Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: vajaks nõu avarii osas (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3685)
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 30.05.07 19:04
vajaks nõu avarii osas

nii, lugu kurb selline et nädalavahetusel laupäeval vastu pühapäeval sai vähe napsusepeaga rooli istutud ja otsa tagurdatud ühele vanale passatile 1992. minu autol viga ei midagi, kuid sellel esiots laiali. stange puru ja see plastmassist esiots mis sellel stange ülal ka puru. igatahes alguses saime kokkuleppele et lähme kindlustusse. järgmine päev hakkas aga vend ajama et ostaksin talt masina 30000 ära,. polnud muidugi nõus. tahtis veel minu b4 vastu vahetada, see muidugi ei tule ka kõnealla. igaljuhul kutsusime politsei, mis vikseeris avarii ja kuna ma olin põgenenud sündmustkohast siis ka kõik muu mis tarvis. igaljuhul trahv sealt tuleb, sellega lepin kuna süüdi, kuid nüüd vend ajab mingit [roppus] et tema on kannataja ja auto remont läheb 24500 ja et pean talle rendiauto muretsema. auto tal ju jumala sõidukorras stangekahjustused. Igaljuhul homme tuleb alles pärnust kahjukäsitleja, kuna Inges ahv ja kkindlustusel saaremaal kahjukäsitlejat kohapeal ei ole. vend ähvardab veel mingi kohtusse minemisega, kuna temal auto pärast niisuured kahjud. Minumeelest see kõik ju kindlustuse rida. mitte et mul savi oleks, kuid juhtub ikka ju, ega ma sellepärast siis pea uut autot ja maja talle ostma. igatahes mul närvid jumala per...ses ja mõistus otsas.
aidake mis sellisega teha.
süüdi olen loomulikult, kuid selleest ka trahv tuleb, kuid mingit omakasupüüdlikule autoomanikule küll ei kõhi midagi. milleks ma siis kindlustust maksan, niigi trahv ja kindlustuse konfitsent tõuseb

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:05

ahjaa passati taga oli üx masin veel b4 sedaan, millel stange ka sees, kuid temaga jõudsime kohe kokkuleppele et kindlustuse rida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 30.05.07 19:09

Mul oli ka üks õnnetus, et libedaga sõitsin õrnalt küljepealt sisse, muidugi kaine ja värki aga minu autoga ei juhtunud midagi, menti ei kutsunud ja täitsime paberid ära ja läksime oma teed, mul kindustus tõusis ja tal auto korras, nii et saada nahhhui see vend, auto saab ju korda, sitt päev siis kui tal üks päev autoga sõitmata jääb! Juhtub!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:12

sellessuhtes et otseloomulikult vastutan oma tegude eest, kuid igal asjal on piir. ma võin ju sinna kohtusse ka minna, kuid milleks seda jama vaja, ja ajaraiskamist. on ikka igasuguseid...

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:16

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo Minumeelest see kõik ju kindlustuse rida. mitte et mul savi oleks, kuid juhtub ikka ju, ega ma sellepärast siis pea uut autot ja maja talle ostma. igatahes mul närvid jumala per...ses ja mõistus otsas.
aidake mis sellisega teha.
süüdi olen loomulikult, kuid selleest ka trahv tuleb, kuid mingit omakasupüüdlikule autoomanikule küll ei kõhi midagi. milleks ma siis kindlustust maksan

no vot nii teedki et jätad asja kindlustuse ajada. ei soovita talle küll järgi anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:17

ei saa aru millal te politsei kutsusite - kohe või järgmisel päeval?
ja mismõttes sa sündmuskohalt põgenesid? st kuidas sa siis kannatanuga kokkuleppele said? kuidas politsei seda "põgenemist" tagantjärgi tõestada saab?

kannatanu kahjud kannab talle kindlustus, sina ei pea talle midagi rohkem maksma. sina oled kindlustust ju maksnud. rendiauto murega võib ta kindlustusse pöörduda.

ja purjus peaga ära rohkem sõida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Pikkpoizz
huviline

Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.

postitati 30.05.07 19:24

Kusjuures võlaõigusseaduse järgi, võib kannatanu selle aja mis auto remondis, rentida auto ja esitada arve sulle. muidugi samaväärse auto.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:25

