Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B4 1,9 tdi kelladega probleem (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1551)
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 2,5tdi Quattro

postitati 20.06.07 17:06 Tsiteeri
B4 1,9 tdi kelladega probleem

Probleem siis selles, et kell töötab, spidomeeter kiirust näitab, tahhokas ka toimib, märgutuled lähevad ka põlema kui auto käima panna, aga ei tööta kilometraazi lugeja ja taustvalgus.
Oskab keegi aidata, milles viga võib olla. Olen ise kaks korda kellad maha kakkunud, aga siiani tulutult, kuna ei tea kus viga otsida.
Ette tänades kõiki aitajaid Prophecy

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
armin272
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 tdi b4

postitati 20.06.07 18:00 Tsiteeri

mu autol on ka see häda et jääb seisma kildi näitaja.olen uurind aga pole täpselt pihta saand,mis seda põhjustab,aga toimima saan ma selle jälle nii,et mudin või liigutan seda nuppu või pöörajat,mis on kütuse näitaja juures,sellega peaks saama kütusekogust reguleerida millal tuli põlema hakkab.kuidagi on see seotud selle nupuga ,millega saab nullida ajutisi kilte.Taustavalgusega on nii,et nagu aru saan siis ei põle sul mitte üks pirn,siis võib viga olla reostaadis.äkki on see nulli keeratud.regullida saad sealt kus saab kella timmida.tahhoka juures on kaks regullimis nuppu üks kella jaoks teine taustavalguse regullimiseks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.07 19:18 Tsiteeri

tänud vastuse eest homme üritan asja uurida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.07 07:36 Tsiteeri

Kruttisin seda nuppu üht ja teistpidi, aga taustvalgus ei tule nagu kuskilt, ehk reostaat tuksis, kas keegi tark mees on neid asju teinud, saaks asja üle vaadata, mul mõistus otsas.

rexmaster
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 quattro `88

postitati 21.06.07 08:46 Tsiteeri

Minu 90`l ka kilometraazi lugeja ei funka. Ja sõbra coupel lakkasid ka töötamast. Mis kamm on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a

postitati 21.06.07 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rexmaster
Minu 90`l ka kilometraazi lugeja ei funka. Ja sõbra coupel lakkasid ka töötamast. Mis kamm on?

Võimalik, et külmjooted. Mul endal töötab vahelduva eduga. Kui seisma jääb siis kerge koputus aitab..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.07 09:49 Tsiteeri

Ei midagi pole tausta valgust ja seierid ei loe ikka kilometraazi kahjuks. Valguse vahetan arvatavasti dioodide vastu aga kilometraazilugejaga ei oska midagi peale hakata.

prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.07 13:49 Tsiteeri

kas ehk keegi saab aitata ikkagi oleks vaja taustvalgus toimima saada ja kilometraazi tahaks ka näha, palju sõitmist, maid oleks vaja arvestada ja küttekulu.

rexmaster
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 quattro `88

postitati 29.06.07 07:27 Tsiteeri

Vast lammarist saab uued kellad. 90ne omad maksid Gefis 500 EEKi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
armin272
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 tdi b4

postitati 09.07.07 10:59 Tsiteeri

kisu kelleade plokk maha,selleks on siin õpetus ka kui ei tea algul.Vaata kas pirnid on terved ja ju siis näed ka miks kilte ei näita

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
prophecy
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.07 11:56 Tsiteeri

jutuks hea küll, maha kistud juba mitmeid kordi ja 240 eegu eest uusi pirnegi sisse ostetud aga ikkagi tulutu ettevõtmine olnud, kilometraazi lugeja ikka vahest toimib, aga peale ära nullimist jälle kutu.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.5% - SQL: 74.5%]