Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Lae tuli. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1578)
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.07 13:30 Tsiteeri
Lae tuli.

B4 85kw. Ennem ma seda automaatikat ei kasutanud kus lae tuli läheb ise põlema ja kustub releedega. Eile pimedal ajal kasutasin ja oli kõik kena, ära minnes jäi ta minust põlema ja põles hommikuni välja. Kas on mõni relee peetis või tuleb ise ära kustutada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
HT
huviline

Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: üks teine VAG

postitati 10.08.07 13:39 Tsiteeri

Tuli peab siis ära kustuma kui kesklukk sulgub,kui ei kustu vaata kõigepealt ukselülitid üle(võib olla kummikatte all mõni ära murdunud)

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 10.08.07 20:06 Tsiteeri

Ukse sees olevad lülitid ikka, mitte kere küljes. Kui arvestada, et kesklukuga koos peaks kustuma. Tegelikult, on see uks lahti või kinni, teatud aja järel peaks niikuinii ära kustuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 10.08.07 21:08 Tsiteeri

Ise jebisin koos elektrikuga selle jama kallal. Tegelikult on asi lihtne. On uste lülilitid, mille juhtmed jooksevad kokku ja seejärel lähevad juhtplokki. Juhtlplokiks on keskluku vaakumpump. Seal sees on kõik. Originaal signa, kesklukk ja aegviide tuledele. Kontrolli üle, kas kõik ukselülitid toimivad. Kui sul aga üldse ära ei kustu, siis on kas mingi ise aretus tehtud või juhplokil miskit viga. Süsteem iseenesest on väga lihtne. Samuti peab laetuli ära kustuma süüteimpulsi peale.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.07 06:22 Tsiteeri

Viga on juhipoolse ukse lülitis. Kõrvaluksest välja minnes kustub ilusti. Kesklukk sulgedes kustutab ka tuled ära. Unustasin sel korral auto lukku panemata ja nõnda säraski terve öö.

shoyer
huviline

Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: b4 92 2.3

postitati 27.08.07 16:26 Tsiteeri

mull ei toimi valgustus kui uksed lahti teha ega ka signa kas need on siis koos?mis siis katki on

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 18.01.08 10:19 Tsiteeri
laetule aegviite paigaldamineLeiutamine

et kui nii vanal autol nagu 88a 90l pole aegviitu laetulel, sis kas seda on võimalik ise paigaldada või on sellex mingi spetsomm kit myygis? olex tarvis aegviidet kuna selle saaks ära kasutada minu isiklike teiste autosolevate valgussysteemide synkroniseerimisel. Et kuidas sellega on- mis peab sellex tegema et saada mida tahan (osta/leiutada jne) aitäh abi eest :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
otto
huviline

Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990

postitati 21.01.08 11:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ZGR
et kui nii vanal autol nagu 88a 90l pole aegviitu laetulel, sis kas seda on võimalik ise paigaldada või on sellex mingi spetsomm kit myygis? olex tarvis aegviidet kuna selle saaks ära kasutada minu isiklike teiste autosolevate valgussysteemide synkroniseerimisel. Et kuidas sellega on- mis peab sellex tegema et saada mida tahan (osta/leiutada jne) aitäh abi eest :)
osta selline asi http://avsk.ee/tdetail.php?cat=9924&de=2117

Audi OOOO - Lord Of The Rings
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 12:07 Tsiteeri

tänud otto 'le ;)

roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.08 11:05 Tsiteeri

See lae tuli läks mul juba meelest , panin käsitsi põlema. Nüüd ilmnes uus probleem. Alarm paneb uste sulgemisel veel kolm törtsu takka järgi. Viga teada, murdunud ukse lüliti. Elektrik ütles, et lihtne vahetada. Lihtne kül aga mitte minul, juhtmed lühikesed ja see lüliti ei tule posti seest päriselt välja. Nüüd vaja nõustamist, kuidas võtta ära see keskmise ukse posti paneel?

roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.08 11:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roy
See lae tuli läks mul juba meelest , panin käsitsi põlema. Nüüd ilmnes uus probleem. Alarm paneb uste sulgemisel veel kolm törtsu takka järgi. Viga teada, murdunud ukse lüliti. Elektrik ütles, et lihtne vahetada. Lihtne kül aga mitte minul, juhtmed lühikesed ja see lüliti ei tule posti seest päriselt välja. Nüüd vaja nõustamist, kuidas võtta ära see keskmise ukse posti paneel?
Seest poolt.

ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.08 11:10 Tsiteeri
lylitid

ple ju yldse keeruline - ise vahetasime b3lel 3 lylitid 10 min ära -pimedas - taskulambi saatel .;D aint kui vahtead siis ettevaatlikult et krt juhtmed sisse ei kukux :P

shoyer
huviline

Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: b4 92 2.3

postitati 23.01.08 17:31 Tsiteeri

mull toimib see aegviidu tuli aga ei toimi kohtvalgusti vaatasin lüliteid ühelegi lülitile ei tulevolu sisse kaitsmed terved milles siin siis häda om????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.08 13:44 Tsiteeri

Ma vahetaks ka ruttu ära. Kuna ma lülitit täieliukult posti seest välja ei saa, siis kogu probleem on selles kuidas võtta ära plastik paneel seestpoolt. Kas tuleb alt karbil paneel ära võtta ja siis tuleb posti küljest paneel lahti. Kuna pole kunagi auto paneele lahti kiskunud siis paluks õpetust. Muidu ma lüliti juhtmete juurde ei pääse. Selgemine ma ei oska kirjutada. Kui keegi oskab asjalikku nõu anda siis oleksin tänulik.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]