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
ei saa aru millal te politsei kutsusite - kohe või järgmisel päeval?
ja mismõttes sa sündmuskohalt põgenesid? st kuidas sa siis kannatanuga kokkuleppele said? kuidas politsei seda "põgenemist" tagantjärgi tõestada saab?

kannatanu kahjud kannab talle kindlustus, sina ei pea talle midagi rohkem maksma. sina oled kindlustust ju maksnud. rendiauto murega võib ta kindlustusse pöörduda.

ja purjus peaga ära rohkem sõida

avarii toimus öösel kella 1ajal, sõitsin sünmustkohalt minema, omanik võttis hommikul ühendust tuttavate kaudu kelle juures sünnipäev toimus. sai siis sinna tagasi sõidetud ja algselt ilma politseita kokku lepitud et kindlustusse. oma autot ta mulle ei usaldanud et laseksin korda teha, põhimõtteliselt oli hiljem tal kaks varjanti, et kas maksan raha peopeale 30000, või kutsume politsei. kutsusime siis politsei mis sooritas möötmised. ja noomis et ei teatanud selest nende keskusele. politseinik lubas ise ühendust võtta isiklikult minuga, et mis siis edasi saab, siiamaani pole võtnud. aga see selleks, igatahes omanik mõtleb igapäev uusi varjante välja, kindel tahtmine mind lüpsta.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:27

Tsitaat:
Algselt postitas: Pikkpoizz
Kusjuures võlaõigusseaduse järgi, võib kannatanu selle aja mis auto remondis, rentida auto ja esitada arve sulle. muidugi samaväärse auto.

aga kui auto väärtus nii odav, et kindlustusel pole mõtet taastada ja selle maha kannab,. siis pole siin rendiga mingit pistmist ju,. ma ei saa talle ju edaspidiseks sõitmiseks autot rentida. ja hetkel auto liiguks küll. politsei ütles ka omanikule et tuled korras kõik, sõida kui soovi
kõigehullem kui pärast ikkagi kõik minu kahjuks läheb, lisaks veel trahvile põgenemise eest ja kindlustuse tõusmisele, millega ma leppima pean ja lepingi

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.05.07 19:30

Kõigepealt võiks kalkuleerida kui palju läheb see avarii ametlikult maksma, st trahvid joobes sõitmise eest ja kindlustusmakse suurenemine, sh joobes juhtidelt nõuab minuteada ka kindlustus pärast kahju sisse. Suure tõenäosusega on siiski odavam otse kannatajaga kokkuleppele jõuda. Korralik kereremont ongi suhteliselt kallis, ka vanade masinate puhul. Kui ikka stange õnnestus segi sõita ja veel nii, et ka tagumine auto katki läks:o siis ilmselt ei olnud tegu vaid pisikese kõksuga.
Minu arvamus on, et omaenda tegude eest tuleb ka vastutada.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 30.05.07 19:33

Tuleb kahjukäsitleja ja vormitab kindlustuse paberid, vaatab sõidukite kahjud üle, sinu kindlustus maksab selle passati ja teise b4 remondi kinni. Kuid kuna lahkusid sündmuskohalt siis küsib kindlustus kõik selle summa mis ta nende remondiks kulutab sinult tagasi.
Ilmselt võid ka selles suht kindel olla, et juhtimisõigusest jääd sa ka mingiks ajaks ilma, lisaks tarhvile (vähemalt pealinnas on üldiselt selline praktika)
Kindlusutus minuteada ei hüvita mingeid rendiauto maksumusi küll aga maksab välja kannatanu osapoolele sõiduki teisaldamise tasu kui seda on vaja läinud. Kui passati omanik soovib/viitsib siis jah ilmselt on tal alus pöörduda kohtupoole saamaks/nõudmaks tema kulutuste hüvitamist, mida ta oli sunnitud lisaks tegema sel ajal mil ta oma auto oli remondis. See siis puhtalt tsiviilkohtu vaidlus. Kuigi ma eriti ei usu, et ta seda teed jalgealla võtta viitsib. Pigem ta loodab, et sa maksad talle lihtsalt kohtuga ähvadramise peale lisaks kergekäliselt mingi summa.

