praegu,nagu ma nägin.edu sulle;)

Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 13:43 Tsiteeri

ei ärritunud!ega ma isegi suurt midagi antud autost ei jaga ja vene keelest veel vähem.kahjuks.aga jah reedel tuleb tallinnas käik ette võtta egas midagi muud.ja zima tuleb pealuu sisse taguda vist:D.aga olgu tänx eks vaatab mis saab.ootan abistajaid:)

mann
huviline

Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 13:46 Tsiteeri

veel parem variant...osta parem minu audi 80 25000 ära.räägin sulle sulaselges eesti keeles kõik head ja vead ära.eks ta muidugi vanakene on,aga hästi hoitud ja ilmselt kindlam ost kui ühe tallinna Jura või Borja käest.:P

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 14:00 Tsiteeri

Küll see Oleg või mis ta oli hakkab eesti keelt rääkima, kui auto vaja maha müüa.Ostsin ka venelaselt ja ütlesin,et vene k ei räägi.Ja kuna venelased tempramentsemad kui meie siis kauplemine ka neil loomulikum-sain kõvasti alla tingitud ja iga asja üle noritud (kuigi oleks tema pakutud hinnaga ka vist ostnud ;-D ).

PS. Oleks esilaternate kulmud pakkuda,kui keegi oskab need maha võtta ! (A4 99 Facelift)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Golf3
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 15:38 Tsiteeri

jah kurb tõsiasi aga auto vist juba müüdud.kuulutuse all juba golf3.seega pole enam vastuseid vaja.

Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 15.08.07 15:45 Tsiteeri

Audi oleks kindlasti kohe parem ost. Audi on ikka üle volkarist, pika puuga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]