Deprecated: Implicit conversion from float 521796.00000000006 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - B5-le kompuutriga näidikuteplokk
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B5-le kompuutriga näidikuteplokk (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 2455)
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 02.08.07 13:56 Tsiteeri
B5-le kompuutriga näidikuteplokk

Head audispetsid loodan, et teema on õiges kohas aga tahes tahtmata tekib küsimus, et kas minu A4-le 1,8T (b5) saab panna kompuutriga näidikuteplokki ja roopi ja kas see on nö. toetatud üldsegi (kas pistikud olemas roobi ja näidikuteploki tarbeks) ja kas see on nö. plug and play versioon?
Minu omal on hetkel tavaline plokk (spido, tahho, bena, kell, moto temp, välistemp ja tulukesed).
Tean, et osadel A4-jadel on kompu.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 02.08.07 15:36 Tsiteeri

tundub kahtlane, sest siis vaja veel mingit vahe tükki(plokki) ega see nii lihtne pole, et võtad ja paned.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.07 19:44 Tsiteeri

Sellepärast ma küsingi, et näiteks tahhoka ja välistempi näitaja jms asjadega on nii.
Kas aga ka kompuga (kus see tarkus asub mis signaalidest aru saab, kas eraldi karbis või näidikuteplokis). Et kas keegi on sellist ratsi proovinud või teab.
Keegi veel?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.07 12:05 Tsiteeri

Keegi veel?

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 05.08.07 11:46 Tsiteeri

Ennastki huvitab see teema.

Loogiline oleks, et on vaja lihtsalt juurde veel ühte lisablokki,mis saab signaalidest aru ja siis loomulikult teist armatuurlaua näidukud, kus on display. Ma ei tea kuidas Audidel on, aga osadel on lauasa kõik asjadki olemas, vaja vaid ära ühendada (Sel juhul display külge ja olemas)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.07 12:31 Tsiteeri

Aga samas lammeritüübid ei taha üldsegi sõna võtta sellistel teemadel, kui kuskil kompuga autot on.

Peab vist lammereid kammima hakkama, kui leian ostan ära panen külge ja jään lootma, ehk töötab?
Samuti huvitaks roobi funktsionaalsus, kas see hakkab kohe tööle.
Kas B5-l üldse on kompuutriga mudelit?
Paistab, et on siiski:
http://www.audiclub.dk/forum/viewtopic.php?t=5368
Kuid seda keelt ei mõista seal.

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 10.08.07 08:51 Tsiteeri

Omal ka huvi sellise asja vastu.
Keegi on kindlasti ilma kompuutrita autole paigaldanud selle...ehk seletaks ära, et mis selleks tegema pidi.

Kasutaja tom555`l peaks leiduma kompuutriga plokke, kahjuks küll Inglise omad ja spidomeeter miilides kuid proovida saaks ikka...kes soovib katsejänes olla? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.07 08:53 Tsiteeri

Kõik oleneb mitu raha ta küsib näidukuteploki ja roobi eest.
See, et kell miilides on, pole endise ploki küljest vast väga keemia ära vahetada.

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.08.07 16:43 Tsiteeri

Ma usun et selle kompu osa saab inglise omalt ilusti enda omale sättida, vbolla on ka pistkud olemas ja tulev aint roop koos juhtmetega lisada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 11.08.07 21:34 Tsiteeri

Seda teemat tekkis ka huvi.
Nimelt enda A6 2.5 TDI '99 ei oma kompuutriga näidikuteplokki ning pole ise kunagi ka masinaga, mis seda omab sõitnud.
Kuuldavasti ei ole see väga lihtne ettevõtmine(ehk keegi täpsustab selle keerukust) ning ka vist mitte odav(kulud?), seega tekkis küsimus, kas see tasuks ennast ära. Senimaani pole ju puudust tundnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prix666
huviline

Registreerunud 24.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 12.08.07 11:38 Tsiteeri

no on juba keegi jõudnud proovida ?

Nahksisud ning istmete parandustööd.
Roolide nahatamine, käigukangikotid, -nupud. Kõik võimalike detailide katmine, piilarid, laed, kosoolid. Kaatrite sisud ning tsikli istmed, baaride sisustusest lennuki salongideni. Küsi hinda !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yksMees
huviline

Registreerunud 03.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant s-line 3.0TDI quattro B9 (315TLW)

postitati 28.08.07 13:56 Tsiteeri

endalgi huvi selle vastu. äkki on keegi juba sellega valmis saanud siis veidi infot selle kohta ja paar pilti ei teeks paha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.07 14:05 Tsiteeri

Ma ikka aeg-ajalt uurin katkiseid B5-si aga niisama lampi ei tahaks 2000 eeku näidikuteploki ja roobi eest välja käia, et ehk hakkab tööle..
vb krt põleb maha hoopis miskit.
Ja ikkagi, ehk on mõni plokk sellele lisaks vaja veel paigaldada, mida regular B5-l pole.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=398400&rhash=2690

Sellel masinal on 1,8 mootor ja on kompuuter, niiet päris nii pole, et pole paigaldatud kompusid ka lahjemate mootoriga isenditele, kui 2,8.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 28.08.07 19:08 Tsiteeri

Lahjematel on ikka jah paigaldatud seda, isegi 1.6l peaks olema kui omanik on tellinud. Lihtsalt väiksema mootoriga autod on tavaliselt lahjema varustusega olnud.