Ja seda joobes juhimisest ma ei hakka kommenteerimagi :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
portos
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 09.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:36

saada kuupeale.mingu kurtku kindlustuses oma muret.kui kaskot pole siis ei ole mingit rendi autot nõuda.sina saad trahvi ja tõuseb kindlustus.temal tehtakse saan korda ( kunagi ).ongi kõik.lihtne.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:36

kahjuks ei olnud selle kannatajaga küll võimalik kokkuleppele jõuda, summad suht utoopilised, ennem maksan oma trahvid eesti politseile, kui et orgunnin vennale tunni ajaga kahekordse auto hinna

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:43

seda et joobes pole loomulikult keegi vikseerinud, kuid põgenemine sündmuskohast räägib enda eest

loll pea on ikka käte ja jalgade ning rahakoti nuhtlus

tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 30.05.07 19:46

Ega sa jah enam midagi muuta ei saa, kui politsei on sündmuskohal käinud siis on ka menetlust antud väärteoasjas juba alustatud. Sul tuleb ära oodata kindlustuse ostus, mis nende autodega edasi tehtakse ning arvestada sellega, et saad politsei poolt karistatud liiklusõnnetuse põhjustamise ja sündmuskohalt lahkumise eest. Kokkuvõttes läheb sulle see "väike sõit" väga kalliks maksma.

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 30.05.07 19:51

Kahju, et kokkuleppele polnud võimalik jõuda. Need tulede ümber olevad "prillid" peaks saama ~400ga (ok, + värvimine). Ja must tutikas stange koos selle sees oleva raamiga maksab kokku 755.- :P (ostsin katkise stangega masina ja oleks varem hinda teadnud/uurinud, oleks kohe tutika stange ette pannud, mitte 2 kuud hiljem). edit: ostukoht oli www.autotrade.ee
Muidugi ametlikud taastamise hinnad on vägevad. Mu 92 passatile sõideti ~aasta tagasi kergelt tagant sisse, hoog võis olla mingi 10 km/h ehk.. ristmikul, ülekäiguraja lähedal. Asi kindlustusse ja summa, mis remondifirma sai oli 10382.80 EEK. Pealtnäha polnd muud, kui, et stangel mõned kriimud ja tagaluuk ei lukustunud (ilmselt oleks saanud ise ka tungrauaga sealt tagavararatta august selle 0.5 cm välja lükata).
Aga jah, muud eriti teha pole kui lasta nüüd asjaga kindlustusel ja politseil tegeleda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:53

kahjuks on see nii jah. tänud kõigile vastanutele. vähe nagu oleks lihtsam juba olla, sai kellegiga vähemalt suhelda probleemist.
üx mis kindel, elu õpetab ja selliseid juhuseid tuleb vältida.
tagantjärele küll tarkus aga ikkagi peale sellist avariid tuleks orgunnida kusagilt kaine autojuht ja siis politseile helistada mitte klubisse minna ja naisi koju taksoga vedada.
oleks siis kohe taksoga sõitnud, ei kus. ma oleks vist selle rahaeest eestile mitukorda tiiru peale teinud

Veix01
huviline

Registreerunud 07.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2,4 q.aut

postitati 30.05.07 19:55

Ma arvan, et selle auto remont ei oleks kindlasti rohkem maksma läinud kui 10000.- ja see oleks ka maksimum. Hiljuti sai lastud sõbra passatil (ja see oli 1999a oma) stange kokku lappida ja veel värvida ka ja see pull läks maksma 1500.-. Ei saa aru mille eest sellel autol oleks remont 24500 läinud, siis oleks pidanud see ikka täitsa läbi omadega olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 19:59

Tsitaat:
Algselt postitas: lunatic
Kahju, et kokkuleppele polnud võimalik jõuda. Need tulede ümber olevad "prillid" peaks saama ~400ga (ok, + värvimine). Ja must tutikas stange koos selle sees oleva raamiga maksab kokku 755.- :P (ostsin katkise stangega masina ja oleks varem hinda teadnud/uurinud, oleks kohe tutika stange ette pannud, mitte 2 kuud hiljem).
Muidugi ametlikud taastamise hinnad on vägevad. Mu 92 passatile sõideti ~aasta tagasi kergelt tagant sisse, hoog võis olla mingi 10 km/h ehk.. ristmikul, ülekäiguraja lähedal. Asi kindlustusse ja summa, mis remondifirma sai oli 10382.80 EEK. Pealtnäha polnd muud, kui, et stangel mõned kriimud ja tagaluuk ei lukustunud (ilmselt oleks saanud ise ka tungrauaga sealt tagavararatta august selle 0.5 cm välja lükata).
Aga jah, muud eriti teha pole kui lasta nüüd asjaga kindlustusel ja politseil tegeleda.

