roy
huviline
Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.07 13:30
|
|
|
Lae tuli.
B4 85kw. Ennem ma seda automaatikat ei kasutanud kus lae tuli läheb ise põlema ja kustub releedega. Eile pimedal ajal kasutasin ja oli kõik kena, ära
minnes jäi ta minust põlema ja põles hommikuni välja. Kas on mõni relee peetis või tuleb ise ära kustutada?
|
|
|
HT
huviline
Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: üks teine VAG
|
postitati 10.08.07 13:39
|
|
|
Tuli peab siis ära kustuma kui kesklukk sulgub,kui ei kustu vaata kõigepealt ukselülitid üle(võib olla kummikatte all mõni ära murdunud)
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 10.08.07 20:06
|
|
|
Ukse sees olevad lülitid ikka, mitte kere küljes. Kui arvestada, et kesklukuga koos peaks kustuma. Tegelikult, on see uks lahti või kinni, teatud aja
järel peaks niikuinii ära kustuma.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 10.08.07 21:08
|
|
|
Ise jebisin koos elektrikuga selle jama kallal. Tegelikult on asi lihtne. On uste lülilitid, mille juhtmed jooksevad kokku ja seejärel lähevad
juhtplokki. Juhtlplokiks on keskluku vaakumpump. Seal sees on kõik. Originaal signa, kesklukk ja aegviide tuledele. Kontrolli üle, kas kõik
ukselülitid toimivad. Kui sul aga üldse ära ei kustu, siis on kas mingi ise aretus tehtud või juhplokil miskit viga. Süsteem iseenesest on väga
lihtne. Samuti peab laetuli ära kustuma süüteimpulsi peale.
12.301@181km/h
|
|
|
|
roy
huviline
Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.07 06:22
|
|
|
Viga on juhipoolse ukse lülitis. Kõrvaluksest välja minnes kustub ilusti. Kesklukk sulgedes kustutab ka tuled ära. Unustasin sel korral auto lukku
panemata ja nõnda säraski terve öö.
|
|
|
shoyer
huviline
Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: b4 92 2.3
|
postitati 27.08.07 16:26
|
|
|
mull ei toimi valgustus kui uksed lahti teha ega ka signa kas need on siis koos?mis siis katki on
|
|
|
ZGR
huviline
Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
postitati 18.01.08 10:19
|
|
|
laetule aegviite paigaldamineLeiutamine
et kui nii vanal autol nagu 88a 90l pole aegviitu laetulel, sis kas seda on võimalik ise paigaldada või on sellex mingi spetsomm kit myygis? olex
tarvis aegviidet kuna selle saaks ära kasutada minu isiklike teiste autosolevate valgussysteemide synkroniseerimisel. Et kuidas sellega on- mis peab
sellex tegema et saada mida tahan (osta/leiutada jne) aitäh abi eest 
|
|
|
|
otto
huviline
Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990
|
postitati 21.01.08 11:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ZGR
et kui nii vanal autol nagu 88a 90l pole aegviitu laetulel, sis kas seda on võimalik ise paigaldada või on sellex mingi spetsomm kit myygis? olex
tarvis aegviidet kuna selle saaks ära kasutada minu isiklike teiste autosolevate valgussysteemide synkroniseerimisel. Et kuidas sellega on- mis peab
sellex tegema et saada mida tahan (osta/leiutada jne) aitäh abi eest
| osta selline asi http://avsk.ee/tdetail.php?cat=9924&de=2117
Audi OOOO - Lord Of The Rings
|
|
|
|
ZGR
huviline
Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 12:07
|
|
|
tänud otto 'le 
|
|
|
|
roy
huviline
Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.08 11:05
|
|
|
See lae tuli läks mul juba meelest , panin käsitsi põlema. Nüüd ilmnes uus probleem. Alarm paneb uste sulgemisel veel kolm törtsu takka järgi. Viga
teada, murdunud ukse lüliti. Elektrik ütles, et lihtne vahetada. Lihtne kül aga mitte minul, juhtmed lühikesed ja see lüliti ei tule posti seest
päriselt välja. Nüüd vaja nõustamist, kuidas võtta ära see keskmise ukse posti paneel?
|
|
|
roy
huviline
Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.08 11:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: roy
See lae tuli läks mul juba meelest , panin käsitsi põlema. Nüüd ilmnes uus probleem. Alarm paneb uste sulgemisel veel kolm törtsu takka järgi. Viga
teada, murdunud ukse lüliti. Elektrik ütles, et lihtne vahetada. Lihtne kül aga mitte minul, juhtmed lühikesed ja see lüliti ei tule posti seest
päriselt välja. Nüüd vaja nõustamist, kuidas võtta ära see keskmise ukse posti paneel? | Seest poolt.
|
|
|
ZGR
huviline
Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.08 11:10
|
|
|
lylitid
ple ju yldse keeruline - ise vahetasime b3lel 3 lylitid 10 min ära -pimedas - taskulambi saatel .;D aint kui vahtead siis ettevaatlikult et krt
juhtmed sisse ei kukux 
|
|
|
|
shoyer
huviline
Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: b4 92 2.3
|
postitati 23.01.08 17:31
|
|
|
mull toimib see aegviidu tuli aga ei toimi kohtvalgusti vaatasin lüliteid ühelegi lülitile ei tulevolu sisse kaitsmed terved milles siin siis häda
om????
|
|
|
roy
huviline
Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.08 13:44
|
|
|
Ma vahetaks ka ruttu ära. Kuna ma lülitit täieliukult posti seest välja ei saa, siis kogu probleem on selles kuidas võtta ära plastik paneel
seestpoolt. Kas tuleb alt karbil paneel ära võtta ja siis tuleb posti küljest paneel lahti. Kuna pole kunagi auto paneele lahti kiskunud siis paluks
õpetust. Muidu ma lüliti juhtmete juurde ei pääse. Selgemine ma ei oska kirjutada. Kui keegi oskab asjalikku nõu anda siis oleksin tänulik.
|
|
|