Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: sama kolks (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1779)
Parts25
huviline

Registreerunud 12.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.07 15:54 Tsiteeri
sama kolks

Endalgi b4 94a 85 w
Ja käisin remondis,väideti et tugilasager.Ok olin nõus
vahetas ära ja sorry vana ikka kolksub,käidi kuskil pingil väristamas ei muhvigi.
Nüüd toodi põhjuseks amordid
Küsimus siis selline et mis marki amorte soovituslikult peaks alla panema??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
egert20
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.07 20:09 Tsiteeri

Mul omal käsil sama jama.
Esisillas on mingi kolks sees,kuid vahetatud kõik puksid.Amordid said testitud ja 73 ja 74 %.
Amordi tühikäigu kohta muidugi selgust ei saanud,kuid lahti võttes toimis gaasikas korralikult.Minu teada on vähemalt mul kolksu tekitajaks see ,et tugilaagri stopper mutter amordi peal ei tõmba tugilaagrit korralikult kinni.Panin ise ühe seibi alla kuid jäi ikka veidi loksuma tugilaager siis ja õrn kolks ka alles.

Ehk teab keegi kust amordile seda spets võtid saab millega stoppermutter kinni keerata.Keere ise 22 M14.Mutter sälkudega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 07.08.07 20:12 Tsiteeri

mul a6 ka mingi kolks sees amordid kõik ok laagrid ja puksid ka vahetatud aga ikka kolksub ja kui kaapsutada siis ratas põrkab all:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
avs
huviline

Registreerunud 11.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.07 21:21 Tsiteeri

vb loll küsimus: aga kui lai kumm teil all on ja mis velg? enda 92' 90-l oli 205/50 R16 kõik ideaalne, ülimõnus igalpool, vedrustus tundus nagu uuel autol. Aga siis tuli olude sunnil kitsam velg ja nüüd on numbrid 195/55 R15. Vahe oli nii jube (nagu esisild oleks ühe poldiga kinni olnud) et läksin kohe kontrollima, mis krt mu uutel amortidel viga on (aga korras olid), läksid amordipadjad vahetusse ning kontrolliti puksid üle. Siinkohal võiks märkida, et enne suuremate velgede müümist lükkasin R16 veel alla ja oli vahe olemas. Eile avastasin, et tehas soovitab üldsegi 205/55 R15-le.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.3% - SQL: 66.7%]