jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 02.08.07 13:56
|
|
|
B5-le kompuutriga näidikuteplokk
Head audispetsid loodan, et teema on õiges kohas aga tahes tahtmata tekib küsimus, et kas minu A4-le 1,8T (b5) saab panna kompuutriga näidikuteplokki
ja roopi ja kas see on nö. toetatud üldsegi (kas pistikud olemas roobi ja näidikuteploki tarbeks) ja kas see on nö. plug and play versioon?
Minu omal on hetkel tavaline plokk (spido, tahho, bena, kell, moto temp, välistemp ja tulukesed).
Tean, et osadel A4-jadel on kompu.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Rmadis
huviline
Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.
|
postitati 02.08.07 15:36
|
|
|
tundub kahtlane, sest siis vaja veel mingit vahe tükki(plokki) ega see nii lihtne pole, et võtad ja paned.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.08.07 19:44
|
|
|
Sellepärast ma küsingi, et näiteks tahhoka ja välistempi näitaja jms asjadega on nii.
Kas aga ka kompuga (kus see tarkus asub mis signaalidest aru saab, kas eraldi karbis või näidikuteplokis). Et kas keegi on sellist ratsi proovinud või
teab.
Keegi veel?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.08.07 12:05
|
|
|
Keegi veel?
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 05.08.07 11:46
|
|
|
Ennastki huvitab see teema.
Loogiline oleks, et on vaja lihtsalt juurde veel ühte lisablokki,mis saab signaalidest aru ja siis loomulikult teist armatuurlaua näidukud, kus on
display. Ma ei tea kuidas Audidel on, aga osadel on lauasa kõik asjadki olemas, vaja vaid ära ühendada (Sel juhul display külge ja olemas)
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.07 12:31
|
|
|
Aga samas lammeritüübid ei taha üldsegi sõna võtta sellistel teemadel, kui kuskil kompuga autot on.
Peab vist lammereid kammima hakkama, kui leian ostan ära panen külge ja jään lootma, ehk töötab?
Samuti huvitaks roobi funktsionaalsus, kas see hakkab kohe tööle.
Kas B5-l üldse on kompuutriga mudelit?
Paistab, et on siiski:
http://www.audiclub.dk/forum/viewtopic.php?t=5368
Kuid seda keelt ei mõista seal.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 10.08.07 08:51
|
|
|
Omal ka huvi sellise asja vastu.
Keegi on kindlasti ilma kompuutrita autole paigaldanud selle...ehk seletaks ära, et mis selleks tegema pidi.
Kasutaja tom555`l peaks leiduma kompuutriga plokke, kahjuks küll Inglise omad ja spidomeeter miilides kuid proovida saaks ikka...kes soovib katsejänes
olla? 
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.07 08:53
|
|
|
Kõik oleneb mitu raha ta küsib näidukuteploki ja roobi eest.
See, et kell miilides on, pole endise ploki küljest vast väga keemia ära vahetada.
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.07 16:43
|
|
|
Ma usun et selle kompu osa saab inglise omalt ilusti enda omale sättida, vbolla on ka pistkud olemas ja tulev aint roop koos juhtmetega lisada.
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 11.08.07 21:34
|
|
|
Seda teemat tekkis ka huvi.
Nimelt enda A6 2.5 TDI '99 ei oma kompuutriga näidikuteplokki ning pole ise kunagi ka masinaga, mis seda omab sõitnud.
Kuuldavasti ei ole see väga lihtne ettevõtmine(ehk keegi täpsustab selle keerukust) ning ka vist mitte odav(kulud?), seega tekkis küsimus, kas see
tasuks ennast ära. Senimaani pole ju puudust tundnud.
|
|
|
prix666
huviline
Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 12.08.07 11:38
|
|
|
no on juba keegi jõudnud proovida ?
Nahksisud ning istmete parandustööd.
Roolide nahatamine, käigukangikotid, -nupud. Kõik võimalike detailide katmine, piilarid, laed, kosoolid. Kaatrite sisud ning tsikli istmed, baaride
sisustusest lennuki salongideni. Küsi hinda !
|
|
|
|
yksMees
huviline
Registreerunud 03.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant s-line 3.0TDI quattro B9 (315TLW)
|
postitati 28.08.07 13:56
|
|
|
endalgi huvi selle vastu. äkki on keegi juba sellega valmis saanud siis veidi infot selle kohta ja paar pilti ei teeks paha.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.07 14:05
|
|
|
Ma ikka aeg-ajalt uurin katkiseid B5-si aga niisama lampi ei tahaks 2000 eeku näidikuteploki ja roobi eest välja käia, et ehk hakkab tööle..
vb krt põleb maha hoopis miskit.
