Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Neste Tankla kohta (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 2609)
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a

postitati 09.06.07 15:17
Neste Tankla kohta

ütleks siis kõigile kes kasutavad neste kütust mina sain nii ülemistest kui pärnus tallinna mnt nestest väga halba kütust mõlemasse audisse nii audi 100 kui 80 neste kütus on täielik saast ja nüüd autod turtsuvad :( vot selline jama siis :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.06.07 19:38

Eks vahel viskab kõigil musti lambaid sisse, pole teisedki kütusemüüjad alati kullatükke paaki poetanud :(

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 09.06.07 20:10

Ei noh, kui mina olen Neste tanklast tankinud, siis olen alati kvaliteetset kütust saanud, ja kohe märgatavlt. Näiteks võtke Hepa tankalst kütust, mul selle kütuse pärast kaks autot tuksi läinud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.07 20:11

Esimesena mainitu on sisuliselt mu kodutankla viimased paar aastat olnud- pole küll mingeid hädasi sealtsaadud kütusega olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a

postitati 09.06.07 20:31

ega jah kuidas kellegil aga mina olen juba mitu korda saanud jamat kütust ja just nestest ja minu paljud tutavad ka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.06.07 20:41

Endal on arusaam, et enamus kes on kurtnud on reeglina 95 tankinud. Hetkel ei meenu ühtegi juhtumit, kus oleks 98 jama olnud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.07 20:45

Mul on kah eranditult kõigile autodele 98 ja pole nagu probleeme täheldanud või siis ei tunnista endale probleemi, nii palju lihtsam kui ei pane igat asja tähele...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.07 20:47

Ja seda, et ei tangi Nestest ega Statoilist, tangin peamiselt UnoX/Alexelast

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 09.06.07 21:10

mõtetu teema!!!

seda sama jama on siin jahutud kyll ja kyll!

ma olen tankinud nestest (diislit) yle aasta ja pole probleeme

samas tean juhust kui uuel länkaril vahetati pihustid ära 6000 km pealt, samuti tangib ainult nestes
samas on meil firmas täpselt sama vana länkar mis tangib ka nestes ja sellel pole probleeme.

nii et lõpp kokku võttes on nii et sitta lihtsalt juhtub

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 09.06.07 22:10

Aastaid juba neste pealt sõidetud.
Ja mina ei saanud statoili kütusega rohkem sõita nagu enamus väidab.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.07 22:23

Tsitaat:
Algselt postitas: CarlosSQ
mõtetu teema!!!

ma olen tankinud nestest (diislit) yle aasta ja pole probleeme

samas tean juhust kui uuel länkaril vahetati pihustid ära 6000 km pealt, samuti tangib ainult nestes
samas on meil firmas täpselt sama vana länkar mis tangib ka nestes ja sellel pole probleeme.

nii et lõpp kokku võttes on nii et sitta lihtsalt juhtub

hmm jutt käib 95 mitte diislist mul pole diisel auto vaid bensukas

taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 10.06.07 05:20

Kah viimased 8 aastat neste klient ja pole halbasi kogemusi olnud või täheldanud =)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.07 05:41

Sitta juhtub kõigil, Sul, tal, mul jne jne. Süüdlaseks tema, Sina mina - suur asi nüüd.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 10.06.07 06:10

Neid tankla teemasid pole mõtet teha. Juhtub kõigile parajat jama sisse aegajalt. Seetõttu sõidan ise ainult 98-ga. Tundub, et selle kvaliteet on palju stabiilsem. Ma olen ka kuressaare nestest saanud sellist 95-te, millega auto ei töötand ja sumbutist tulev hais tahtis ära tappa. Enamus ajast on küte siiski ok. Kuigi ma 95-te ei kasuta enam ammu.

12.301@181km/h
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 10.06.07 06:24

On üldse vahe 95 ja 98 vahel? Räägitakse küll, et parem, aga kas see hinnavahe õigustab seda? Ma usun et pigem on se vahe ni väike, et pole lihtsalt mõtet rohkem maksta. Ise 95 tankinud koguaeg Statoilis ja mul ei ole absolluutselt mingit probleemi mootoriga olnud.
Aga eks ta ole jah, igalühel võib sitt kütus sattuda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 10.06.07 06:53

Tsitaat:
Algselt postitas: CarlosSQ
mõtetu teema!!!

ma olen tankinud nestest (diislit) yle aasta ja pole probleemi

Täiesti nõus mina olen ka diislit tankinud nestest ja pole mingit probleemi.:P:)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 10.06.07 16:54

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
On üldse vahe 95 ja 98 vahel? Räägitakse küll, et parem, aga kas see hinnavahe õigustab seda? Ma usun et pigem on se vahe ni väike, et pole lihtsalt mõtet rohkem maksta. Ise 95 tankinud koguaeg Statoilis ja mul ei ole absolluutselt mingit probleemi mootoriga olnud.