Edit: Huvi pärast otsisin siis natuke mobilest ja leidsingi, kohe päris mitu, näiteks SEE 1.6

Minu arusaam on ikkagi asjast nii, et juhtplokist saab pardakompuutri "aju" signaalid, mis töödeldakse seal siis vastavatakse andmeteks ümber.

Oleks raha, võiks ise lausa katsetada :D

Kasvõi kui kellegil on tuttavat, võiks proovi teha ümber tõstmisega (muidugi läheb selle peale arvatavasti terve päev). A'la kellegi tuttav vahetab/ehitab midagi kellade plokis või armatuuris, et oleks võimalik proovida.

Romulad vast niisama ei taha anda prooviks? Et kui ei tööta, siis tood tagasi.

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 28.08.07 19:29 Tsiteeri

kui keegi organiseerib 2k eest näidikuteploki ja roobi siis olen nõus katsejänes olema
katsetust teeks tallinnas
hakkab tööle ostan ära, kui tööle ei hakka ei osta
kui ära lõhun siis ostan ka ära :D (kehtib juhul kui müüa suudab tõestada kauba korras olekut enne katsetust)

autoks mul a4 1,8tq 96a

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.08.07 05:51 Tsiteeri

Kasutajal: tom555 pidi olema A4 kelladeplokk kompuga + roop, kuid miilides spidoga.
Proovimist ehk kannatab ka selle ploki ja roobiga teha, vb saab siis ka spidokaosa ringi tõsta enda vana pealt.

raino84
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2,7Tdi, 140kw, 09

postitati 06.09.07 07:34 Tsiteeri

Keegi vahepeal katsetanud?

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 12:41 Tsiteeri

Veidi OT-d aga kas originaalkelladel on seal välitemp-i näitaja üleval ka veel mingi näitaja ? Samasugune väikese display jagu seal ruumi on, kas mõningatel mudelitel seal miskt veel?

Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 08.09.07 07:29 Tsiteeri

Välitemperatuuri üleval on jah veel üks display mis küsib enne sõidu alustamist Brems licht kontrolli, kui kõik korras siis ilmub selle asemele OK. Sama display näitab ka nt. kui mõni pirn on läbi läinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.07 10:13 Tsiteeri

Mul seal ei ole midagi hetkel (pirn läbi arvatavasti?).
Milline pirn sinna võiks minna?
Väike armatuuri pirn koos sokliga?

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 08.09.07 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Mul seal ei ole midagi hetkel (pirn läbi arvatavasti?).
Milline pirn sinna võiks minna?
Väike armatuuri pirn koos sokliga?

Seal peaks olema LCD ekraan nii, et mingit pirni sa seal küll vahetada ei saa. Lisaks Auditehh poolt kirjeldatule, kuvatakse seal originaalmaki korral ka hetkel mängiv raadiojaam.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.07 17:13 Tsiteeri

Nii, nüüd on uurimustöö läbi. Asi on siis 2 realine display, mille alumisel osal kuvatakse välistemperatuur ja selle taga siis 2 punast LED-i. Ülemisel displayosal aga tagumised LED-id ei põle, kuigi olemas on. Ma ei usu, et LED-id läbi põlenud.
Ma arvan, et see on aktiveeritav kuidagi aga minu autole seda tellitud pole.
Kuna asi on eraldi detailina vahetatav, siis peaks proovima mõne teise ploki oma, ehk on infot rohkem siis.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.07 12:34 Tsiteeri

Lugesin teema läbi ja teen järeldused, et hetkeks veel pole keegi ilma komputa masinale pannud kompu peale?

Endal küll 2,8 motoga, kuid sellegipoolest pole tehasest komput peal :O Seega küsimus siis, et kas toodetigi algusest lõpuni mudeleid, millele ei ole mitte ainult kangi ja dispelid, vaid ei ole ka valmidust?

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.07 09:50 Tsiteeri

Keegi? :o

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 03.11.07 15:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Keegi? :o

+1 (keegi pole siis nii asjalik olnud ja ära proovinud?)

No eks siis tueb tomi juurest läbi minna...ta peaks ise ka huvitatud olema sellest, mõelda vaid mis nõudlus tekiks kui süsteem toimima peaks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.9% - SQL: 60.1%]