Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Abi koerte vastu (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3488)
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 14.08.07 08:12 Tsiteeri
Abi koerte vastu

Võibolla mure naljakas ja tühine, aga masendus on kallal. Nimelt käivad enamus koeri auto peale k...semas - üks laseb järjekindlalt ja ülejäänud kohe järgi. Ei aita üle pesemine, ega ka peletusspreid,mis poes on. On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. Või on kellelgi muid häid ideid.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 14.08.07 08:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lumekass
Võibolla mure naljakas ja tühine, aga masendus on kallal. Nimelt käivad enamus koeri auto peal k...semas - üks laseb järjekindlalt ja ülejäänud kohe järgi. Ei aita üle pesemine, ega ka peletusspreid,mis poes on. On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. Või on kellelgi muid häid ideid.:(

ka minul oli see mure aga ühe kiisuga. nimelt temal meeldis minu auto kapott. aitas see et laenasin sõbra käest õhupüssi. usu mind toimib

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
ka minul oli see mure aga ühe kiisuga. nimelt temal meeldis minu auto kapott. aitas see et laenasin sõbra käest õhupüssi. usu mind toimib

aga kui kogemata mööda läheb?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.08.07 08:26 Tsiteeri

Tallinnas korraldab kodutute koerte püüdmist muidu linnavalitsus, väiksemates linnades on selline valdkond tõesti korraldamata. Võibolla aitaks siiski kui linnavalitsuse heakorraspetsialisti poole pöörduda? Tartus siis nii massiliselt hulkuvaid koeri?:o

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.08.07 08:26 Tsiteeri

Sellega ei lähe mööda. :P

http://www.lebaneseforces.com/images/weapons/Bazooka.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 08:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tallinnas korraldab kodutute koerte püüdmist muidu linnavalitsus, väiksemates linnades on selline valdkond tõesti korraldamata. Võibolla aitaks siiski kui linnavalitsuse heakorraspetsialisti poole pöörduda? Tartus siis nii massiliselt hulkuvaid koeri?:o

Jutt käib väikesest maakohast, kus ema elab mul. Neil koertel on kõigil peremees olemas, aga koerad jooksevad väljas lahtiselt ringi. Inimesi nad ei puutu ja omanikel on suht poogen - et mis see väike sirts autole ikka teeb :mad:

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 08:33 Tsiteeri

blacki näide ehk liiga karm aga täna önne et kass sul kapotil ei käi. ma näiteks olen mustamäel hädas tuvidega. nii kui masin pestud on nemad platsis.

Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 14.08.07 08:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Sellega ei lähe mööda. :P

http://www.lebaneseforces.com/images/weapons/Bazooka.jpg

Selle paneks juba "Natuke Nalja" rubriiki :D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 14.08.07 08:44 Tsiteeri

Tsitaat:
On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab.

Horteses on müügil.Mõjuvad väga hästi

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 09:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Tsitaat:

No blacki näide on ka väga hea. Ei selles suhtes sai üsna lähedalt ustsitatud, rohkem näha polnud ka.

T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 14.08.07 09:19 Tsiteeri

mul iseenesest mõis see vaa pritistav vedelik ka - maksis mingi 70 eeku ja panin teist ikka ohtralt (vedeliku asukoht oli vist Prisma vms pood)

jalgratturid jalgrattateele
Ingvar
huviline

Registreerunud 11.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 10:00 Tsiteeri

Kasside vastu aitab äädika piserdamine soovitud kohtadele. Võib olla koertele ka?

Audi veereb nagu hernekomm.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
et mis see väike sirts autole ikka teeb :mad:

A mis see väike sirts siis ikka autole teeb?:o äädikas vms pole sugugi parem ju?
Mul naabrimees leidis korra kapoti alt mootori kõrvale sooja pugenud kassi ja peale seda kontrollib alati hoolega kapotialust.:D

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 14.08.07 12:48 Tsiteeri

ma leidsin oma auto kapotti alt terve pesakonna silmitudid äsja sündinud kassipoegi

Hea et sõitu ei läinud muidu oleks kassi rida taga olnud

Satan will claim my soul.
ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 14.08.07 12:49 Tsiteeri

nu jah eks need kassid ole jah see hullem variant.
Eriti isased.
Ja see juba ammu teada asi, et kui keegi ilge sigadusega hakkama saab, siis eriti magus kättemaks on sellist paari päevast pohma kust valada tuuleklaasile.
Nii jookseb see tuulutus avadesse ja seal ei aita ka kogu tuulutuskanalite pesu, vaid juba täis ringi vahetus.
Et suht julm nali.
Aga ise soovitaks ka õhupüssi ja kui mööda läheb, siis on vaja lasta lasta mõnel inimesel, kes juba mööda ei lase või arvestada tagajärgedega. toimivus aga see eest 5+
Sammuti peab arvestama ka maha laskmisega v ainult võimsa hirmutamisega: kass maha lasta, hea kerge maha matta (pole kuulnud, pole näinud) kass hirmutamise löömise peale eriti vihastab ja just spets hakkab käima laskmas, aga veel enam salaja. Koera vastu ehk aitavad mingad paugutajad ja räige kisa ja kivid jne, tolle vähemalt ehmatab ära. võid teisele jalaga munadesse ka lüüa, siis käib ka ringiga mööda: omaette küsimus muidugi, kuidas teisele nii ligidale üldse saada.