Jah keegi võiks vastata jah sellele. Ise ei tea ka mida tankida. Ühed räägivad, et kui paned 98t siis sul mootor ju töötab hoopis kuumemal temperatuuril või midagi sellist ja see kulutab seda. Aga Statoili reklaami järgi võttes sõidab 98-ga mitte punktist A punkti B, vaid hoopis läheb punkti C.

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 10.06.07 17:22

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja
Tsitaat:
Algselt postitas: laur

Jah keegi võiks vastata jah sellele. Ise ei tea ka mida tankida. Ühed räägivad, et kui paned 98t siis sul mootor ju töötab hoopis kuumemal temperatuuril või midagi sellist ja see kulutab seda. Aga Statoili reklaami järgi võttes sõidab 98-ga mitte punktist A punkti B, vaid hoopis läheb punkti C.

Yep, see tundub natuke loogiline ka, samas kas see kõrgem litrihind korvab selle, et saab kaugemale sõita, st et võibolla tuleb 95'ga sõites lühem maa küll, aga samas on se ka ju odavam.
Peaks katse tegema kunagi, et kuipalju sõita saab, kas reaalselt on mingi vahe sees siis.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 10.06.07 17:51

On küll vahe sees jah, 95 kulub tsipa rohkem jah ja kui saad kuskilt solki paaki, siis see enamasti 95. Ei ole ma kuulnud, et 98 kellegil probleeme on olnud, ikka ainult 95.

BestCarAUDI80
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80 (B2)

postitati 10.06.07 18:07

sama siiin viimasel aja olen ka võtnud päris tihti
pärnust tallinna mnt nestest ja viimane kord tõesti auto nagu tõrkus esimest korda..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a-oettinger
huviline

Registreerunud 30.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 90q ja coupe q + s8

postitati 10.06.07 19:38

mehed 92 % eestis müüdavast bensiinist ja diislist on pärit leedust see jutt et statoil toob norrast ja neste soomest on jama nad vaid kasutavad oma küttelisandeid ma olen aastaid seda kütust vedanud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.07 21:22

Tsitaat:
Algselt postitas: a-oettinger
mehed 92 % eestis müüdavast bensiinist ja diislist on pärit leedust see jutt et statoil toob norrast ja neste soomest on jama nad vaid kasutavad oma küttelisandeid ma olen aastaid seda kütust vedanud

Keegi siin tõesti arvab et statikas on norra bena ja nestes soome bena?:o
üks solk kõik. proovisin ka mõndaaega 98'ga sõita ja no kui saigi grammike rohkem sõita siis oma hinda ta tasa ei tee.
imo on 95 ja 98 vahe ainult hinna vahe

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 11.06.07 05:47

MA ei tea, kõik mis sisse kallan ka silindritest läbi käib olgu siis 95 või 98.

Reaalselt mõõta kummaga rohkem kilomeetreid sõita saab on ilmselgelt võimatu, kui seda just stendil ei tehta.
Reaalselt mõeldes: sõitsin 95-ga oli tuul vastu ja vihma sadas. 98-ga sõites oli tuul tagant ja vihma ei sadanud ja juba on vahe sees distantsidel.

Kui tõrgub siis tuleb rohkem talluda, et ei tõrguks ja pask paagist kiiremini kaoks:cool::D

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 11.06.07 07:19

olen teinud pikemaajaliselt katseid kumb oleks ökom - 95 või 98 (erinevad aastaajad, tingimused, maantee-linn jne). tulemuseks olen saanud ca 75-100.- EEK 98 kasuks paagi pealt. seega rahaliselt ei ole praktiliselt mingit vahet.

klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.07 07:23

aitab kah, kehva kütet võib saada (ja saabki) igaltpoolt, ja kipub olema nii, et 98-ga on vähem jamasid.
teema lukku ära, kui kellegil midagi selle vastu on, siis mu kontaktid on profiilis olemas.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.9% - SQL: 61.1%]