tänud sulle hindade poolepealt, sain sinu numbri profiilist, et kui homme hindadekohta veel üle tarvis midagi küsida saad äkki abiks olla, niisama helistama ei hakka kuid kui häda käes ja abi tarvis siis ehk võin ühendust võtta

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 20:02

Tsitaat:
Algselt postitas: Veix01
Ma arvan, et selle auto remont ei oleks kindlasti rohkem maksma läinud kui 10000.- ja see oleks ka maksimum. Hiljuti sai lastud sõbra passatil (ja see oli 1999a oma) stange kokku lappida ja veel värvida ka ja see pull läks maksma 1500.-. Ei saa aru mille eest sellel autol oleks remont 24500 läinud, siis oleks pidanud see ikka täitsa läbi omadega olema.

sain nüüd teada et vend lasi hinnapakkumise teha firmas kus tal mingi tuttav töötab, pean selle korralikult läbi uurima, kindlasti tahab minu kõksu arvelt uut autot. muidu kahjukäsitleja peaks ka ju asja jagama,. ma ikkagi tema klient, teised on if-kindlustusest. et peaks nagu minupoolt rohkem olema või:)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.05.07 20:29

Kui asi on fikseeritud politsei poolt, siis pole sel vennal sinuga enam midagi rääkida, kadugu kindlustusse uluma. Kui sinu jutule tuleb, et "rendiauto, moraalne kahju jne." siis saada veel pikemalt kindlustusse (see on ka seadusega fikseeritud, et edasine menetlus toimub kindlustuse kaudu). Sinu kanda jääb ainult enda auto remo ja "vägitegude" eest vastutamine.
Endalgi sama juhtum seljataga, kus hakati "valuraha" nõudma. Kui mainisin, et soovi korral võid oma "valuraha" minu advokaadiga arutada, kui ei saa sellest aru mis tähendab "käi pikalt" - st. kõigepealt proovisin nagu heaga, aga noh mis teha kui aru ei taheta saada.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.05.07 20:29

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
Tsitaat:
Algselt postitas: Veix01

sain nüüd teada et vend lasi hinnapakkumise teha firmas kus tal mingi tuttav töötab, pean selle korralikult läbi uurima, kindlasti tahab minu kõksu arvelt uut autot. muidu kahjukäsitleja peaks ka ju asja jagama,. ma ikkagi tema klient, teised on if-kindlustusest. et peaks nagu minupoolt rohkem olema või:)

Sinul pole vaja sinna oma nina toppida! Las teevad mis tahavad :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 30.05.07 20:37

Ma võin oma kogemust sügisesest ajast jagada.
Mina olin ohver, et mulle sõitis purjus juht autoga sisse.
Politsei ootasime kenasti ära ja kindlustuses käisime ka.

Tema sai 12 000 + 12 000 (vist, ma ei ole kindel) trahvi, yks laks siis purjus pea ja teine laks avarii eest ning teeb oma auto ise korda. Minul maksis kindlustus autoremondi kinni, mis läks 16000.- maksma. Minu arust temalt minu auto remondi raha ei nõutud.

Ühesõnaga tal oleks tulnud odavam mulle peo peale 20k laduda, aga noh me tegime kõik "by the book" - lihtsalt infoks.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 20:38

Tsitaat:
Sinul pole vaja sinna oma nina toppida! Las teevad mis tahavad :)

tänud, arvan seda isegi, säästan lihtsalt oma enda närve

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 20:42

hetkel siis ongi vast kõige suurem probleem see et kas mult nõuab kindlustus veel lisaks selle auto remondi ka sisse, see on nagu juba õudusunenägu, loodan asjade laabumist ja mõistlikuid inimesi, kuigi viimaselajal kohtab neid aina harvem

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.6% - SQL: 61.4%]