Eriti tore, kui kassid ventika vahele poevad: Oh seda lõbu pärast :)

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 14.08.07 15:54 Tsiteeri

kasside vastu aitab,kui nende kasside omanike autodele palderjani piserdada:D ausõna aitab:D
muidu nii lolli nalja ei tee,aga kuna elan suht vaikses kohas (12 korteriga majas) ja peale seda,kui olin jätnud autol katuseluugi lahti,et tuulutada pisut,siis läksid 2 kassi autosse mängima ja kasside omanikud vaatasid südamerahuga pealt ja keegi ei võtnud midagi ette,et kassid sealt välja saada.istmed ja ustepolstrid olid ikka mõnuga kriibitud:mad:
peale seda siis palderjan väga tõhus abimees ja maksab apteegis 25 eeksu;)

karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a3 1,8

postitati 14.08.07 17:44 Tsiteeri

Eelmine talv vahetasin kassiraipe pärast Golfil rihmad ära.Seda mis kassil sees ja peal ilmub veel siiani tedmata kohtadest kapotti alla,boonuseks vahetevahel praeliha lõhn.Võõraste kasside korte vastu minul suur ja piisavalt kuri koer,kes ei pea autosid oma territooriumiks.

Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 14.08.07 19:25 Tsiteeri

Selleks korraks on varestega ühel pool , eed on juba suureks kasvanud ja laiali lennanud, kuid korra pasandasid küll kogu auto täis. Esialgu tundus, et see oleks nagu olnud kättemaks, s***a oli ikka nii suguses koguses mida 1 -2 linud ei lase. Ostsin siis õhupüssi vareste ja kasside tarbeks, kuid nüüd jälle probleem, sai vist liiga hea. Proovisin plekkpurgi(mitte AL-purk) peal täpsust, no ehk vahemaa 15 m ja iga tabamus jookseb mõlemast purgi seinast läbi. Nüüd nagu pole püssi ka millega kasse minema ajada. Need armastavad samuti kusel käia ja vahel isegi jah kapotile või esiklaasile on sirtsutanud. Omal küll kass kodus, aga juba vana ja ei jaksa kodu kaitsta, varem sai sellega suurepäraselt hakkama.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 06:28 Tsiteeri

Miks inimesed nii looduse ja loomavaenulikud on?:o
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12805108

Pissivatest koertest ja kassidest hoopis suurem probleem on lagastavad autojuhid. Lausa õudne on vaadata mismoodi on ära lagastatud tabasalu looduspargi, türisalu või lohusalu puhkeala piirkond. Imelikul kombel on nn "vene" piirkond kloogast kurkseni palju puhtamana hoitud.
Kuidas saaks lagastavate kodanike vastu abi? Äädikas igatahes ei aita.:D

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 06:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Miks inimesed nii looduse ja loomavaenulikud on?:o
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12805108

Pissivatest koertest ja kassidest hoopis suurem probleem on lagastavad autojuhid. Lausa õudne on vaadata mismoodi on ära lagastatud tabasalu looduspargi, türisalu või lohusalu puhkeala piirkond. Imelikul kombel on nn "vene" piirkond kloogast kurkseni palju puhtamana hoitud.
Kuidas saaks lagastavate kodanike vastu abi? Äädikas igatahes ei aita.:D

ma arvan et selle vastu aitab see blacki variant :)

ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 15.08.07 07:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Tsitaat:

:D:D:D

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 09:09 Tsiteeri

Härrased, see jutt läheb väga mölaks kätte. Kas peale A4TG, T.P ja Ingvari nõuannete veel asjalikke kommentaare tuleb? Pidid olema ka portatiivsed ultrahelipeletajad, aga neid pole Eestis näinud. Kui keegi väljaspoolt tellima hakkab, oleksin ka huviline

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.07 12:40 Tsiteeri

teema ka ju suht mötetu. ma sellepärast küll mingit "ultrahelipeletajad" ostma ei hakkaks.

xjan
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 4,2TDI, VW Passat 1.8T, BMW 323ti

postitati 15.08.07 13:02 Tsiteeri

on kuskilt jäänud meelde proovida piserdad üle rehvid punase pipraga segatud veega... proovi..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.07 06:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Võibolla mure naljakas ja tühine, aga masendus on kallal. Nimelt käivad enamus koeri auto peale k...semas - üks laseb järjekindlalt ja ülejäänud kohe järgi. Ei aita üle pesemine, ega ka peletusspreid,mis poes on. On miskid ultrahelipeletajad, aga kus neid saab. Või on kellelgi muid häid ideid.:(

Nii, ise küsin,ise vastan. Nüüd on lugu niikaugel, et Hortes sebis mulle maaletooja kontaktid ja portatiivne ultrahelipeletaja on käes - ning ta toimib siiski :cool: Üks kutsa pani poole kusemise pealt sellise valuga minema, et mõnus oli kohe järele vaadata :D Kiisudega on lugu nii, et reeglina kiirendavad paremini kui koerad. On väike tõenäosus, et ei tööta vanade koerte peal, kellel kõrvakuulmine kehv, aga siiamaani pole kohanud. Kellel kapoti peale kiisud käivad, võib armatuuri peale panna statsionaarsema ultrahelipeletaja karbikese. On odavam, kui kaasaskantav ja töötab kogu aeg.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.7% - SQL: 68.3%]