Ja ikkagi, ehk on mõni plokk sellele lisaks vaja veel paigaldada, mida regular B5-l pole.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=398400&rhash=2690
Sellel masinal on 1,8 mootor ja on kompuuter, niiet päris nii pole, et pole paigaldatud kompusid ka lahjemate mootoriga isenditele, kui 2,8.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 28.08.07 19:08
|
|
|
Lahjematel on ikka jah paigaldatud seda, isegi 1.6l peaks olema kui omanik on tellinud. Lihtsalt väiksema mootoriga autod on tavaliselt lahjema
varustusega olnud.
Edit: Huvi pärast otsisin siis natuke mobilest ja leidsingi, kohe päris mitu, näiteks SEE
1.6
Minu arusaam on ikkagi asjast nii, et juhtplokist saab pardakompuutri "aju" signaalid, mis töödeldakse seal siis vastavatakse andmeteks ümber.
Oleks raha, võiks ise lausa katsetada
Kasvõi kui kellegil on tuttavat, võiks proovi teha ümber tõstmisega (muidugi läheb selle peale arvatavasti terve päev). A'la kellegi tuttav
vahetab/ehitab midagi kellade plokis või armatuuris, et oleks võimalik proovida.
Romulad vast niisama ei taha anda prooviks? Et kui ei tööta, siis tood tagasi.
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 28.08.07 19:29
|
|
|
kui keegi organiseerib 2k eest näidikuteploki ja roobi siis olen nõus katsejänes olema
katsetust teeks tallinnas
hakkab tööle ostan ära, kui tööle ei hakka ei osta
kui ära lõhun siis ostan ka ära (kehtib juhul kui müüa suudab tõestada
kauba korras olekut enne katsetust)
autoks mul a4 1,8tq 96a
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.07 05:51
|
|
|
Kasutajal: tom555 pidi olema A4 kelladeplokk kompuga + roop, kuid miilides spidoga.
Proovimist ehk kannatab ka selle ploki ja roobiga teha, vb saab siis ka spidokaosa ringi tõsta enda vana pealt.
|
|
|
|
raino84
huviline
Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2,7Tdi, 140kw, 09
|
postitati 06.09.07 07:34
|
|
|
Keegi vahepeal katsetanud?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.07 12:41
|
|
|
Veidi OT-d aga kas originaalkelladel on seal
välitemp-i näitaja üleval ka veel mingi näitaja ? Samasugune väikese display jagu seal ruumi on, kas mõningatel mudelitel seal miskt veel?
|
|
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
postitati 08.09.07 07:29
|
|
|
Välitemperatuuri üleval on jah veel üks display mis küsib enne sõidu alustamist Brems licht kontrolli, kui kõik korras siis ilmub selle asemele OK.
Sama display näitab ka nt. kui mõni pirn on läbi läinud.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.07 10:13
|
|
|
Mul seal ei ole midagi hetkel (pirn läbi arvatavasti?).
Milline pirn sinna võiks minna?
Väike armatuuri pirn koos sokliga?
|
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
postitati 08.09.07 13:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Mul seal ei ole midagi hetkel (pirn läbi arvatavasti?).
Milline pirn sinna võiks minna?
Väike armatuuri pirn koos sokliga? |
Seal peaks olema LCD ekraan nii, et mingit pirni sa seal küll vahetada ei saa. Lisaks Auditehh poolt kirjeldatule, kuvatakse seal originaalmaki korral
ka hetkel mängiv raadiojaam.
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.09.07 17:13
|
|
|
Nii, nüüd on uurimustöö läbi. Asi on siis 2 realine display, mille alumisel osal kuvatakse välistemperatuur ja selle taga siis 2 punast LED-i.
Ülemisel displayosal aga tagumised LED-id ei põle, kuigi olemas on. Ma ei usu, et LED-id läbi põlenud.
Ma arvan, et see on aktiveeritav kuidagi aga minu autole seda tellitud pole.
Kuna asi on eraldi detailina vahetatav, siis peaks proovima mõne teise ploki oma, ehk on infot rohkem siis.
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.07 12:34
|
|
|
Lugesin teema läbi ja teen järeldused, et hetkeks veel pole keegi ilma komputa masinale pannud kompu peale?
Endal küll 2,8 motoga, kuid sellegipoolest pole tehasest komput peal :O Seega küsimus siis, et kas toodetigi algusest lõpuni mudeleid, millele ei ole
mitte ainult kangi ja dispelid, vaid ei ole ka valmidust?
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.07 09:50
|
|
|
Keegi? 
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 03.11.07 15:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus
Keegi? |
+1 (keegi pole siis nii asjalik olnud ja ära proovinud?)
No eks siis tueb tomi juurest läbi minna...ta peaks ise ka huvitatud olema sellest, mõelda vaid mis nõudlus tekiks kui süsteem toimima peaks.
|
|
|