killerq
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.07 11:45
|
|
|
GPS seade
kust saaks osta GPS seadet mis läbi läpaka toimiks antenn on auto katusel
olen sellest kuulnud pole kuskil müügis näinud
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 03.08.07 11:52
|
|
|
k-arvutisalongis ja maksis mingi 900kr vist
|
|
|
Lumekass
huviline
Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Auditu
|
postitati 03.08.07 11:54
|
|
|
Kui ma nüüd täpselt aru saan, siis selliseid GPS seadmeid on igal pool saada, mis läpaka külge lähevad. Võid vaadata Elionist või Ordist. Kindlasti ei
pea vastuvõtja olema auto katusel - võin oma kogemustest öelda,et auto armatuurlaual on maa ja ilm. Kui rahakott lubab, võid Bluetoot GPS-vastuvõtja
ka osta, siis saad katusele ka. Siin foorumiski keegi müüs. Kui ostma hakkad, vaata III põlvkonna omi.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.07 13:38
|
|
|
Ma just natuke aega kasutasin Bluetooth GPSi(1100EEK), auto armatuuri peal töötab ideaalselt pole vaja katusele midagi toppida. Bluetooth GPS eelis on
kindlasti juhtmevabadus ja ühildub targa telefoni või PDA-ga vabalt, kasutasin teda nii läpakaga, kui ka SonyEricsson K600i -ga mis on sisuliselt
tavaline 3G telefon ja HP IPAq-iga. Softi ja kaarte leiab netist kui väga otsida.
|
|
|
killerq
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.07 10:23
|
|
|
ostsin elionist auto route eestis pole sellega eriti midagi teha pole aluskaarti kus oleks väiksemad teed teal aga aga euroopas on alus kaart ka
olemas
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 04.08.07 10:37
|
|
|
Regio CD-atlas peaks olema eesti suhtes üks täpsemaid... AutoLeht testis mõni aeg tagasi ja oli üsna posistiivne arvustus. toimib nii maal kui
linnas... peale on kantud ka need teed mis alles ehitusjörgus...
eks antennipoole lahendab igaüks ise, vastavalt rahakaoti paksusele ja isiklikule eelistusele...
|
|
|
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
postitati 05.08.07 16:23
|
|
|
ma jälle ütleks, et armatuurlaual kipub signaal pidevalt ära kaduma, seda eriti päikesepaistelise ilmaga. Seega katusel on kõige kindlam variant. Ja
alati kipub see signaal just väga olulisel hetkel ära kaduma. Kogemustest võib veel öelda, et need läpakate külge käivad GPS seadmete soft jooksutab
arvuti kokku alalõpmata. (mitte ainult minu isiklik kogemus). TomTom on aga väääga asjalik asi.
|
|
|
mihael
huviline
Registreerunud 10.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.07 19:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rafaello
ma jälle ütleks, et armatuurlaual kipub signaal pidevalt ära kaduma, seda eriti päikesepaistelise ilmaga. Seega katusel on kõige kindlam variant. Ja
alati kipub see signaal just väga olulisel hetkel ära kaduma. Kogemustest võib veel öelda, et need läpakate külge käivad GPS seadmete soft jooksutab
arvuti kokku alalõpmata. (mitte ainult minu isiklik kogemus). TomTom on aga väääga asjalik asi. |
just tomtom on asjalik asi küll, saab siin soomes ikka aegajalt kasutada, küll aga seal pole eesti kaarti, et ehk oskad öelda kas regiolt on sellele
ka eraldi mälukaardil eesti kaarte või lasid ise kaardile või kuidas sellega eestis oleks lood?
endalgi mõte soetada aga ei tea kumba, muidu tomtom igati mugavam ja parem minu meelest, kui eesti teed saaks kah peale. m.g.
|
|
|
teisik
huviline
Registreerunud 19.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 200tq, S4 2,2T, S2
|
postitati 16.08.07 20:07
|
|
|
tomtomil on piisavalt hea eesti kaart olemas
|
|
|
goblin
huviline
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: nelivedune
|
postitati 16.08.07 21:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: teisik
tomtomil on piisavalt hea eesti kaart olemas |
Jah, tõepoolest on. Ise kasutan juba mõnda aega. Rohkem testimise eesmärgil - Eesti piisavalt selge . Mõningate vigadega on (näitab teinekord marsruuti mööda sellist teed, millel pole võimalik sõita jne.), kuid
siiski vägagi asjalik. Tuttaval on kaart kasutusel Lätis - kommentaariks oli, et "viimase peal". Link ostmisele on siin: Eastern Europe. Igaüks saab muuta oma
seadme ise ära...
|
|
|